Kuvia pitkästä, suorasta kampauksesta 2018-2019

10 marraskuu 2018

Pitkä, suora kampaus ei koskaan mene pois muodista. Tässä kuvagalleriassa, olen ominaisuus joitakin parhaista suoran kampausten kuuluisuuksia tänään.

Saada super-suorat hiukset, tarvitset hiustenkuivaaja, silitysraudan ja oikea muotoilutuotteita. Minkälaiset käytät perustuvat hiukset rakenne. Tukka, sinun kannattaa suoristus balsamia kuten L'Oreal Paris Oleo-Keratiini Smooth Intense Xtreme Suora Creme.

Voit joko puhaltaa kuivaa omia hiuksia tai saada se ammattimaisesti tehty. Jos sinulla on Super tukka, voit olla pin-suorat hiukset, liian, mutta suosittelen saada se ammattimaisesti puhalletaan-out kampaamossa tai on kemiallinen oikaisukäsittelyn tehnyt kuten Japanin Suoristus. Lue lisää näistä menetelmistä minun artikkeli, Miten saada Super Straight Hair.

load...

Täällä Sarah Wright on taulu-silittää hänen jo suorat hiukset. Tulokset ovat upea tyylikäs ulkomuoto. Selvitä suosikkini silitysraudat.

Lisää tästä näyttää:

Blake Lively

Unohda Jennifer Aniston, Blake Lively on yksi halutuimmista kampaus koskaan.

Jos yksittäiset hiukset osa on ohut, mutta sinulla on paljon hiuksia, voit kasvattaa pitkät hiukset, kysy stylisti leikata pitkän kerroksiin. Kerroksia lisätä kehon. Mutta varmista stylisti ei ohuet hiukset liikaa. Ja investoida hyvä paksuuntumista, volumizing suihkeen tai mousse. Mutta vähän menee pitkälle. Liika tuote myös painavat hiukset alas.

load...

Video: Miten saada Blake Lively Long Waves

Jennifer Hudson

Harkitse hiusten pidennykset. Ei kaikki hiusten pidennykset ovat merkittävä investointi. Voit saada muutama clip-laajennuksia ylimääräisiä kehon.

Cameron Richardson

Huomaa upea hiusten väri ja tylsä ​​otsatukka.

Olivia Wilde

Jos saat kyllästynyt stick-suorat hiukset, lisää hieman aalto it.Let hiusten kuivua. Useimmat hiukset on ANATURAL aallon siihen. Jos annat hiukset ilmakuivaa, luonnollinen aalto lisää kehon. Rutistaa hiukset kuivuessaan lisättyä aalto.

Lue myös:

Selvitä, kuinka voit itse Beachy aaltoja.

Tarvitset suuri kiharrin. Tässä on lista parhaista curling rautoja.

Josephine De La Baume

Jos pidät ulkonäköä otsatukka pitkät hiukset, tutustu tähän kuvagallerian suosikkini bang kampaus.

Famke Janssen

load...

Enemmän pitkän kampaus:

Frieda Pinto

Nancy O'Dell

Rakkaus keskiosa täällä, se toimii Nancyn kasvojen muoto, mutta se ei toimi kaikkien!

Amanda Seyfried

Vilkaisu näin vaatii täydellisen blow-out, jos sinulla on edes hieman aalto hiukset. Katso "kuinka voit itse ammattilainen rengasrikko."

Jessica Lucas

Jessica Lucas todella on luonnostaan ​​laineikas. Hän sai tämän ulkonäköä ja voit myös antamalla itse ammattilainen rengasrikko, niin suoristus hiukset edelleen, raudan.

Mila Kunis

Kenya Moore

Jessica Biel

Otsatukka näyttää hyvältä pariksi pitkät hiukset. Enemmän otsatukka inspiraatiota, tutustu näihin kuvagallerioita Bang kampaus.

Jennifer Aniston

Minun kampaaja leikkaa hiukset partakoneen ja vaikutukset ovat uskomattomia. Reunat näet täällä Jennifer Aniston luotiin partaveitsi. Huomaa myös, hänen upea väri.

Haluatko lisää Jennifer Aniston? Tutustu Jennifer Aniston Hiukset: Her 20 tunnetuimmista kampaus.

Hannah Simone

Lea Michele

Jennifer Lopez

load...