Kuinka poistaa naaras hiukset

11 marraskuu 2018

Nainen leuka hiukset on suuri ongelma monille. Mutta tarvitsemme erilaisia ​​karvanpoisto menetelmiä paksuudesta riippuen meidän hiukset, ihotyyppi, ja budjetti. Täällä me avulla voit päättää, mikä niistä on paras sinulle.

Parranajo

Vain jos olet menossa läpi laserilla tai elektrolyysin hoitoja

Toki se on helppoa ja nopeaa. Mutta en koskaan suosittele parranajo naisten kasvojen karvoituksen ellet parhaillaan elektrolyysin tai laser karvojen poistoa, koska se on ainoa vaihtoehto poistaa hairin hoitojen välillä.

load...

Shavingsimply leikkaa hairat ihon leveland luo tasaiset päät, mikä näkyy paksumpi. Jos täytyy ajella, älä ohita normaali vaiheita. Käytä parranajon öljyä, kermaa tai geeliä, ja partavesi saada mukavan ajotuloksen ja välttää ingrown hiuksia.

Ihokarvojenpoistovalmis- (Karvanpoistovoiteet)

Jos luulet vetämällä hiukset pois satuttaa kuin hullu, niin ihokarvanpoistovoide on askel yli parranajo kannalta, kuinka kauan se kestää. Se jakautuu hiukset niin, että se voidaan pyyhkiä pois. Mutta kemikaalit ovat erittäin vahvoja, joten se ei ole herkkä-altis eivätkä ne toimi hyvin poistamalla kaikki paksu, karkea hair.Try jotain tehty erityisesti kasvojen kuten Avonin Kasvojen Ihokarvanpoistovoide.

load...

Tweezing

Tyhjästä, näet tämän pitkän pimeän leuka hiukset tuijottaa takaisin sinulle. Pinsetit ovat hengenpelastaja näissä tilanteissa, koska se vie sekunnin poistaa, vaikka melko lyhyet hiukset. Mutta se ei ole niin suuri, jos sinulla on paljon työtä tehtävänä puhdistamisesta laajoilla alueilla.

Epilaattorit

Kuten tweezing, tarvitset hieman hiusten kasvua, mutta epilaattorit tehdä työn puolestasi. Kaikki tämä vetää, emme voi valehdella ja sanoa, että se on kuin rentouttava käynti Spa. Katseli kirkkaampi puolella, se on niin paljon nopeampi kuin poistaa jokaisen hiukset itse ja se voi myös kestää viikkoja kerrallaan.

Talousarvion tajuissaan, voit kokeilla Face Epil by Epilady joka on paristokäyttöinen ja voidaan helposti Heitit käsilaukussa. Kela karvanpoistoaineet kuten REM Springare myös edullinen, mutta usein on ongelmia poistamalla hiukset käyrät kasvot kuin leuka. Jos aiot usingan epilatoron muilla aloilla, Emjoi Emaginecantake hoito ofboth kasvojen ja bodyusing 72 tweezerson kaksi päätä, jotta pääset karvattomat nopeasti minimoiden kipua.

Lue myös:

Threading

load...

Sinun pitäisi olla todella taitava tekemään tämän itse käyttämällä merkkijono vetäytyä leuka hiukset on. Jos voit tuntea hiukset, ne kokenut tällä ikivanha veneet voi poistaa sen nopeammin kuin voit ajatella missä muualla haluat olla fuzz-vapaa.

Otherpros ovat, että se on äärimmäisen saniteetti- ja ei käytä mitään kemikaaleja, koska ainoa asia koskettaa iho on merkkijono. Ainoa haaste saatat olla riippuen siitä, missä asut on findinga ketjuttaminen salonki.

Vahaus

Hiukset tulee olla noin ¼” kauan ennen kuin se voidaan vahata. Tummat tai paksua leuka hiukset, se voi vaatia paljon kärsivällisyyttä ja mahdollisesti kiusallista tolet se getthis pituus. Hyvänä puolena, se voi napata paljon hiuksia kerralla, vaikka hienoja niistä, ja youwon't tarvitse vahaa noin monthbecause se poistetaan juurineen.

Sokerointi

Kuten vahaus, se poistaa myös paljon karvat juurineen nopeasti. Mutta perinteisellä tekniikalla käyttäen tahnaa (ei geeli), hiukset vain on vähemmän havaittavissa 1/16”. Valmistettu vain luonnollisia ainesosia (saada resepti ja ohjeet), se ei tartu ihoon niin paljon kuin vahaus mikä on vähemmän kivulias ja syntyy vähemmän punoitusta.

Laser / IPL Karvanpoisto

FDA hyväksyi pysyvää karvojen, se käyttää pulssi valo poistaa karvatupen. Yleensä parhaat ehdokkaat ovat ne, joilla on ihon sävyjä kevyemmällä ja tummat hiukset, koska valo kohdistuu pigmentti (väri hiukset).

Saat lisätietoja kodin laitteet- lukien ne, jotka voidaan käyttää onwomen kasvojen hiukset, ja joka tehdään hoitoon lähes minkä tahansa värin hiukset katso: Home Laser / IPL Systems.

Elektrolyysin

Paras maine, ja ainoa tapa hyväksynyt FDA pysyvää karvojen poistoa sähkövirran avulla. Toisin laser karvojen poistoa, sinun ei tarvitse tiettyä hiusten tai ihon väriä. Mutta sinun täytyy useita hoitoja saada parhaat tulokset.

load...