Laser karvanpoisto

15 marraskuu 2018

Yleiskatsaus

Laser karvojen poistoa on lääketieteellinen toimenpide, joka käyttää väkevää valonsäteen (laser) poistaa ei-toivotut hiukset.

Aikana laser karvojen poistoa, laser säteilee valoa, joka absorboituu pigmenttiä (melaniinia) hiukset. Valo energia muuttuu lämmöksi, joka vahingoittaa putken muotoisen pusseja ihon sisällä (karvatupet), jotka tuottavat hiuksia. Tämä vaurio estää tai hidastaa tulevaa hiusten kasvua.

Vaikka laser karvojen poistoa viivästyttää tehokkaasti hiusten kasvua pitkiä aikoja, se ei yleensä johda pysyvään karvanpoistoon. Useita laser karvojen poistoa hoitoja tarvitaan alkuperäisen karvanpoistoon ja kunnossapito hoitoja saatetaan tarvita myös. Laser karvojen poistoa on tehokkain ihmisille, joilla on vaalea iho ja tummat hiukset.

load...

Miksi se on tehty

Laser karvojen poistoa käytetään vähentämään ei-toivottuja hiukset. Yhteinen hoito paikkoja ovat jalat, kainalot, ylähuuli, leuka ja bikinirajan. On kuitenkin mahdollista hoitaa toivotut karvat lähes kaikilla alueilla paitsi silmäluomen tai sen ympäristössä.

Hiusten väri ja ihotyyppi vaikuttaa onnistumiseen laser karvojen poistoa. Perusperiaate on, että pigmentti hiukset, mutta ei pigmentti ihon, pitäisi imevät valoa. Laser tulisi vahingoittaa vain karvatupen välttäen vahingoittaa ihoa. Siksi kontrasti hiusten ja ihon väri - tummat hiukset ja vaalea iho - tulokset parhaat tulokset.

Riski vahinkoa iho on suurempi, kun on vähän kontrastia hiusten ja ihon värin, mutta kehitys lasertekniikan tehneet laser karvojen poistoa vaihtoehto ihmisille, jotka ovat tummempi iho. Laser karvojen poistoa on vähemmän tehokas hiusten värejä, jotka eivät absorboi valoa hyvin: harmaa, punainen, vaalea ja valkoinen. Kuitenkin laser hoitovaihtoehtoja vaaleat hiukset kehitetään edelleen.

load...

Riskit

Riskit sivuvaikutuksia vaihtelevat ihotyyppi, hiusten väri, hoitosuunnitelma ja sitoutumista esikäsittelyn ja jälkikäsittelyn hoitoa. Yleisimpiä haittavaikutuksia laser karvojen poistoa ovat:

Harvoin, laser karvojen poistoa voi aiheuttaa rakkuloita, viimeistelyn arpia tai muita muutoksia ihon tekstuuri. Muita harvinaisia ​​haittavaikutuksia ovat väestön ikääntyminen hiuksille tai liiallinen karvankasvu noin käsitellyillä alueilla, erityisesti tummempi iho.

Laser karvojen poistoa ei suositella silmäluomet, kulmakarvojen tai lähialueilla, koska mahdollisuus silmien vaurioitumisvaara.

load...

Kuinka valmistaudut

Jos olet kiinnostunut laser karvojen poistoa, valitse lääkäri, joka on aluksella sertifioitu erikoisuus kuten ihotaudit tai plastiikkakirurgiaa ja on kokemusta laser karvojen poistoa. Jos lääkäri avustajan tai lisensoitu sairaanhoitaja tekee menettelyn, varmista lääkäri valvoo ja on käytettävissä paikan päällä aikana hoitoja. Ole varovainen kylpylöissä, salongit tai muita tiloja, jotka mahdollistavat nonmedical henkilöstö tehdä laser karvojen poistoa.

Ennen laser karvojen poistoa, aikataulun kuulemista lääkärin onko tämä on sopiva hoitovaihtoehto sinulle. Lääkäri todennäköisesti toimi seuraavasti:

Neuvotteluvaiheessa, keskustella hoitosuunnitelma ja siihen liittyvät kustannukset. Laser karvojen poistoa on yleensä out-of-pocket kulut.

Lääkäri myös tarjoaa tarkat ohjeet valmistautua laser karvojen poistoa. Näitä voivat olla:

Lue myös:

Mitä voit odottaa

Laser karvojen poistoa vaatii yleensä sarja on kahdesta kuuteen hoitoja. Hoitojen välinen vaihtelevat sijainnista riippuen. Alueille, joilla hiukset kasvaa nopeasti, kuten ylähuulessa, hoito voidaan uusia neljä kohteeseen kahdeksan viikkoa. Käytössä hitaita hiusten kasvua, kuten selässä, hoito voi olla joka 12-16 viikko.

Kutakin käsittelyä varten sinun käytettävä erityisiä suojalaseja suojata silmäsi lasersäde. Avustaja voisi ajella sivusto tarvittaessa uudelleen. Lääkäri voi soveltaa paikallispuudutusta ihoon vähentää epämukavuutta hoidon aikana.

Menettelyn aikana

Lääkäri painaa kädessä pidettävä laser väline ihoon. Riippuen laser, jäähdytyslaitteen kärkeen instrumentin tai viileä geeliä voidaan käyttää suojaamaan ihoa ja vähentää haittavaikutusten riskiä.

Kun lääkäri aktivoi laserin lasersäde läpäisee ihon karvatupet. Voimakas lämpö lasersäde vahingoittaa karvatupet, joka estää hiusten kasvua. Saatat tuntea kipua, kuten lämmin pikkuharmi, ja saat todennäköisesti tuntuu Tunne kylmä jäähdyttimen tai geeliä.

Käsittelemällä pieni alue, kuten ylempi huuli, voi kestää vain muutaman minuutin. Käsittelemällä suurempi pinta-ala, kuten takaisin, voi kestää yli tunnin.

Toimenpiteen jälkeen

Saatat huomata punoitus ja turvotus muutaman ensimmäisen tunnin kuluttua laser karvojen poistoa.

Vähentää vaiva, sovelletaan jäätä hoidetulla alueella. Jos sinulla on ihoreaktio heti laser karvojen poistoa, lääkäri voi hakea steroidi kerma hoidettavalle alueelle.

Jälkeen laser karvojen poistoa ja suunniteltujen hoitojen, välttää altistumista auringolle - sekä luonnon auringonvaloa ja solariumia - kuuden viikon ajan tai lääkärin ohjeen mukaan. Käytä laajakirjoinen aurinkosuoja päivittäin.

Tulokset

Karvat eivät kuulu välittömästi, mutta et irtoa heidät ajan päivistä viikkoihin. Tämä saattaa näyttää jatkui hiusten kasvua. Toistetut käsittelyt ovat yleensä tarpeen, koska hiusten kasvua ja tappio luonnostaan ​​esiinny syklissä, ja laserhoito toimii parhaiten karvatupet uudessa-kasvuvaiheessa.

Tulokset vaihtelevat huomattavasti ja on vaikea ennustaa. Useimmat ihmiset kokevat karvojen poistoa, joka kestää useita kuukausia, ja se voi kestää vuosia, mutta laser karvojen poistoa ei takaa pysyvää karvojen poistoa. Kun hiukset regrows, se on yleensä hienompaa ja vaaleampaa.

Saatat tarvita huoltoa laserhoitoa pitkäaikaista karvojen.

Entä kotiin laserit?

Viime vuosina laserit, joita voidaan käyttää kotona karvanpoistoon on tullut saataville. Nämä laitteet saattavat aiheuttaa vaatimaton karvojen. Mutta ei ole laajassa tutkimuksessa verrattiin kuinka tehokkaasti nämä laitteet verrataan laser karvojen poistoa tehty lääkärin vastaanotolla.

Lisäksi, Food and Drug Administration pitää näistä kotiin laser karvojen poistoa laitteet olisivat kosmeettisia, eikä lääketieteellistä, mikä tarkoittaa, että ne eivät saa samantasoista valvontaa kuin muiden lääketieteellisten laitteiden. Tällä hetkellä ei ole ollut suuria, pitkäaikaisia ​​tutkimuksia siitä, miten turvallinen ja tehokas kodin koneet ovat.

Jos haluat käyttää kodin laser karvanpoisto laite, noudata ohjeita, jotka tulevat laitteen vähentää loukkaantumisriskiä, ​​varsinkin silmävammoja.

load...