Kuusi muotoilua vinkkejä hiustenlähtöön

13 marraskuu 2018

Kun on viimeinen kerta, kun muuttanut tapaa, jolla muotoilla hiuksesi?

Jos todella miettiä sitä, saatat huomata, että se on ollut vuosia - jopa vuosikymmeniä - Et ole tehnyt merkittäviä muutoksia kampauksen. Monille miehille, muutos tyyli tulee välttämättömyys johtuvat hiustenlähtöä. Mitä et voi ymmärtää kuitenkin se, että niin kuin muotoilla hiuksesi voisi tehdä hiustenlähtö selvemmin - se voisi jopa pahentaa sitä!

load...

Onneksi on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​muotoilu valintoja voit tehdä hidastaa nopeutta hiustenlähtöä ja tehdä hiukset näyttävät paksumpi ja täysi mehevä sillä välin.

Yksinkertaisia ​​Muotoiluvinkkejä hidastaa ja peittää hiustenlähtö

Vaikka olet saavat hoitoa hiustenlähtö, se vie aikaa, että hoito olisi tehokasta. Finasteridia tunnetaan myös tuotemerkki Propecia, on yksi tehokkaita hoitoja hiustenlähtöön mutta sitä on käytettävä johdonmukaisesti vähintään kolme kuukautta ennen näet huomattava ero. Sillä välin, tietoisena oman tyyli tottumukset voivat auttaa hidastamaan nykyinen hiustenlähtö tai ainakin, tehdä vähemmän havaittavissa.

load...

Tässä ovat suosituksia kuusi parasta tyyli vinkkejä vähentää tai peittää hiustenlähtö:

Vihje 1: säästämään hiukset

Työkaluja ja tuotteita käytät hiukset voivat vaikuttaa paitsi sen ulkonäkö, mutta myös korko hiustenlähtöä. Paras harja harvennus hiukset on yksi, joka ei vedä tai kiristyksellä hiukset, mutta silti antaa sille vähän hissiä juuret. Pyöreä harjalla on erinomainen vaihtoehto, varsinkin sellainen, joka yhdistää pitkät ja lyhyet harjakset - etsi harjalla yksi tehtävä luonnon karju harjakset vahinkojen minimoimiseksi.

Sen lisäksi, että oikeilla harjalla, sinun tulee olla taitavia siinä, miten kohtelet hiukset. Vältä liiallista harjaus ja olla lempeä kun kosteisiin hiuksiin. Jos täytyy kammata hiukset, kun se on märkä, käyttää laajaa kammalta välttää vetämällä hiukset.

Vihje # 2: Valitse hiustenhoitotuotteet huolellisesti

Koska älykäs tuotteista käytät hiukset voi vain tehdä hiukset näyttävät paremmilta nyt, mutta se voi hidastaa hiustenlähtöä tulevaisuutta. Vältä valmistettujen tuotteiden sulfaatteja, koska ne hajoavat luonnollisia öljyjä, jotka pitävät hiukset kiiltävät ja sileät. Säilöntäaineita kuten formaldehydiä ja parabeeneja kannattaa välttää, koska ovat ankaria tuoksuja ja alkoholit. Etsiä tuotteita, jotka on valmistettu luonnollisista ainesosista kosteuttaa ja suojaa hiuksia.

load...

Vihje # 3: pitää se lyhennettiin

Kun alkaa menettää hiukset, ensimmäinen vaisto saattaa olla pitää hiukset olet niin pitkään kuin mahdollista. Tosiasia on kuitenkin, että lyhyempi kampaus voi tehdä hiukset näyttävät terveempiä ja runsaampi. Maksimoida volumizing vaikutuksia lyhyempi kampauksen, pyydä stylisti sisällyttää joitakin sisäkerrokset samoin. Tämä on tekniikka, jossa suunnittelija ottaa pystysuorat leikkaukset hiukset ja tekee Kulmikkaan edestä taaksepäin.

Vihje # 4: muuttaa suuntaa osaltasi

Muuttaminen kampauksen silloin tällöin on hyvä hiukset. Mitä kauemmin pidät osaa samassa paikassa, sitä enemmän hiuksia tottuu laskussa tähän suuntaan ja jotka saattavat estää juuria saamasta mitään raitista ilmaa. Jos käytät hiustenkuivaaja erota hiukset, se tarkoittaa myös sitä, että ylin kerros hiukset voivat kärsiä kuumuudelta, sinulle jää kuivia kohtia, jotka tulee alttiita haurastuminen ja rikkoutuminen.

Kokeilla uutta osaa, harjata hiukset taaksepäin hiusraja ja anna sen pudota luonnostaan. Huomaa, mihin suuntaan karva laskeutuu ja tehdä, että uusi osa mutta välttää keskiosa - tämä on vaikea katsoa vetää pois. Jos sinulla on otsakiehkura, voit työskennellä sen kanssa mieluummin kuin sitä vastaan. Toinen vaihtoehto on yksinkertaisesti siirtää säännöllinen osa puoli tuumaa tai niin sivuun.

Lue myös:

Vihje # 5: föönaus tilavuuden

Vaikka lämpö vahingot voivat aiheuttaa hiusten kuivua, joten se alttiimpia särkyminen, oikea lämmön voi itse antaa harvennus hiukset entistä laaja ulkonäkö. Tärkeintä on jakaa hiukset lohkoiksi niin mikään hiukset on alttiina lämpöä liian kauan. Saat myös haluavat käyttää diffuusorin levittää lämmitetyn ilman laajemmalla alueella ja kuivaa hiukset tyvestä kärkeen maksimaalisen tilavuuden. Näin voit oikein räjäyttää hiukset:

 1. Työskennellä oman hiukset yksi osa kerrallaan, jakamalla se seuraaviin osiin:
  • Otsa (hiusraja)
  • Keskellä päälaki
  • Kruunu tai takana päälaen
  • Oikealla puolella päätä
  • Vasemmalla puolella päätä
  • Takaosassa pään (kruunun niskassa)
 2. Clip diffuusorin teidän hiustenkuivaaja ja aseta se alin tehotaso.
 3. Valitse osa aloittaa ja pyrkiä kuivaimen noin 6-8 tuumaa pois.
 4. Siirrä hiustenkuivaaja tyvestä kärkeen, käyttäen pyöreä harja, kun työn kautta.
 5. Kuivua kunkin segmentin enintään 3-5 sekunnin ajan.
 6. Käy läpi kuusi segmenttiä kunnes jokainen on kuiva.

Lisäksi seuraavien ohjeiden räjäyttää hiukset, haluat ehkä soveltaa lämmöltä suojaavia tuote hiukset samoin. Suosittelemme myös föönausta hiukset enintään kolme tai neljä kertaa viikossa - anna hiukset lepopäivä välillä blow-out.

Vihje # 6: kasvaa ulos kasvojen hiukset

Jos olet itsetietoinen puutteesta hiuksenkin, mieti kasvaa kasvojen hiukset. Vaikka siellä on varmasti jotain sanottavaa puhtaan ajeltu ilme, siististi huoliteltu parta voi muuttaa ulkonäköä ja antaa sinulle vauhtia luottamusta. Se voi myös viedä huomiota harvennus hiukset päähäsi.

Tuore tutkimus toimiston julkaisema Journal of Human Behaviour and Evolution Society paljasti, että käsitys miehen maskuliinisuutta (ilmoittama aikuiset naiset) kasvaa yhdessä määrää parrankasvu hänellä on. Tutkimus paljasti myös, että houkuttelevin tyyli kasvojen hiukset on raskas parransänki.

Bonusvinkki: päähieronta

On jotain rauhoittavaa noin päähieronta mutta esiintyi säännöllisesti, se voisi tehdä enemmän kuin vain auttaa destress - se voisi edistää hiusten kasvua samoin. Mukaan tulokset japanilainen tutkimus, säännöllinen päänahan hierontaa parantaa verenkiertoa karvatupet jotka voivat lisätä hiusten kasvua ja lisätä hiusten paksuudesta ajan myötä.

Hyötyä päänahan hierontaa itse seuraavasti:

 1. Istuvat lempituolistasi.
 2. Aseta sormenpäät molemmat kädet päänahan, ylittäminen niitä hieman.
 3. Levitä yritys paine sormin, siirtämällä niitä liikkein.
 4. Hieronta jokainen paikka 1-2 sekuntia, hitaasti liikkuvat sormet taaksepäin hiusraja ja niskassa niskaasi.
 5. Toista prosessi molemmin puolin päätäsi kunnes olet kattoi koko päänahan.

Maksimoida hyödyt päähieronta, sinun pitäisi suunnitella käyttämään noin 5 minuuttia päivässä hierovat päänahka. Mukaan aiemmin mainitun, päivittäinen päähieronta on mahdollisuus parantaa paksuus hiukset, kun harjoitetaan jatkuvasti 24 viikon ajan.

Vain koska hiukset on harvennus ei tarkoita sinun tarvitse hävetä oman näköisiä. Sisällyttämällä muutamia yksinkertaisia ​​Muotoiluvinkkejä voit peittää hiustenlähtö samalla kun hoidon aikaa tehdä työnsä. Onko haluat rokata uuden 'do tai yksinkertaisesti muuttaa tyyli tottumukset, urheilu uusi ilme luottamusta!

load...