Kuvia miesten lyhyistä hiustenleikkuista helppoa ylläpitoa varten 2018

9 marraskuu 2018

Lyhyiksi

Lyhyt leikkaus on lähes aina erinomainen vaihtoehto mies. Oikotie on maskuliininen, viileä lämpimällä säällä, ja yleensä helppo ylläpitää.

Vain siksi, että hiukset on lyhyt, ei tarkoita että se on tylsää. Tämä galleria sisältää useita hyviä miesten hiustenleikkuu kaverit etsivät lyhyen hiustenleikkuun - siitä buzzcut lyhyeen, kuvioitu miesten kampaus, löydät suuri hiustenleikkuun, joka sopii sinulle. Varmista saat juuri leikkaus etsit, suosittelen valokuvan tulostuksen tyyli ja ottaa se mukaasi. Näyttämällä kuva on aina paljon helpompaa kuin kuvaava hiustenleikkuun. Kun valitset tyyliisi vain varmista olla realistinen ja valitse tyyli, joka toimii hiustyypeille ja kasvonpiirteitä.

load...

Tämä tyyli on hyvä vaihtoehto miehen luonnollinen koostumus. Hiukset on leikattu lyhyeksi sivuilla ja takana ja jätti noin kaksi tuumaa pitkä päälle. Tyyli, kun hiukset on hieman kostea, laita pieni määrä muotoilu tahna (yksi mattapintainen) ja työskennellä sen ympärillä kämmenten kätesi. Jakaudu tasaisesti kaikkialle hiuksiin ja käytä sormenpäät lisätä hieman tekstuurin. Kunhan et liikaa töitä sitä - tämä on hyvin rento tyyli.

Klassinen Butch hiustenleikkuun

Tässä tyyli, hiukset leikataan tasaisesti ympäri pään oksasakset (tähän tyyliin, a # 2 terä on käytössä). Suoritettu oikein, hiukset on kavennettu lyhyempi sivuilla ja takana, jossa ei ole näkyviä rivi niskassa. Muotoilutuotteita ei tarvita, mutta ehdotan hyvän loman aikana hoitoaine aurinkovoidetta suojella päänahan ja sileä hiukset.

load...

Kuvioitu muratti sarjan haircut

On tämä tyyli, hiukset leikataan mukautumaan pään muotoon, hieman ylipitkä edessä. Tämä tyyli toimii hyvin useimpien hiustyypeille, mutta sopii erityisen hyvin niille, joilla on sakko tai harvennus hiukset. Tyyli, toimi pieni määrä muotoilu pastan kämmenellä ja soveltaa hiukset. Käyttäen kämmenellä, toimivat hiuksiin puolelta liikkeen yläosassa pään ja käyttää sormien antaa hieman hissin edessä.

Klassinen kartio, jossa on teksturoitu alkuun

Tämä on perinteinen tyyli modernisti. Sivuilla ja takana leikataan leikkaajan lyhyt kapeneva kaula. Alkuun voidaan joko kammattu siististi osalla toimistoon tai piikki ylöspäin päälle viikonloppuna. Tämä on hyvä tyyli mies, joka haluaa lyhyemmät hiukset vaihtoehtoja. Kuten kuvassa, hieman pomade neulotaan kämmenten välissä ja levittää hiuksiin. Hiukset ohjataan sitten takaisin sormet osat pyöreän pään työnnetään hieman eteenpäin. Sormet voidaan kiertää osiot lisätty rakenne.

Lue myös:

Ivy League tyyli

load...

Nämä vaatteet, hiukset leikataan aggressiivisesti lyhyt sivuilla ja takana puhtaalla kavennus pääntien. Hiukset on leikattu sormi-pituista yläpuolella. Tyyli, käytä herneen kokoinen määrä pomade. Työskennellä tuotteen välillä kämmenellä ja sileä hiukset eteenpäin päälle. On tämä tyyli, painopiste on siisteys ja leikkaus olisi puhdistettava kolmen viikon välein.

Lyhyt tyyliin teksturoidun alkuun

Tämä tyyli on hyvä vaihtoehto miehen harvennus hiukset. Hiukset on leikattu lyhyeksi sivuilla ja takana ja jätti noin kaksi tuumaa pitkä päälle. Tyyli, kun hiukset on hieman kostea, laita pieni määrä muotoilu tahna (yksi mattapintainen) ja työskennellä sen ympärillä kämmenten kätesi. Jakaudu tasaisesti kaikkialle hiuksiin ja käytä sormenpäät lisätä hieman tekstuurin.

Classic Ivy League

On tämä tyyli, hiukset leikataan lyhyt mukautumaan pään muotoon. Clippers käytetään leikata hiukset lyhyet ja korkean ohi kruunu. Top leikataan kotiparturia lyhyt Crown ja saa saada vähitellen enää eteenpäin. Kevyt soveltaminen pomade tarjoaa kiiltoa ja antaa ulkoasua valmiin näköisiä.

Lyhyt Ivy League cut

Nimetty tyylejä, jotka olivat kerran suosittuja Ivy League yliopistojen, tämä tyyli otetaan aggressiivisesti läheinen oksasakset korkealla puolin ja takaraivoon. Kaula on yleensä kartiomainen puhtaita mitään rivi niskassa. Hiukset kuvasta leikataan sormet päälle kanssa hieman enemmän pituutta edessä. Vaikka tyyli näyttää hyvältä pyyhekuiviin kanssa ei löydy, vähän Pomade tai kermaa voidaan lisätä antamaan hieman huoliteltu ulkonäkö.

Purseen haircut

Saat Burr, hiukset on leikattu aggressiivisesti lyhyt ympäri pään. Tässä kuvassa, a # 1.5 terää käytetään. Kaula on kapeneva ja puhdas kaari leikataan korville. Ei muotoilu on tarpeen, mutta koska hyvin lyhyt Leikkauksen luonteesta, vähän aurinkosuoja olisi sovellettava päänahkaan, kun pitkäaikainen altistuminen auringon halutaan.

Pitkä crewcut

Tässä tyyli hiukset leikataan oksasakset koko pään, jossa sivuilla ja takana kapeneva huomattavasti lyhyempi kuin alkuun. Muotoilua varten, vähän geeliä tai pomade lisää kiiltoa ja antaa enemmän huoliteltu ulkoasu.

load...