Kuinka valita täydellinen kampauksesi

13 marraskuu 2018

Jotkut kaikkein tyylikäs naiset leikkaavat hiukset lyhyet kunniaksi elämän muutoksen, ehkä, tai vain uuden ilmeen. Hyvä uutinen on lähes jokaisen naisen (harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta) voidaan käyttää lyhyitä hiuksia. Salaisuus on löytää oikea leikkaus kasvojen muodon ja hiukset rakenne. Persoonallisuuttasi myös merkitystä.

Tässä diaesitys, selvittää mikä lyhyitä kampauksen trendejä sopii sinulle parhaiten.

Ensinnäkin: voit saada pois lyhyet hiukset?

Jos sinulla on Super tukka, saatat olla parempi, pidempi kampauksen. Kaikki muut hiusten kuvioita työskennellä lyhyet hiukset.

Tässä ovat perussäännöt lyhyet hiukset:

load...

Mitkä tyylit parhaiten kunniaa kasvojen muoto?

Tarkista nämä kuvia Julianne Hough, jolla on pitkät kasvot. Vasemmassa kuvan, hän pukeutuu hänen vaaleat hiukset pitkät, joka korostaa hänen pitkät kasvojen muoto. Mutta kuvassa oikealla, hän urheilu pörröinen pitkä bob, mikä lisää leveyttä kasvonsa, joten se näyttää enemmän soikea.

load...

Se on avain löytää hyvä kampauksen: Haluat luoda illuusion, että sinulla on soikea kasvot. Et halua korostaa pyöreys Jos edessä on pyöreä tai leuka jos se taas on.

Tästä pääsemmekin Sääntö numero yksi valitessaan lyhyen kampauksen: Valitse leikkaus, joka imartelee kasvojen muodon. Oikotietä ovat suosittuja, koska ne tekevät ominaisuudet huomion keskipiste. Tässä muutamia vinkkejä, joiden pitäisi auttaa sinua:

Mikä lyhyt tyylejä työskennellä hiukset rakenne?

load...

Tässä muutamia vinkkejä harkitsemaan, kun se tulee lyhyet hiukset ja hiusten rakenne:

Voitko saada pois bob?

Lue myös:

BOB edelleen yksi trendikkäitä hiustyylejä hetken. Lähes jokainen voi pukeutua bob, paitsi naisten super tukka.

Tämä tyyli toimii parhaiten suorat hiukset, mutta näyttää upealta luonnostaan ​​laineikas samoin. Kun oikea hiusten leikkaus, bob kasvaa oikein mukavasti. Chin-pituus keikkuu kestää noin kolme kuukautta. Se kasvaa ulos kiva pitkä bob.

Haluatko kokeilla lyhyt, ärtyisä leikata?

Kun Rihanna lähti blah ja pitkä super lyhyt, muotimaailman piristyi. Pian muut julkkikset seurasivat perässä kanssa Scarlett Johansson ja Miley Cyrus tekee pilkkoa. Ärtyisä leikkaukset hyödyntää dramaattisia ja symboloivat voimaa. Pink leikkaus on yksi suosituimmista aliarvostusta Beauty päällä.

Joten kuka voi saada pois punk leikkaus? Tärkeintä tässä piilee persoonallisuuttasi ja hiukset rakenne. Sinulla on hieman reunan pukeutumisessasi ja persoonallisuuttasi vetää pois funky leikkaus, muuten voit näyttää nainen todella huono hiustenleikkuun. Mitä hiusten rakenne, jos näet leikata pidät, kannattaa harkita, jos hiukset rakenne voi käsitellä sitä. Hieno hiukset lässähtää ilman joitakin tuotteita ja kiharat hiukset tulee homo ylös, jos leikkaa liian suora. Neuvottelevat keskenään stylisti ennen kuin sitoudut outoja leikata.

Love the tonttu? Mutta voit pukeutua yksi?

Ahhh, Pixie. Kun Ginnifer Goodwin katkaista hänen harteille ulottuva tukka varten tonttu (katso häntä katkaistaan ​​tässä), se oli iso uutinen kauneuden blogeja. Muut julkkikset seurasivat perässä ja nyt on tarpeeksi upeita Pixie leikkauksia muutaman kuvagallerioita.

Kaikki eivät näyttää hyvältä erittäin lyhyet hiukset, however.Women jotka petite näyttää hyvältä erittäin oikoteitä. Vältä tämä tyyli, jos olet hyvin ylipainoinen. Haluat enemmän hiuksia tasapainottaa kehon. Se ei myöskään ole hyvännäköinen naisten pitkät kasvot tai Super tukka.

Pitkällä bob toimii hyvin kaikilla kasvojen muotoja

Pitkä bob, suosituksi kuuluisuuksia, kuten Emma Stone ja Sienna Miller, on trendikäs, imarteleva vaihtoehto kaikille kasvojen muotoja.

Keikkuu tee piirteitä huomion keskipiste. Ne näyttävät parhaiten naisten kanssa hyväluustoinen ja työtä kaikille hiustyypeille paitsi Super karkea ja tukka, joka tarvitsee lisää pituutta jottei homo ulos.

Mieti ylläpito

Ei kaikki lyhyiksi ovat vähän huoltoa. He todella vaikeinta leikkaukset säilyttää, mikä on jotain harkita noustaessa hiukset leikataan. Sinun täytyy saada ne leikataan 6 viikon välein, he ottavat muotoilutuotteet pitää ne kurissa (Hei, kaikki tuotteet mitä tarvitset tonttu!), Ja ehkä investoida taulu-rauta pitää aaltoja loitolla.

load...