Kuivan ja hiutaleen päänahan oireet ja syyt

13 marraskuu 2018

Tässä artikkelissa:

Oireita hilseilevä päänahka

On olemassa lukuisia syitä hilseilevää päänahan ja samanlaisia ​​ongelmia päänahan. Katkonainen päänahka on yleensä seurausta stressi, hormonaaliset muutokset, saastuminen, epäterveellinen ruokavalio ja puute tarvittavat vitamiinit, liiallinen kuumaa vettä kylpeminen, puute kosteutta päänahan tai jopa liiallinen öljyn eritys tai ulkoiseen käyttöön (sovellus) tapauksen voi olla, ja muita tällaisia ​​ongelmia. Kuten on ilmeistä, syyt hilseilevä päänahka ovat laajat ja siten oireet hilseilystä ovat yhtä lukuisia.

load...

Kuollutta ihoa

Ilmeisin ja yleisin oire on, että kuollutta ihoa, tai mitä yleisesti kutsutaan hiutaleita. Nämä voivat olla valkoinen, kellertävä tai hilseilevä mittakaavoissa, joiden on todettu kiinni karvatupen tai root päänahassa, yleensä klustereissa. Tämä sekoitetaan joskus hilse, mutta siitä ei ole kysymys, koska nämä hiutaleet ovat kooltaan suurempia. Se saattaa osoittaa joko seborrooinen ihottuma tai päänahan psoriasiksen. Yhdessä tämän hilseilevä päänahka, on olemassa useita muita oireita, jotka ilmaantuvat yleensä.

Kutiava päänahka

Punoitus tai vaaleanpunainen sävy tuhoalueille päänahan on yhteinen, ja osoittaa kohti ärsytystä ja joissakin tapauksissa jopa turvotusta voidaan todeta. Kutiava tunne ei ole harvinaista, ja on itse asiassa toinen ominaisuus oire. On kuitenkin pidettävä mielessä, että naarmuuntumista päänahan ja yrittää tyydyttää kutinaa ei ole suositeltavaa, sillä se pahentaa kunto ja aiheuttaa tilapäistä apua, mutta pitkällä aikavälillä voi aiheuttaa kipua ja tulehdusta.

load...

Tiukka päänahka

Yhdessä tämä on myös jännittynyt tai tiukka päänahan kunto, joka voisi tuntua.

Tylsät hiukset

Tylsät hiukset on myös oire tällaisesta hilseilevä ja kutiava päänahka. Tämä johtuu siitä, koska päänahan kunto, ei ole tarpeeksi kierto tai riittävästi tali (eli öljy, että olosuhteet karvatupen) koko päänahan, joka aiheuttaa kuiva ja eloton koostumus olla läsnä kaikkialla päänahan. Hiukset on siten myös vaikuttaa haitallisesti ja yleensä kuiva ja tylsä ​​tällaisissa tapauksissa.

Näitä tiloja voidaan hoitaa tehokkaasti, jos diagnosoidaan oikein lääkäri. On tärkeää käyttää shampoot, jotka sisältävät ketokonatsolia, salisyylihappoa tai tervaa. Lisäksi, parantaa ravinteiden ja vitamiinien saanti auttavat toipunut. Stressi voi myös osaltaan tilannetta, joten on tärkeää torjua vaikutusta tahansa stressaavaa toimintaa siten rentoutusharjoitukset, joogaa tai meditaatiota. Joskus tämä ehto periytyy koska tällöin voi olla suvussa tällainen sairaus. On kuitenkin tärkeintä lisätä, että tällainen ehto on yleensä vaikea parantaa, vaikka on mahdollista olla tai sen leviämisen estämiseksi tai aiheutuu toistuvasti pitkäjänteisellä hoitoa.

load...

Kotiin korjaustoimenpiteitä päästä eroon kuiva päänahka

Öljy tuottavia rauhasia iholla päänahan kutsutaan talirauhasia. Ongelma kuiva päänahka tapahtuu, kun ne lakkaavat tuottamasta normaali määrä öljyä. Saatat olla saattaa johtua mistä tahansa syystä, kuten liiallinen käyttö kovia shampoot, muotoilu kemikaaleja tai jokin sairaus. Voit kokeilla joitakin luonnon kotiin korjaustoimenpiteitä, koska kyseenalainen maine tehoa mainostetaan eniten tuotteita, jotka väittävät hoitoon ongelma, ne voivat hyvinkin osoittautua mitä kuiva päänahka tarvitsee.

Se on yksi suosituimmista ja myös tehokas kotiin korjata kuivat hiukset ja kuiva päänahka. Se toimii kaksitahoinen tavalla stimuloivat talirauhasten tuottaa enemmän luonnollinen öljy, ja edistää verenkiertoa päänahan. Voit käyttää paras yhdistelmä öljyjä päänahan, joka sisältää 4 tippaa kutakin vitamiinia, B-vitamiinia, laventeli öljyt 30 ml manteliöljyä.

Hunaja ja maito

Sinun tulee käyttää D-vitamiinia maitoon parhaan tuloksen. Ottaa puoli kuppi D-vitamiinin maitoa ja sekoita se neljäsosa kuppi hunajaa. Hieronta tätä seosta oman päänahan ja anna sen jäädä vähintään 2 tuntia. Sinulla on selvä rauhoittava tunne teidän päänahan levittämisen jälkeen, ja myös ratkaista kuiva päänahka.

Jogurtti

Tämä edellyttää jälkeen käsittelemällä shampoolla. Sinun täytyy alkaa käyttää mietoa shampoota sillä näin varmistetaan, että luonnolliset öljyt päänahan eivät vähennä. Shampoopesun jälkeen, hiero tuoreita jogurttia päänahkaan ja anna sen seistä 10 minuuttia ennen huuhtelua.

Oliiviöljy teepuuöljy

Paras tapa käyttää tätä öljyä on yössä hoitoa. Sekoita 15 tippaa teepuuöljy kanssa neljäsosa kupin oliiviöljyä. Levitä yhdistelmä öljyjen päänahan ja hieronta hieman. Saatat olla haluta sijoittaa kankaalla tyynyllä estämään tyyny saamasta värjätä tai kääri päänahan siinä. Heräämisen jälkeen aamulla, shampoo hiukset tavalliseen tapaan ja huuhtele öljyjä. Kerran viikossa on tarpeeksi hyvä saada tuloksia.

Löytää sopiva koti korjaamiseksi, joka toimii parhaiten päänahan voi kestää jonkin aikaa, mutta sinun olisi hyvä kokeilla muutamia tässä. Nämä voivat työskennellä kuiva päänahka ellet kärsii vakavasta sairaudesta.

Syitä kuiva, hilseilevä päänahka

Koska kuiva hilseilevä päänahka sekoitetaan usein hilse, on tärkeää ymmärtää ero ennen menee syitä.

Jos flakiness tunnet rajoittuu top of your head, ja se hiutaleet näyttämään pölyä, mutta valkoinen väri, se on vain kuiva hilseilevä päänahka eikä hilse. Näitä laikkuja hilseilevä päänahka ovat huonompia tiettyinä aikoina vuodesta, erityisesti vuoden vaihtuessa. On saattanut esiintyä, että paikalla päänahan joka tuntuu hilseilevä on josta shampoota tai paikka, jossa kuumaa vettä suihkussa laskee.

Lue myös:

Edellä mainittu on hyvä tapa määrittää, että tila on yksi kuiva hilseilevä päänahka pikemmin kuin hilse, joka liittyy enemmän öljyinen iho.

Tekijöitä, jotka aiheuttavat päänahan tulla kuiva ja hilseilevä

Miten päästä eroon hilseilevä päänahka

Monet ihon tai muut olosuhteet voivat johtaa hilseilevä päänahka. Ekseema, huono ravitsemus, psoriaasi, nestehukka ja liiallinen sampoolla, muutamia mainitakseni, voi johtaa hilseily päänahka. Voit päästä eroon tästä ärsyttävää ongelma tekemällä muutamia yksinkertaisia ​​muutoksia hiustenhoitotuotteita ja käyttämällä kotiin korjaamaan tai kaksi.

Vinkkejä päästä eroon hilseilevä päänahka

Kuinka parantua kuiva hilseilevä iho

Iho tulee kuiva ja hilseilevä riittämättömien talin tuotantoa elimistössä. Tali on luonnollinen öljy tuotetaan itse. Kun luonnollinen öljy rauhaset pysty tuottamaan tarvittava määrä öljyä, iho alkaa etsiä tylsä, kuiva ja hilseilevä. Toisinaan hormonaalisia muutoksia ovat myös vastuussa tämän ehdon. Kuinka parantua kuiva hilseilevä iho on usein kysyttyjä kyselyn ja vastaus löytyy oikea ruokavalio ja pitää ihon hyvin kosteutuu.

Käteviä vinkkejä parantua kuiva ja hilseilevä iho

Lyhyesti sanottuna, sinun täytyy pestä kasvot säännöllisesti, sisällyttää pieniä muutoksia ruokavalioon ja kosteuttaa ihoa kerta toisensa parantua kuiva ja hilseilevä iho luonnollisesti ja onnistuneesti.

load...