Kuvagalleria miesten kampauksista 2019 - keskipituus

11 marraskuu 2018

Tämä tyyli on uskomaton liike eteenpäin eli sinun täytyy kommunikoida stylisti luomisesta tekstuurin hiukset. Aina kun on tyyli, joka on pidempi bang, sinun täytyy olla varovainen painon ja irtotavarana otsatukka. Jos otsatukka ovat liian raskaita, hiukset roikkua otsalle, mahdollisesti luoda kulhon tyyliin. On stylisti hajottaa pääosan pitkä bang viivoitinkonstruktioin partaveitsi tai teksturointiaine sakset. Tämä luo ulottuvuus ja liikkeen, jolloin otsatukka swing pois puolelle. Jos olet tikku-suorat hiukset, voit saavuttaa tämä näyttää, mutta voi ottaa käyttöön hiustenkuivaaja saada bang menossa suuntaan haluat. Kiillottaa pois tämä näyttää kevyellä pitoon matta hiukset tahna. Suosittelen matta, koska painopiste on Bang ja soveltamalla tuote liikaa loistaa se saattaa näyttää tehdä hiukset näyttävät rasvainen.

Vaaleat hiukset joidenkin pituus on rento Beachy ulkonäkö

Lisääminen huippuhetkiä hiukset luo automaattisesti rakenne karkeatyöstämällä ylös kynsinauhoja hiukset akselille. Vaikka olet luonnollinen blondi, voit lisätä kohokohtia, jotka ovat vain sävyä vaaleampi kuin muu hiusten väri. Itse asiassa vain lisäämällä kohokohta, joka on yksi sävyä vaaleampi kuin luonnollinen hiusten väri antaa vaikutelman ulottuvuus ja rakenne. Toinen tekniikka saavuttaa ulkoasua ulottuvuuden hiukset on sovellus lowlights. Lowlights ovat täysin päinvastaista kohokohtia. Sen sijaan, että lisätään kevyempiä kappaletta hiukset, olisit stylisti lisätä kappaletta, jotka ovat tummempia kuin luonnollinen hiusten väri. Täydelliseksi ulkonäkö pyytämällä lyhyt shag. On pituus takana sen sijaan että tarkasti leikattu ja koko tyyli on voimakkaasti kuvioitu harvennus leikkurit luoda tarkoituksellisesti nykii tyyliin. Loppuun ulkonäkö ja merisuolalla spray joka luo että täydellinen päivä-at-the-beach ilmeen.

load...

Pidemmät hiukset voivat olla erittäin siisti ja klassinen

Tämä on muunnelma miten tyyli leikata pitkä otsatukka. Haluatko silti tyyliniekka luoda tekstuuri hiukset, muuten se tulee olemaan vaikeaa saada korkeuteen irti otsatukka ja kruunu. Voit luoda takkuinen vaikutuksen takana niskassa ja on temppelin alueelle leikataan kapeneva kerrokseen. Sitten luoda korkeus sinun täytyy laittaa golfpallon kokoinen määrä volumizing vaahdon kuten mousse ja levittää kosteisiin hiuksiin. Tuella tasainen karhu-harjakset tai tuuletettu harja, hiustenkuivaaja Bang ja kruunu ylöspäin ja takaisin. Älä murehdi liikaa kunnossa vielä. Vain keskittyä saavuttamaan korkeutta. Kun hiukset ovat täynnä ja kuiva, hiero keskipitkän lujan otteen Pomade tai hiuksiin vahaa kämmenten ja veistää hiukset kuntoon. Viimeistele tyyli kevyellä spritz on viimeistely hiuslakkaa, joka on kevyt pito.

load...

Pitkä päällä on suosittu ilme

Aaltoilevat hiukset toimii parhaiten saavuttaa tämä näyttää. Jos sinulla on suorat hiukset, sinun kannattaa harkita pyytää elin aallon teidän salonki. Ruumis aalto ei ole tarkoitettu kiertymään tai Perm hiukset, mutta se käyttää samaa prosessia, mutta leveämmällä liikkuvan tangot niin voit päätyä volyymi sen sijaan kiharaa. Eräänlainen Bed Head vaikutus, tämä tyyli on tarkoituksella epäsiisti mutta hoidettuja. Kruunu ja Bang on pitkä kerros leikataan sijasta teksturoimalla kanssa harvennus leikkurit. Temppeli ja takaisin on pitkä kartiomainen leikkaus, jolloin pituus mutta vähitellen halaaminen sivuilla ja niskassa. Käytä pieni määrä volumizing mousse ja puhaltaa kuivaa hiukset sormenpäillä ravistella hiukset noin kuivuessaan. Muista, että tämä tyyli on tarkoitus olla hiukset kuuluvat luonnostaan ​​ja rento. Kun hiukset ovat kuivat, annostele kevyt ote hoitotuotteita kermaa kädet ja ajaa sormilla hiusten läpi, täyttämällä epäsiisti näyttää.

load...

Osoittaa rakenne on erittäin alkion miesten leikkaukset

Keskipitkä tähän tyyliin piilee otsatukka, kun temppeli ja takaisin pidetään puhtaina leikkaus. Terävät kulmat ovat mitä olet jälkeen saavuttaa tämä näyttää. On stylisti hyödyntää straightedge partakone luoda ärtyisä kerrosten alkuun, otsatukka, ja pulisongit. Varsinkin jos sinulla on suuri luusto, tämä tyyli keuliminen suuri poskipäät ja jawline. Muista syöksyä oman otsatukka pois toiselta puolelta, lisäksi luoden liikettä tässä kulmikas ilme. Sinun kannattaa käyttää lujan otteen vahaa tai hiusten kitti ja todella korostaa ärtyisä kerroksia käyttämällä sormilla soveltaa hiustuote. Vedä otsatukka eteenpäin ja pois puolelle kanssa tuote sormenpäillä. Vain hieman tuotteen, määritellä päällyskerroksille ajamalla sormet läpi ylä- ja kruunu hiukset luoda hieman Messier ulkonäkö päälle. Lopputuloksena on ärtyisä ja tavalla eteenpäin tyyliin.

Käyttäen joitakin tuote voi parantaa luonnon curl ja aalto hiukset

Pidemmät pituudet ovat usein paras tapa valvoa ja hallita luonnon kiharat. Jos menet liian lyhyt tyyliäsi, olet usein taistelee kasvuvauhtiin, joilla torjutaan lyhyempi tyyli, jos et mene täydellistä kohuun leikattu. Voit helpottaa elämääsi ja saavutetaan katsoa, ​​että tuo sinulle tyyliä, keskipitkä shag joka on kerrostettu koko tekevät niitä asioita sinulle. Pidä niska ja temppelin siistinä Kartioreikäiset kerros stylisti. Alkuun jää kauemmin ja sekoitettuja takana ja sivuilla, joilla kerrospukeutuminen tekniikoita. Tämä ulkoasun voi olla melko vähäinen huoltotarve on tyyli osastolla, mutta tärkeintä on valvoa muotoa kiharat ja sen taipumus frizz. Yhdistä kämmenten kätesi kevyt pitoon hoitotuotteita kermaa ja muutama tippa nestettä kiiltoa puola, ja sitten hajottamaan läpi lukot kosteisiin hiuksiin. Anna hiusten kuivua saavuttaa luonnollinen lasku kippurassa ja tuote estää kiharat alkaen frizzing ulos.

Muokattuja versioita 'edestakaisin ovat varmasti takaisin tyylillä

Monet miehet Silmukkahäntä hiukset saavat pitää hiukset todella lyhyet pyrkimyksenä on vähän huoltoa tyyli. Mutta, jos voit kasvattaa hiuksia pois stylisti muotoiluun hiukset pitkin prosessia, voit saavuttaa äärimmäisen viileä tyyliin nykyajan 'edestakaisin. Voit valita, että perinteinen 'edestakaisin yksinkertaisesti muotoilemalla kammattu kiharat, tai voit olla taitava stylisti luoda pieniä käänteitä hiuksiin luoda kolmiulotteinen kuvioitu' edestakaisin. Nesteytys on avain tyylikäs 'edestakaisin käyttämällä yhdistelmää spray hiuksiin jätettävä hoitoaineet ja öljyt. Monet öljyt markkinoilla on tarkoitettu kiiltoa, keskeisten ainesosia kuten silikonia. Tällä näyttää, sinun kannattaa etsiä öljyjä, jotka on tarkoitus kosteuttaa hiukset, ei vain lisätä kiiltoa. Luonnolliset öljyt ovat parhaita sellainen Marokon Argan öljyt, jojoba öljyt, bassiaöljyt tai E-vitamiinia öljyä.

Hyvä leikkaus ei vaadi liikaa meteliä

Lue myös:

Kaikki pitkiä kerroksia käytetään tämän saavuttamiseksi näyttää. Jos sinulla on hieno tai harvennus hiukset, haluaisin ohjata sinut pois keskipitkä pitkä kerroksellinen tyyliin, koska et vain pysty saavuttamaan täyteläisyyttä tarvitaan vetämään pois tätä tyyliä. Keskipitkällä ja paksu päämiehille hiukset on paras. On stylisti luoda pitkiä kerroksia ympäri, jopa sivuilla ja takana. Kosteisiin hiuksiin, annostele pieni määrä mousse valvonta- ja puhaltaa kuivaa hiukset reunassa osa käyttäen karjun-harjakset tai tuuletettu harjalla. Käytä ylös- ja taaksepäin liikkeet harjalla. Voit tehdä syvä sivuosan kuten kuvassa, tai osittain karvan luonnollisempi osa linja. Käyttämällä keskipitkän pitoon hiusvaha tai pomade, ajaa kädet läpi hiukset ja hieman työntää sivuille korvien taakse. Lopputuloksena on hienostunut kiillotettu pidempään tyyliin.

Rakenne on erittäin alkion miesten leikkaukset

Kruunu ja edessä tämän tyyli on voimakkaasti kuvioitu kanssa Rakennetta leikkurit ja kasattiin ulos bang alueella straightedge partaveitsi. Alkuun on tarkoitus olla paksu ilmeen kun edessä on pidempi wisps hiukset, jotka on helppo saavuttaa partaveitsi. Jos hiuksesi ovat erittäin paksu, tämä tyyli auttaa poistamaan paljon irtotavarana hiukset, joten tyyli paljon helpompi tehtävä sinulle. On paljon tilavuus tähän tyyliin, joten sinun kannattaa käyttää volumizing mousse kosteissa hiukset puhaltaa kuivaa. Kun hiukset ovat kuivat, pitää hauskaa eripituisia kerrosten ja kappaleina keskipito vahaa. Vedä kappaletta hiukset missä haluat niiden laskevan. Tuo kerroksia eteenpäin tai pois puolelle, anna hiukset-kuvanveiston luovuus pääsee. Voit vaihtaa jopa ulkoasua muuttamalla ylöspäin suuntaan kerroksista, jolloin voit aina raikas tyyliin.

Kun hyvä leikata, voit todella osoittaa pois paksut hiukset, kun se on pidempi

Tämä on shag leikata raskaalla texturizing ympäri. Kun texturize hiukset, olet kirjaimellisesti leikkaamalla paloina hiukset pois kohdat, jättäen eripituisia hiukset koko. Tämä menetelmä auttaa saavuttamaan tarvittavan määrän tähän tyyliin, koska lyhyemmät pituudet nostavat enää pituudet jälkeen teksturointiaine. Tämä tyyli toimii erinomaisesti paksummalla päämiesten hiukset, koska se todella tarvitsee valtava teksturointiaine. Kuivaa hiukset sormin vetää harjannealueella ylös ja luoda liikkeen sivuilla ravistamalla eteenpäin samalla kuivaus. Käytä spray root vauhtia, että olet spray suoraan juuret auttaa voitto äänenvoimakkuutta, jos sitä tarvitaan. Kun hiukset ovat kuivat, käytä lujan otteen hiukset kitti tai vaha pala pois kerrokset, ylöspäin päälle, eteenpäin on pulisongit, ja alas ja ulos niskassa.

Keskipitkät hiukset voit käyttää sitä monin eri tavoin

Tyylikästä, hienostunutta hilkka, eli sleeked selkänoja aina näyttää hyvältä. Pidemmät pituudet ovat ystäväsi auttaa saavuttamaan tähän tyyliin, niin että et näyttämään Greaser 50-luvulta. On stylisti leikata hiukset keskipitkä shag pitkät kerrosten sijasta raskaan rakennetta antavaa menetelmää. Pidemmällä kerrokset voit muodon sivuilta ja päältä takaisin tinkimätön tyyli niin paljon helpompaa ilman taistelua karvat, jotka haluavat ryöstää tai ulos. Puhaltaa kuivaa hiukset volumizing mousse ja tuuletettu harja, liikkuvat kaikki hiukset ylöspäin ja takaisin. Käytä keskipitkän pitoon pomade kevyellä paistaa tyyli hiukset takaisin. Haluat tyylikäs ulkomuoto katsomatta märkä tai rasvainen. Tämä pitää etsit kiillotettu ja täydellisesti tyylistä.

Retro kampaus on tullut suosittuja jälleen

Muistuttaa päivän Duran Duran ja 80-luvulla, tämä kuvioitu shag on edelleen hitti! Tämä on mellowed versio kuitenkin suositun iso hiustrendit tuon vuosikymmenen. On stylisti muokkaavat shag kanssa straightedge partakone, piecing ulos otsatukka, niskassa ja pulisongit. Tämä tyyli myötäilee pään; kattavamman päälle ja kruunu sitten halaa temppeleitä ja niskassa. Luo sivuttain liikkuminen ilman osittain isku kuivaamalla hiukset sormilla tai purkautuneet harjalla. Voit käyttää pienen määrän spray juuren vauhtia kruunu laskee liikaa, mutta stylisti olisi pitänyt kuvioitu irtotavarana ulos sinulle. Kun olet mukava ja kuivat, annostele jotkut keskipito hiusvaha sormilla, varmista erottaa ja määritellä kerroksia. Voit valita pala pois teidän otsatukka pudota eteenpäin tai työntää niitä takaisin teidän pintakerrokset taas menossa samaa liikettä.

Vähän takkuinen on hyvin seksikäs

Itse asiassa hieman takkuinen on seksikäs, kunhan et jäljitellä Scooby Doo merkki Shaggy. Jos sinulla on luonnollinen aalto hiukset, tämä on erinomainen mahdollisuus luoda tyyliin pidempi. Voit pelata päällään otsatukka eteenpäin, pois puolelle, tai työntää takaisin. Pukeutua tyyliin täynnä ympäri kasvoja tai työntää sivuille korvien taakse. Pidemmät pituudet vaihtavat oman tyylinsä samalla aliarvostus. Stylisti pitäisi leikata pitkän kerroksia liikettä ja sivut ovat hieman lyhyempi, valmistuttuaan tulee pidempi niskassa pituus. Tämä tyyli olisi aika vähän huoltoa varten; kuitenkin suuremmat pituudet voivat esitellä öljyjä helpommin. Estämään rasvainen näköinen moppi hiukset, muista pestä hiukset säännöllisesti ja käsittelemään päättyy, kun on altis jakaa päättyy enää pituudet. Työ kevyt pito grooming kermaa valvoa; muuten hieman sotkuinen moppi on tavoite päällään tämä näyttää.

Kohokohtia lisätä ulottuvuutta ja rakenne

Tämä ilme on paljon liikettä ja kuvioita yhdistelmä partakoneen leikkaus ja kohokohtia. Korostaen hiukset olennaisesti vahingot kynsinauhoja kuin poistat pigmentti hiukset. Mutta vahinko on positiivinen puoli, että se auttaa luomaan hyvä rakenne hiukset. Älä pelkää vahinkoja. Se ei ole vahingoittamatta hiuksia juuresta; Pikemminkin hiukset säikeet hieman karhennettu. Säännöllisesti aliarvostus ja hyvä tuote, et koskaan näe negatiivisen puolen sanan vahinkoja. Muotoiluun leikata viivoitinkonstruktioin partakoneen lisää reuna ja ulottuvuus, ja varmasti pala pois kerrosten kanssa keskipito hiusvaha tai mukavan pehmeiksi. Jos sinulla on stylisti lisätä vaaleaan kappaletta, voit olla varma käyttää korkean kiillon Pomade koska hiukset voivat taipumus näyttää tylsää tai kuiva.

Kun oikea leikkaus, pidemmät hiukset ei tarvitse olla suuri huolto

Jos sinulla on luonnollinen aalto, luo leikkaus, joka kehystää kasvoja ja laskee luonnollisesti näyttävät huoliteltu ja on helppo hallita. Koska sinulla on luonnollinen aalto, sinulla on jo sisäänrakennettu muotoilu tukena. Sinun ei tarvitse tehdä koko paljon muotoilutuotteet ellei sinulla ole osaa tai otsakiehkura että olet taistelevat. Siinä tapauksessa, kokeile työskentelee osia sen sijaan sitä vastaan. Pidä pulisongit selväpiirteinen korvien ja takaisin hieman täynnä. Kevyt pito geeli tai hoitotuotteita kermaa on ainoa tuote tarvitset. Työskentelevät tuote hiusten läpi kädet, vetämällä kruunu ylöspäin ja mahdollistaa hiusten laskevan luonnostaan. Nopea ravista oman mane ja olet hyvä mennä!

load...