Kuinka säilyttää luottamuksesi hiusten menettämisessä

15 marraskuu 2018

On jotain sanottavaa ikääntyminen sulavasti.

Ikääntyminen on väistämätön ja seuraa ennustettavissa kuvio, joka alkaa kehittämisen juonteita joka syventää ajan. Seuraavaksi iho alkaa painua, nivelet alkavat särkeä, ja sinulla on vaikeuksia muistaa nimiä ja yksityiskohtia. Jossain vaiheessa, ehkä apua valmiiksi päivittäiset tehtävänsä.

load...

Kun elämä seuraa tätä ennustettavaa kaavaa, se on helppo hyväksyä nämä muutokset. Kun asioita tapahtuu epäkunnossa, mutta se voi olla hieman vaikea käsitellä.

Peräti 66% miehistä kehittää joitakin hiustenlähtöä 35-vuotiaana ja 85% miehistä vuotiaista 50 tai vanhempi on jonkinasteinen hiustenlähtöä. Ikä on yksi tärkeimmistä riskitekijöistä hiustenlähtö mikä tekee siitä niin järkyttävää, kun se sattuu nuorille miehille.

Menettää hiukset missä iässä tahansa on vaikeaa, mutta kun se tapahtuu omassa 20s tai 30s se voi olla suorastaan ​​ahdistava. Lopulta kuitenkin voit valita, miten reagoit. Pidä käsittelyssä oppia pitämään luottamus kun menettää hiukset.

load...

Psykologinen vaikutus hiustenlähtö

Hiustenlähtö on fysikaalinen ilmiö, mutta se on mahdollista luoda psykologisia vaikutuksia, kuten stressi, ahdistus, masennus ja huono itsetunto.

Miksi hiustenlähtö niin tuhoisa?

Tutkijat esittävät, että se voi olla jotain tekemistä kulttuurimme ja määrittely kauneutta. Kautta aikojen ihmiset ovat koristeltu kehoaan eri tavoin koruja ja vaatteita tatuoinnit ja lävistykset. Vuosien mittaan hiustyylejä ovat tulleet ja menneet, mutta yksi asia on ennallaan - hiukset on tärkeä rooli itseluottamusta ja sitä pidetään usein abstrakti mitta kauneutta.

Syrjään kulttuurivaikutteet, hiukset on piirre, ja se vaikuttaa siihen, miten näet itsesi. Kun hiustenlähtö tulee ilmeiseksi, se voi aiheuttaa hämmennystä tai häpeää, joka puolestaan ​​saattaa aiheuttaa voit vetäytyä suhteita tai välttää sosiaalisia tilanteita. Lopulta henkisiä vaikutuksia hiustenlähtö voi työskennellä tiensä urasi ja jopa perhe-elämää.

load...

Jos olet vielä epäilevästi psykologisia vaikutuksia hiustenlähtö, harkitse tulokset tuoreessa tutkimuksessa. Tulosten mukaan tämän tutkimuksen, hiustenlähtö voi laukaista merkittävä psykologinen erittely, joka johtaa liioiteltu tunne rumuus. Se voi jopa aiheuttaa kehon dysmorphic häiriö, sairaus, jossa uhri kokee voimakasta ahdistusta hänen ulkonäkönsä. Lisäksi lääkärit ovat havainneet, että henkinen vastuu kaljuuntuva voi tuhota luottamusta, laukaista mielenterveyden häiriöt, ja voi jopa vähentää elämänlaatua.

Vinkkejä pitää luottamusta

Vaikka et ehkä voi valita, kuinka paljon hiuksia häviät tai miten nopeasti se tapahtuu, voit valita, miten annat sen vaikuttaa sinuun. Yksi vaihtoehto on järkyttyä, masentunut tai jopa vihainen. Voisit antaa emotionaalista painoa hiustenlähtösi valua työsi, ihmissuhteissa, ja jopa päivittäistä elämää.

Lue myös:

Toinen tapa on hyväksyä se. Sinun ei tarvitse pidä siitä, että olet menettämässä hiukset, mutta on tunnustettava, että se tapahtuu. Mitä nopeammin tulla toimeen hiustenlähtö, sitä nopeammin voit aloittaa ryhtynyt toimiin sen ratkaisemiseksi.

Jos valitset jälkimmäisen vaihtoehdon, on olemassa joitakin yksinkertaisia ​​asioita voit tehdä vähentää psykologinen vaikutus hiustenlähtöä ja palauttaa ja ylläpitää itseluottamusta. Tässä muutamia ideoita:

Sinulla ei ehkä ole valinnanvaraa noin menettää hiukset, mutta voit valita, miten reagoit. Voit joko elää kieltämiseen ja anna hiustenlähtö tuhota luottamusta ja vähentää elämänlaatua, tai voit ottaa sen, mitä se on, ja oppia käsittelemään sitä. Luottamus on valinta ja huolimatta hiustenlähtö, se on yksi että sinun pitäisi tehdä joka päivä.

load...