Kuvia pitkistä hiustenleikkuista miehille inspiraatiota varten 2018

14 marraskuu 2018

Syystä tai toisesta, monet kaverit yksinkertaisesti voi vetää pois pitkä kampauksen - onko se johtuu konservatiivinen työtä tai yksinkertaisesti kuriton pää hiukset, pitkät hiukset ei ole jokaiselle ihmiselle. Ylösalaisin ottaa pidemmät hiukset on, että se voi antaa sinulle tonnia tyyli vaihtoehtoja. Huonona puolena on, että pitkät hiukset vaatii enemmän työtä ja huolenpitoa kuin lyhyempi tyyliä. Jos sinulla suuri pää hiukset ja vetää sen pois töissä, kasvaa sitä ja katso mitä tapahtuu.

Kaverit etsivät pitkään miesten tyyli on runsaasti miesten hiustenleikkuu kanssa Muotoiluvinkkejä täällä. Pitkästä kerrokset rento merimetso leikkauksia, tämä galleria sisältää erilaisia ​​kampauksia miehille. Suositeltavaa tulostaa haluamasi valokuva ja ottaa se mukaasi tyyliniekka - jokainen parturi tai kampaaja voi tulkita toiveesi eri tavalla, joten kuvan ottamista on hyvä tapa varmistaa henkilö leikkaa hiukset ymmärtää mitä haluat.

load...

Hiukset tähän tyyliin leikataan käyttämällä partakone antaa deconstructed tarkastella päissä. Hienovarainen punaisilla lisätä syvyyttä ja antaa "rocktähti" fiilis. Tyyli, laita pieni määrä Pomade kosteisiin hiuksiin ja puhaltaa kuivaa suoraan alas. Rasvaa vähän Pomade kuiva hiukset lisättyä kiiltoa ja erottaminen.

Pitkä kerrosta aaltoilevat hiukset

Nämä vaatteet, hiukset leikataan käyttäen Razor pörröinen, dekonstruoidaan ilmeen. Pieni määrä tyyli kerma voidaan lisätä hiusten kiiltoa ja erottaminen. Tyyliin, yksinkertaisesti antaa hiuksille ravista ja liikkua sormin halutun vaikutuksen.

Pitkä, suora shag

load...

Tämän tyyli, hiukset on leikattu pitkän kerrokset käyttäen leikkausnopeutta kohta tekniikkaa. Partakone käytetään antamaan lisätty erottaminen päihin. Niille, joilla hieman aalto, pomade voidaan lisätä ja hiukset puhallettiin kuivaksi suoraan alas. Hieman pomade lisää kiiltoa ja erottaminen.

Pitkä merimetso kohokohtia

Tämä on razored shag hiustenleikkuun, jossa korostetaan, lowlights ja raitoja väriä tuovat syvyyttä ja antaa nykyaikainen, rento vaihtoehto näyttää. Tyyli, laita pieni määrä muotoilu kermaa lisätä erotus- ja sekoita paikalleen sormin.

Tyylikäs, partakone shag

Lue myös:

Partakone käytetään leikata hiukset pitkät kerroksia ja antaa dekonstruoituja ilmeen reunoilla. Ellei hiukset on luonnollisesti hyvin suora, silitysraudan voidaan antaa tyylikäs ulkonäkö. Levitä pieni määrä geeliä kosteisiin hiuksiin ja puhaltaa kuivaa suoraan alas. Toimivat hieman geeli kämmenten välissä ja sileä hiukset alas, vetämällä satunnainen välisen kohdan ulottuvilla paksu raitoja erottaminen.

load...

Rento, aaltoileva shag

Nämä vaatteet, hiukset leikataan pitkän kerroksittain ympäri. Tyyli leikataan partaveitsi reunoilla poistaa bluntness ja antaa takkuinen ilmeen. Tyyli, käyttää hyvin pieni määrä muotoilu kermaa antaa luonnollista kiiltoa ja lisää painoa ja erottaminen.

Pitkä kerrosta paksut hiukset

Nämä vaatteet, hiukset on leikattu pitkä kerroksia sakset. Toisin kuin shag hiustenleikkuun, tämä tyyli on leikattu hieman tylpemmän reunoilla antaa puhtaamman ilmeen. Tyyli, soveltaa penniäkään kokoinen määrä geeliä päänahka latvaan. Puhaltaa kuivaa mela harjalla ohjaa hiukset puolelta toiselle luoda tilavuuteen. Kun hiukset on hieman kostea, rake hieman geelin läpi lisätä kiiltoa ja erottaminen. Saat enemmän muodollista katsoa, ​​hiukset voidaan kammattu taaksepäin ja vähän Pomade kiiltoa ja sleekness.

Erittäin pitkät kerrokset

Hiukset tähän tyyliin on leikattu hyvin pitkä kerroksiin. Partakoneen käytetään päiden poistamiseksi bluntness. Tyyli, laita pieni määrä voidetta tyvestä latvaan hieman kosteisiin hiuksiin. Harjaa hiukset takaisin ja rake sormilla luoda erottaminen. Työntää hiukset korvien taakse ja anna kuivua luonnollisesti.

Rento merimetso hiustenleikkuun

Hiukset tähän tyyliin leikataan pitkiä kerroksia ja partaveitsi käytetään antamaan rikkoutuneesta, dekonstruoidaan katsoa päihin. Hyvin vähän tyyli tarvitaan, mutta nopea soveltaminen muotoilu kermaa tai pastan lisää erottaminen ja antaa siitä, että "asui" näyttää.

Shag hennoille hiuksille

Tämä on shag jossa hiukset on vähän hienompi. Tyyli on luotu käyttämällä haircutting razor poistaa bluntness reunoilla ja antaa ihan väsynyt näköisiä. Anna hiusten kuivua luonnollisesti ja lisää sitten hyvin pieni määrä muotoilu kermaa lisätä kiiltoa ja erottaminen.

load...