Kuvia ombren kampauksista mustilla hiuksilla 2019

12 marraskuu 2018

Hiusten väri ei tarvitse olla tasainen ja yksiulotteinen, sillä nämä ombre hiukset kuvissa. Yhtenä kuumimmat trendit lyödä maailmaan väri, se tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet värin harrastajia. Lyhyesti sanottuna, ombre hiukset on yleensä kaksi eri sävyjä, tummempi yksi lähempänä juuret ja kevyempi (joskus paljon kevyempi) yksi päihin, tai alkaa puolivälissä alas hiuksiin päihin. Yksi syistä tämä suuntaus tarjoaa niin paljon vaihtelua on, että voit valita missä haluat täydentävän / erottuvan värin alkavan.

Älä mene lankaan, että ombre tarkoittaa, että voit yksinkertaisesti anna vanha väri kasvaa ulos sotkuinen tavalla, vaikka jotkut naiset satut kun se tällä tavalla. Kyllä, se on alempi ylläpitoprosessin kuin toiset, mutta se on silti viisasta käydä stylisti teidän salonki saada huoltotoimenpiteet tehdään, varsinkin jos haluat dramaattinen väri, joka vaatii nosto yli kaksi sävyä.

load...

Mallina Chanel Iman näyttää täällä, imarteleva tummempi sävy tyveen vähitellen muuntautuu kevyeksi kaneli väri - väri muutokset ombre hiukset voi olla hyvin dramaattinen, tai hienovaraisempia.

Melanie Fiona tarttuu päihin

Melanie Fiona valitsee hienovarainen ilme, hänen kontrastivärillä keskittyi lähinnä päihin hänen hiukset. Vaikka voit varmasti nähdä värisiirtymän, se ei ole läheskään niin rohkeita kuin muut Ombre tyylejä.

Chanel Iman ja asteittaisen värin muutos

Vaikka vaaleammat ei ole tiukasti sijoitettu päihin Chanel Iman hiukset täällä - katso missä kevyempiä sävyjä kuvaan noin hänen kasvonsa? - se, missä suurin osa painopiste on.

load...

Raven Symone n rajumpia Ombre

Raven Symone valitsee rajumpia eroa hänen tummat hiukset väri ja kevyempiä häntiä. Kuten monet ombre näyttää, varjossa ero alkaa noin puolivälissä alas akselin.

Ciara - täynnä määrä ja väri

Lue myös:

Ciara on tunnettu leikkimisestä eri ulkonäkö, kuten eri väriä, joten se ei ole yllätys, että hän osallistuu Ombre hiukset trendi. Syvän ruskea juuret hitaasti Morph osaksi tummaa hunaja lukot.

Naomi Campbell kihara leikata

Suuntaus ei vain toimi suorassa tyylejä; Naomi Campbell syöttää sen tähän suorat ja kiharat combo. Hän pitää otsatukka suora ja yksivärinen, mutta päästää curlier pituudet leikkiä kevyempi sävyn.

Raven Symone - täynnä kihara väriä

load...

Toinen kihara ottamaan trendi, Raven Symone ei kaihda erittäin pitkä laajennuksia, jotka tarjoavat dramaattisen kontrastin kahvin värinen juuret.

Ciara n Rohkeampia ottamaan trendi

Toisin kun aiempi ilme, tämä Ciara ombre hiukset kuva tarjoaa paljon kontrasti värien. Hiukset lähemmäksi hänen päänsä on lähes musta, mutta kun hän osuu yläosaan korvat, se on vaalean blondi kokonaan alas! Taju stylisti voi varmistaa tällaisen rohkean värimuutosta ei näytä yksinkertaisesti jäänyt useita tapaamisia.

Jennifer Hudson - pehmeämpi sävy

Jennifer Hudson torjui varman päälle ja pehmeän tällä ombre katse pitää jotkut väriä alapintaan hänen TRESSES. Hän ei ala värinvaihto kunnes hän on melkein aivan päihin hänen hiukset.

Chanel Iman - kevyempi ja rohkeampia

Lopullinen Chanel Iman näyttää näyttää kuinka Monipuolinen ombre hiukset suuntaus on, koska hän on täplikäs päällään peräti kolme variaatioita, jotka kaikki ovat hyvin erilaisia. Tämä tyyli on otsatukka ja kontrastin hyvin tumma juuren väri ja paljon kevyempiä häntiä.

Etkö halua väri hiukset, tai vain haluavat kokeilla Ombre ulkoasun jonkin aikaa? Laajennukset ovat hyvä tapa kokeilla tekemättä enemmän pysyvää sitoutumista. Äärimmäisen nopeat muutokset ja lyhytaikaisia ​​liittimet, käytä clip-on hiustenpidennykset, jonka avulla voit kokeilla niin monta väriä kuin haluat murehtimatta vahinkoa tai jumissa värillä et pidä.

load...