Kutina päänahka ja hiustenlähtö: ovatko ne yhteydessä?

13 marraskuu 2018

Pelkäätkö, että kutiava päänahka voi johtua hiustenlähtö? Vaikka jotkut ihosairaudet jotka aiheuttavat kutiava päänahka voi myös aiheuttaa hiustenlähtöä, kutiava päänahka omasta ei liity suoraan pysyvään hiustenlähtöä Miehille hiustenlähdön.

Sen sijaan miesten kaljuuntuminen tapahtuu yleensä ajan kuluessa ilman havaittavaa kutinaa, kipua tai muita epämukavuutta.

Tämä tarkoittaa sitä, sinun ei tarvitse huolehtia menettää hiukset pysyvästi vain siksi päänahka tuntuu kutiava. Kuitenkin kutiava päänahka voisi tarkoittaa yksi monista asioista:

load...

Joskus edellä mainitut ongelmat voidaan liittää väliaikainen hiustenlähtö aiheuttama ärsytys ihoa. Onneksi suurin osa edellä mainituista tilanteista on helppo hoitaa käyttämällä ajankohtaisista hoitoja ja lääkkeitä, joista monet ovat käytettävissä laskuri.

load...

Hoitoon follikuliitti, seborrooinen dermatiitti, ja silsa

Follikuliitti, seborrooinen dermatiitti, ja silsa ovat kolme yleisimpiä syitä kutiava päänahka. Kaikki kolme näistä tiloista ovat helppo hoitaa käyttäen suun kautta että paikallisesti lääkkeitä, kuten ketokonatsolia ja antibakteerinen ihon pesua.

Vaikka mikään näistä edellytyksistä liittyvät miesten kaljuuntuminen, kaikki kolme voivat joskus aiheuttaa eräänlainen tilapäinen hiustenlähtö kutsutaan telogeeninen.

Useimmissa tapauksissa, olosuhteet kuten follikuliitti ja silsa käsitellään suun kautta tai paikallisesti sienilääkkeet, kuten ketokonatsoli, sekä lääkkeiden, kuten indometasiini. Useimmat taliköhnän voidaan menestyksellisesti hoitaa käyttämällä aineita kuten kivihiiliterva, salisyylihappoa, ja seleeni rikkivetyä.

Lue myös:

Hoitoon kutiava päänahka ankara sampoot ja tuotteet

Joskus kemikaalien shampoot, hiuskiinteet ja muut hiusten muotoilutuotteita ja hoitotuotteet voi aiheuttaa voit kehittää kutiava päänahka. Äärimmäisissä tapauksissa tämä kutina liittyy hiustenlähtöä.

load...

Koska tällainen kutinaa ja hiustenlähtö ei kuulu miesten kaljuuntuminen, se ei ole pysyvä. Jos ryhtyä toimiin ja perimmäisten syy kutina ja hiustenlähtö, sinun yleensä takaisin kaikkialle hiuksiin menetit seurauksena ihon ärsytystä.

Helpoin tapa käsitellä kutiava päänahka aiheuttama ankara shampoot, hoitoaineet, ja muut hiustuotteita on siirtyä turvallisempi, vähemmän ärsyttävää vaihtoehto. Tämä voisi tarkoittaa käyttämällä orgaanista tai lasten shampoo, tai poistamalla hiuslakkaa, geeliä ja mousse teidän hiustenhoitotuotteita rutiinia.

Hoidettaessa muita syitä päänahan kutina

Useimmat kutiava päänahka voidaan ratkaista käyttämällä tekniikoita edellä lueteltuja, kuten siirtyminen ankara sampoot ja muotoilutuotteet ja ilman kemikaaleja vaihtoehtoja ja hoidettaessa ihosairauksia, kuten follikuliitti, taliköhnäihottuman ja silsa.

Kuitenkin joitakin muotoja päänahan kutina voi kestää jopa edellä mainituista käsittelyistä. Joskus päänahan kutina johtuu autoimmuunisairaus tekijät, kuten psoriasis tai ympäristötekijät, jotka ovat pois sinun hallinnassasi.

Jos sinulla on toistuvia päänahan kutina, joka kestää useita viikkoja tai kuukausia, ja voi treenata syy, paras tapa on aina nähdä lääkärin. Tämä on erityisen tärkeää, jos myös huomata hiukset irtoaminen, mikä voi johtua taustalla stressi tai terveysongelmia.

Tiivistettynä

Kutiava päänahka voi osoittaa monia asioita, mistä likaiset hiukset, jotka pitää pestä perusteellisesti ihon ärsytystä, joka on käsiteltävä lääketieteellisesti. Kuitenkin se yleensä ei ole luotettava merkki siitä, että olet kärsivät pysyvistä miesten kaljuuntuminen.

Oletko huolissasi hiustenlähtö? Ohessa on lueteltu yleisimmät luotettavia merkkejä Miehille hiustenlähdön meidän opas, varhaisia ​​merkkejä kaljuuntuva ja miten pysäyttää heidät.

load...