Leikkaa lasten hiukset kotona helposti

15 marraskuu 2018

Professional aliarvostus ovat kalliita ja on vaivalloista löytää aikaa teidän kiireinen aikataulu saada lapset Salon. Trim näitä kalliita salon aliarvostus ulos perheen budjetin kasvaa käteistä pankkitilille. Käytä nämä viisi vinkkejä leikata lasten hiuksia kotona helposti ja tulla oma henkilökohtainen stylisti.

Katsoa videoita

Voisit lukea artikkelin jälkeen artikkeli kuvaava vihjeitä ja tekniikoita, miten leikata lasten hiukset kuin ammattilainen. Mutta ei ole parempaa opetusväline verkossa kuin katsella joku todella tehdä it.YouTube on suuri lähde videoita, jotka opastavat leikata lapsesi hiukset. Katso monet videot totutella mitä voit tehdä, ennen kuin aloitat pilkkominen pois lapsesi hiukset. YouTube on toinen paikka etsiä kun etsit apua tiettyyn hiustyyli haluat antaa lapsellesi, kuten kerroksellista tai leikkaamalla bob.

load...

Osta oikeat työkalut

Jos joskus leikata nuken hiusten kun olit lapsi, tiedät kuinka ruma nuo leikkauslinjat katsoi äidin veneet sakset. Hanki oikeat varusteet ennen leikata lasten hiukset tai et tyytyväinen results.Start kanssa hyvä pari sakset. Paikallinen kauneus tarjonnan tallentaa myy leikkurit kuten stylistit käyttää noin 20 €. Tarvitset myös suihkepullosta kasteluun lapsesi hiuksia, kampa ja pyyhe. Ja annat monta aliarvostus, sinun täytyy myös varmistaa, että sakset ovat terävät tai ostaa uuden pair.Having oikeat varusteet auttaa kehittämään taitojasi ajan, joten voit aina luoda ammattimaisia ​​aliarvostusta. Sinulta varmemmaksi, vähemmän turhautuneita ja lapsesi ei ole yhtä peloissaan kuin ne olisivat, jos olit tulossa heille samat jättiläinen sakset käytät leikata asioita ympäri taloa.

load...

Kysy stylisti

Haluatko oppia tyyli salaisuuksia ammattilaiset? Mennä suoraan lähde. Seuraavan kerran olet Salon, pyydä stylisti antaa teille joitakin vihjeitä. Paljon kertaa löydät stylisti on äiti itse ja ymmärtää, että säästää rahaa tai antaa nopeasti leikata välillä kokonaisuudessaan haircuts.Of tietenkin stylistit elantonsa Tuletko niitä joten älä odota niitä jakaa kaikki heidän salaisuuksia perusteellisen opetusohjelma. Mutta voit saada pikakurssin perusteet, joiden avulla voidaan leikata lasten hiukset kotona. Ajan voit kehittää omaa tekniikkaa, joka antaa sinulle tuloksia haluat, milloin leikata lapsesi hiukset.

Lue myös:

Pidä lapset varattu

Lapsesi voi istua täydellisesti vielä stylisti tuoli. Kotona se voi olla eri juttu. Lapset ovat tottuneet juoksennellut eikä tarvitse istua hiljaa kun tähdätä että takkuinen hiukset. Ennen plop niitä keittiössä tuolin ja toivon, että he pysyvät paikoillaan, varmista, että toiminnan pitää ne kiireinen. Näin voit viedä aikaa ja he ovat enemmän content.Break ulos CD-soittimen ja kuunnella äänikirjoja tai musiikkia yhdessä. Poimia muutamia kirjoja ja kannustaa heitä lukemaan. Tulosta värityskuvia, jotta he voivat luoda mestariteos, kun he saavat hiusten leikkaus. Mieti antaen heille katsoa suosikki ohjelmaa valitset tai syödä ravitseva välipala pitää ne käytössä. Nämä pienet häiriötekijät tekevät hiustenleikkuun mennä paljon tasaisempi.

load...

Mene hitaasti

Olet uusi hiusten leikkaamista ja lapsesi voivat toimia eri teitä kuin ne olisivat varten tyyliniekka. Ota aikaa, varsinkin alussa he vain tottua äiti leikkaamaan hiuksia ja olet vielä oppia leikata takaisin, sivut ja etuosa uniformly.Take paljon taukoja, kun tarvitset niitä tai kun lapsi alkaa valittavat. On tärkeää, ne eivät pääse liikkumaan, kun olet leikkaamalla hiukset. Et halua tehdä hätiköityjä liikkeitä, jotka tekevät saksista lyhyempi halusit tai voisi nick ihonsa, antaa sinulle molemmat huonon kodin hiustenleikkuun experience.Initially, saatat tuntea lapsesi kotona hiustenleikkuu eivät tallennu aikaa, koska se voi kestää yli tunnin.

Ajattele aikaa vietät corralling lapsesi autoon, ajo Salon, odotti stylisti, katsella lapsesi saada hänen hiusten leikkaus, saada takaisin autoon ja ajo home.Your muutaman ensimmäisen aliarvostus voi kestää kauemmin, mutta se on vain koska olet työskennellyt läpi oppimiskäyrä. Käytäntöä, se ei ole kauan, ennen kuin olet hairmaster kanssa ennen ja jälkeen kuvia todistaa se. Ennen kaikkea, muista että se kasvaa takaisin, jos teet virheen!

load...