Kuvia lyhyt, pitkä ja keskisuuri musta kampaus 2018

15 marraskuu 2018

On niin monia vaihtoehtoja mustat hiukset näinä päivinä. Voit mennä täysin luonnollinen milloin tahansa pituus, sitten on oikaisu vaihtoehtoja ja peruukit, sidoksia ja laajennukset.

Tässä kuvagalleriassa, olen ominaisuus joitakin parhaista mustan kampaus heti ja sisältävät linkkejä gallerioita featuring muita kampaus heidän kaltaisiaan. Olipa makusi tai mieltymys oman ilmeen, olet varmasti löytää joitakin tyylejä haluat täällä.

Täällä meillä on 3 lyhyttä kampausten laulaja Rihanna. Rihanna vaihtaa hiuksensa enemmän kuin mikään muu musta julkkis, mielestäni ja on kulunut hänen hiukset lyhyet useaan otteeseen. Nämä tyylit ovat 2007, 2008 ja 2012, ja kaikki ovat yksinkertaisesti upea ja imartelevaa hänen kasvonsa ja kehon muodon.

load...

Katso lisää lyhyt musta kampaus.

Malaikan Firth

Ehkä suurin kampauksen suuntaus hetki mustat hiukset yhteisö on luonnollinen hiuksia. Jotkut naiset taukoa kalliita kutoo ja Salon hoidot ja anna niiden hiukset mennä, kun taas toiset tiukasti omaksua niiden luonnolliset hiukset ja tehdä pysyvä valinta antaa sen kasvaa ulos.

Katso lisää kuvia Natural Hiukset Upea tyylit Black Women.

Jada Pinkett Smith

Chin-pituus keikkuu ja shags ovat upea vaihtoehto mustat hiukset, kuten Jada Pinkett Smith todistaa täällä.

Katso lisää näyttää Chin-pituus Lyhyt Musta Kampaukset: Bobs, Shags & More.

load...

Näyttelijä Tamara Taylo

Hiukset putoaa hartiat on kuumin kampaus pituus tällä hetkellä. Ja kuten näet tästä galleriasta, suuntaus toimii yhtä hyvin mustia naisia, koska se ei valkoihoinen women.Top harteille ulottuva musta kampaus

Gabrielle Union

Updos ovat hyviä vaihtoehtoja muodollisiin tilaisuuksiin (tai jopa päivittäin niistä) ja tämä punottu updo on Gabrielle Union on ehdottomasti yksi jäljittelevät.

Katso kuvia Mustat hiukset virallisia tapahtumia.

Chanel Iman

Tässä kuvagalleriassa löydät kuvia upea, pitkä, musta kampaus. Mustat hiukset on vaikea kasvattaa pitkiä, joten useimmat näistä naisista oli apua muodossa kudos-in laajennuksia.

Lue myös:

Pitkät, mustat hiukset Paras Styles juuri nyt

Näyttelijä Yaya DaCosta

load...

Rakastan lyhyt, ärtyisä hiustenleikkuu ja punokset, kuten nämä on Yaya DaCosta. Ärtyisä hiustyyli voi olla vaikea vetää pois, mutta sinun täytyy pukeutua onnitella sitä, ja sinun täytyy olla luottamus nostaa tällaisen huomiota itse.

Best Short, Särmikäs kamppaukset Musta Naiset.

Tamron Hall

Pixie musta kampaus voi olla aivan upeita. Olipa luonnollinen hiusten rakenne, onko paksu, perverssi, kihara, kemiallisesti suoristettu tai aaltoileva, eli tonttu voi olla upea valinta näet tämän kuvagallerian, Perfect musta Pixie kampaukset.

Sevyn Streeter

Chin-pituus Lyhyt Musta Kampaukset: Bobs, Shags & More.

Lyhyt, ärtyisä kampaus

Paras lyhyt, ärtyisä aliarvostus mustia naisia

Näyttelijä Lisa Arrindell Anderson

Singer Monica

Näyttelijä Garcelle Beauvais

Näyttelijä Malinda Williams

Näyttelijä Gabrielle Union

Tisha Campbell-Martin

Malli Iman

Luonnolliset hiukset

Zoë Kravitz

Kiersey Clemons

Näyttelijä Kimberly Elise

Näyttelijä Regina Taylor

Tamara Taylor

Jennia Fredrique

Kuvia lyhyen, pitkän ja keskipitkän musta kampaus

Kuvia lyhyen, pitkän ja keskipitkän musta kampaus

Naomi Campbell

Piti tästä? Siellä on enemmän!

load...