Lapsen hiustenlähtöön puuttuminen

12 marraskuu 2018

Kun lapsi menettää hiuksiaan, psykologinen vaikutus voi olla tuhoisaa. Tässä on, miten auttaa lasta selviytymään hiustenlähtöä trauma.

Vaikka hiustenlähtö (hiustenlähtö) on yleinen sairaus, psykologinen vaikutus tämä voi olla hyvin traumaattinen - varsinkin jos se vaikuttaa lapsen. Masennus, ahdistuneisuus, häpeä, nämä ovat kaikki hyvin monimutkaisia ​​tunteita, jotka voivat liittää häiriö ja riippuen syy hiustenlähtö, voi kestää kuukausia tai vuosia voittaa.

Yhteiskunta ei ole niin anteeksiantava

Vanhempana tämä voi olla tuhoisaa katsella tapahtua lapsellesi. Puhuimme Corné Welman Kids, kansainvälinen järjestö, joka tarjoaa tukea perheitä lasten hiustenlähtö ja auttaa rakentamaan itsetuntoa ja luottamusta.

Hän sanoi, että monissa tapauksissa ei ole olemassa parannuskeinoa hiustenlähtö, mutta ne pyritään opettaa lapsille ja heidän perheensä, että "hiukset ei tehdä henkilö. Me mieluummin opettaa lapselle omaksua että yhtiöllä ei ole hiuksia, ja että niiden pitäisi rakastan itse, keitä he ovat".

load...

Psykologinen vaikutus hiustenlähtö

Valitettavasti kuitenkin yhteiskunnan elämme tänään ei ole niin anteeksiantava ja koska niin paljon painotetaan ulkonäköön, hajanaista hiustenlähtö voi todella ottaa veronsa emotionaalisesti on nuori, vaikutuksille henkilö.

Mukaan artikkelin Yhdysvaltain kansalliskirjaston Lääkkeet National Institute of Health, kokemus hiustenlähtö on psykologisesti vahingollista, aiheuttaa voimakasta henkinen kärsimys, ja johtaa henkilökohtaiseen, sosiaaliseen ja työhön liittyviä ongelmia.

Artikkelissa piirtää yhteys hiukset ja identiteetti, ja menee jopa niin pitkälle, että miten jotkut tutkimus on osoittanut, että psykiatriset häiriöt ovat yleisempiä ihmisiä, joilla hiustenlähtö kuin muulla väestöllä, mikä viittaa siihen, että ne, joilla hiustenlähtö voi olla suurempi riski kehittää vakava masennustila, ahdistuneisuushäiriö, sosiaalinen fobia, tai vainoharhainen häiriö.

Lue myös:

Kaiken kaikkiaan useimmat tutkimukset osoittavat, että ihmiset, joilla hiustenlähtö ovat paljon alttiimpia ahdistusta ja masennusta ja kärsivät usein huonompi itsetunto, huonompi elämänlaatu, ja köyhien kehon kuva.

load...

Miten auttaa lasta

Ottaen huomioon kaiken tämän, on ymmärrettävää, että vanhempi saattaa tuntea, särkyi ja hukkua lapsensa kun he diagnosoitu hiustenlähtö.

Täällä järjestöjen kuten CAP Lapset tulevat, tarjoten tukea sekä vanhemmille että lapsille.

Muutamme painopiste kasvamasta hiukset kasvavat itsetunto. Kun lapsi on itsetunto se tarjoaa tukea ja lisää tietoisuutta. Se saa vaikeampi vanhempi lapsi saa, mutta meidän tehtävämme vanhempiensa on tiedettävä lapsesi ja varmista, että he tietävät ja ymmärtävät kunnossa, selitti Welman.

Hän lisää, että yksi heidän ensisijainen tehtäviä on varmistaa, että lapset ymmärtävät ei ole häpeä, joilla ei ole hiuksia.

Tätä varten on kehitetty. Tämä on mitä teemme, että he ymmärtävät. Varmista, että he ymmärtävät niiden kunto ja antaa heille itsetuntoa vauhtia käsitellä kommentteja. Siksi olemme tukiryhmiä, jossa kaikki lapset tulevat yhteen ja leikkiä ja olla vuorovaikutuksessa. Tämä auttaa heitä tuntemaan itsensä hyväksytyiksi osa jotain tärkeää.

load...

Welman korostaa paras tapa tehdä tämä on varmistaa tiedät lapsesi. Sinun täytyy varmistaa, että tiedät tarkalleen mitä on tekeillä hänen elämänsä pystyä auttamaan heitä.

Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun on kyse peruukit - yhteinen vaihtoehto lapsille hiustenlähtö.

Welman sanoo hän uskoo tämä on henkilökohtainen valinta, ja sen pitäisi olla jopa lapsen.

Varmista, että kuuntelet heitä, koska he ovat tekemisissä joka päivä, kun he katsovat itseään peilistä. Sinun täytyy vain varmistaa, että he rakastavat henkilö taaksensa niitä ei väliä mitä, hän sanoo.

load...