Kuinka roikkua likaisista, pestävistä hiuksista

15 marraskuu 2018

Jos on olemassa yksi opetus Olemme kaikki kuulleet tuhansia kertoja, se lopettaa päivittäin hiusten pesu. Olen tunnustus tehdä. Vaikka olen ollut hiusmuotoilija jo usean vuoden ajan, olen aina pestä hiukset päivittäin. Vihaan päivän vanha hiukset. Vihaan rasvainen tukka. Olen harjoitus joka päivä, ja haluan hiukseni olla sileä ja kiiltävä, ja putipuhdas kaunis joka ikinen päivä.

Tiedän myös paremmin.

Aika päästä yli siitä, että naiset. Jos haluat pitkiä, terveellisempiä tai värjätyt hiukset, päivittäinen hiukset pesun on kuin ottaa rahaa ja huuhtoi sen wc. Ei ainoastaan ​​väri haalistua, mutta hiukset iät ennenaikaisesti aiheuttaen murtumia ja vaarantaa terveyden hiukset. Yksinkertaisesti Hiusten pesu kaksi kohteeseen neljänä päivänä viikossa sijasta päivittäin (tai useita kertoja päivässä), voit pidentää hiusten väriä ja parantaa yleistä terveyttä hiukset eksponentiaalisesti.

load...

Tämän kaiken lisäksi, me kaikki tarvitsemme paljon enemmän aikaa. Muotoilu juuri pesty hiukset on aikaa vievä prosessi. Jos harjoitus aamulla tai lounaalla ja on aikataulu pitää, joka on aika pestä, kuiva, ja tyyli?

Olen aina suositella alkaa kokeilla ei Hiusten pesu on päivä, että sinun ei tarvitse nähty julkisuudessa, kuten viikonlopun. Se vie jonkin verran hienovaraisuutta selvittää, mikä toimii parhaiten hiukset. Sinulla on myös saada päänahan käyttää ei saada pestä ja ottaa se luonnollisia öljyjä riisuttu pois. Mitä enemmän pestä hiukset, sitä enemmän tali (öljy) hiukset tuottaa kompensoimaan riisutaan luonnollisia öljyjä saippua ja shampoo. Kun annat hiukset päästä luonnollisempi tali tuottaa kierto, löydät menossa parin päivän välillä shampoo on paljon helpompaa.

load...

Seuraa näitä arvokkaita vinkkejä ottaa päivä tai kaksi pois välillä sampoolla, mutta on edelleen hyvin hiukset, joka ei näytä likainen, rasvainen tai jopa tasainen.

Rauhoittua

Olet juuri ollut hyvä harjoitus ja pää on kuuma sotku (kirjaimellisesti), ensimmäinen vaihe on varmistaa, että pää on jäähtynyt. Kuuma pää on yhtä hikinen pää, ja lisäämällä muita hiki teidän jo likaiset hiukset ei aio tehdä kenellekään suosii.

Tässä muutamia vihjeitä pään kylmästi kurkku:

Käytä kuivaa shampoo

Lue myös:

Kuiva shampoot ovat erinomainen tapa päästä eroon itse rasvan, noen ja hiki päivän sekä kova harjoitus. Voi ostaa kuivaa shampoo kahdessa eri muodossa, jauheena tai aerosolisuihkeena. Molemmat toimivat imeä öljyä, mutta riippuen hiuslaadusta kannattaa kokeilla eri merkkejä nähdä, mikä toimii parhaiten hiukset.

load...

Jos sinulla on tummat hiukset, suosittelen kokeilemaan Redkenin Powder Päivitä aerosoli Dry shampoo koska se on tehty kaikkien hiusten värejä ja kuivaa poistumatta hiukset valkoinen. Ostaa Amazon.com.

Jos haluat kokeilla kuiva shampoo jauheena, suosittelen kokeilemaan Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo Powder. Terävät korkki on helppo erottaa hiukset osiin ja purista jauhetta suoraan juuret. Osta Oscar Blandi Pronto Dry Shampoo on Amazon.com.

Miten saat kaiken irti kuiva shampoo:

Hieronta ja odota

Levittämisen jälkeen kuivat shampoo, käytä vinkkejä oman sormia, hieronta kuivia shampoo omaan päänahan. Tämä vaihe on tärkeä jakamiseksi tasaisesti kuivan shampoota päänahka oikein.

Sitten odottaa. Älä koske päätäsi seuraavien kolmesta viiteen minuuttia. Tämä on osa minun kuin hiusten pesu aamulla, että olen viettää muutaman minuutin minun meikkiä tai saan seuraavan kupin kahvia. Sallimalla kuiva shampoo istumaan päänahan kuivuu kosteuden, tali ja hiki pois hiukset.

Tämä on myös silloin sinun täytyy tulla toimeen sen kanssa, että hiukset luultavasti ei aio tuntuu puhtaalta. Se ei tule tuntea pehmeä, melko tai kuten mitä haluat ajaa kädet läpi. Ainakin se, mitä ajattelen tilannetta. Se oli varmaan vaikein asia minulle päästä yli. Haluan raikas, puhdas, pehmeä, ja juuri pesty hiukset. Lopulta olisin mieluummin terveet hiukset. Niinpä tyydyn.

Harja ja tyyli

Vapauttamisen jälkeen kuiva shampoo asetettu muutama minuutti, harjaa huolellisesti ja tyyli kuten tavallista. Nämä vaatteet, käytin silitysraudan tasoittaa muutaman palan ja jotkut Volumizing hairspray antaa hiukseni tekstuuri pitkään. Tässä muutamia vinkkejä tyylit toimivat parhaiten likainen tukka:

load...