Kuinka värillistä leikettä ihmisten hiustenpidennyksillä?

11 marraskuu 2018

Jos clip-hiusten pidennykset eivät ole aivan oikea väri sinulle, vain värjätä ne erisävyisenä! Se on helppo kotona prosessi, kunhan teet yourextensions tummentaa tai muuttamalla sävyn (esimerkiksi tekemällä niistä punaisempi tai jäähdytin).

Varoituksen sana kuitenkin: jos haluat vaalentaa tai esittelemiseen ihmisen hiusten pidennykset, harkitse otettaisiin apua ammattilainen kampaaja. Voit kokeilla sitä, mutta se on hankalampaa, enemmän mukana prosessi, joka voi vahingoittaa kalliita investointeja, jos se tehdään väärin.

Ennen kuin aloitat, tarkista, että hiusten pidennykset ovat totta hiuksista. Keinotekoinen hiukset voi olla värjätty onnistuneesti.

load...

Valitse väri ja kerätä tarvikkeita

Valitse väri päässä professionalhair väri ja kehittäjä linjaa. Boxed väri apteekki ei anna sinulle mahdollisuuden valita kehittäjä että käytätte teidän hiustenpidennykset. 10-tilavuus kehittäjä tai demi-pysyvä väri on paras. Voit käyttää 20-tilavuus kehittäjä tarvittaessa mutta 30- ja 40-äänenvoimakkuudella voi vahingoittaa hiusten pidennykset, jos et ole varovainen.

Matrix SoColor Pysyvä Kerma hiusväri ja Matrix SOLITE 10 Volume Developer ovat hyviä valintoja; väri tulee erilaisia ​​sävyjä, jotka ovat elinvoimainen ja pitkäkestoisia.

Kun olet ostanut väriä ja kehittäjä, kerätä muutamia tarvikkeita:

load...

Järjestele työtilan ja sekoita väri

Jos mahdollista, asettaa tarvikkeita on suuri counter tai pöytätilaa runsaasti tilaa työskennellä mukavasti. Huone on lämmin ja valoisa. Leviäminen arkkia foliota poikki työalue suojata työtilan väristä.

Seuraten valmistajan ohjeita, valmistaa väri. Useimmat väri sekoitetaan yhtä suureen osaan väriä ja kehittäjä. Tarvitset noin 3-5 unssia valmis väri oman laajennuksia. Lisää väri voi olla tarpeen pidempään laajennuksia.

Sinun ei tarvitse pestä laajennuksia ennen väritys, mutta sinun täytyy kammata niitä läpi poistamaan kiemurat. Sitten panevat ne poikki foliota. Älä värjää hiusten pidennykset, kun ne ovat märkiä tai kosteita.

Lue myös:

Levitä väriä

Käyttäen hansikkaat kädet ja värisivellintä, täysin kyllästetty jokaisesta osiosta hiustenpidennys kanssa väriratkaisu. Varmista, että väri peittää täysin molemmin puolin laajennuksia niiden latvat hyvin päihin. Se on paljon parempi käyttää liikaa väriä pikemminkin kuin ei riitä.

load...

Startat yläosan jatkeen (jossa kiinnikkeet on sijoitettu) alaspäin päihin, sen jälkeen, kun luonnollinen lasku hiukset. Soveltamalla väri ylösalaisin voi vahingoittaa laajennukset ja todennäköisesti jättää laajennuksia kihara tai epäsiisti.

Käsitellä väri

Kun olet käyttänyt väriä jokaiseen osioon laajennuksia, löyhästi peitä ne muovikelmulla estää värin kuivumisen. Annetaan värin käsitellä huoneenlämpötilassa mukaan valmistajan ohjeiden-tyypillisesti missä tahansa 20-40 minuuttia.

Tarkista pieni osa hiustenpidennys joka viides 10 minuuttia aikana käsittelyaika hankaamalla varovasti värin pois laajennuksen talouspaperilla. Muista hakea uudelleen väri kanssa väri harjalla tarkistamisen jälkeen, ja muistaa, että hiusten väri märkänä näyttää tummempi kuin se kuivana.

Kun käsittely on valmis ja väriä laajennukset on tyydyttävä, on aika huuhdella. Taita foliota puoli helpon kuljetuksen pesuallas.

Huuhdo

Huuhtele väri laajennuksistasi käyttäen jäähtyä vettä pienellä paineella, sormin varovasti selvittää sen. On erittäin tärkeää, että annat veden virtaamaan että hiukset luonnostaan ​​putoaa, alkaen leikatun laajennuksen päihin.

Perusteellinen huuhtelu tulisi ottaa vähintään 15-20 minuuttia. Muista poistaa kaikki väriä; jos on epävarma, pitää rinsing.Follow kasvoi sampoolla oman laajennukset miedolla sulfaattia, kosteuttava tai väri-turvallinen shampoo.

Kampa ja anna kuivua

Kun olet varma, että laajennukset huuhdellaan kokonaan, säätää pyyhe alas työtilan. Levitä jätettävää hoitoainetta jokaiseen osioon laajennukset ja kampa niitä hieman laaja kammalta.

Sallivat laajennukset kuivua kunnolla ennen seuraavaa käyttökertaa tai muotoilu niitä, varsinkin jos useany tahansa lämpökuorman työkaluja.

load...