Liuokset ohennukseen, kuivat, vahingoittuneet hiukset (ehkäisy)

10 marraskuu 2018

Hormoni vuorossa, smoothie puhdistaa, jaksoja unettomuus, salonki matkat helvetistä-tutkimalla hiukset salainen historia 5 vaiheessa, voit mennä ajassa taaksepäin ja palauttaa kiiltoa ja täyteläisyyttä.

1. Life muuttavaa Muutokset

Polvet eivät ole kaikki, että on edelleen kirvelyä kuin puolimaratonin koulutusta muutama kuukausi sitten. Jos olet menettää enemmän kuin tavallista 80-100 hiuksia päivittäin, pitää mielessä, että mikä tahansa pitkäaikainen fyysinen stressitekijöiden olipa kyseessä äkillinen, jatkuva uptick liikuntaa, merkittävä sairaus tai jopa tietyt reseptiä lääkkeet-voi siirtää enemmän oman päänahan munarakkuloita osaksi lepovaiheessa sulkevat juuret niiden verenkiertoa, niin että nämä säikeet lopulta irtoa. Yhä tutkijat tutkivat myös tapa henkistä stressiä ”kysyy eritystä neuropeptidi nimeltään P-aineen, joka lyhentää hiusten kasvun aikana, joten hiukset ohenee”, kertoo Los Angeles ihotautilääkäri Jessica Wu. Ja ei alennusta tottumukset tai häiriöt, jotka johtuvat kyseisten pitkäjänteistä työtä huolestuttaa, sinun kuukauden mittaisen punnertaa läpi Avioliittoneuvonta, tai kyvyttömyys ajelehtia pois yöllä. ”Me parantua ja kasvaa uni, ja joka sisältää meidän hiukset”, sanoo Amy Wechsler, ihotautilääkäri New Yorkissa. Onneksi tällainen hiustenlähtö ei kestä ikuisesti, ja kun ratkaista stressor, hiusten palaa normaaliin kasvuun muutamassa kuukaudessa (nämä 20 tapaa nukkua paremmin joka ilta voi auttaa).

load...

2. Vauvat ja vaihdevuodet

Jos muistat ottaa täysi harja raskauden aikana, voit kiittää huiman estrogeenitaso, jotka ulottuvat hiusten kasvuvaiheen sitten pudota ja johtaa harvennus raskauden jälkeen. Toisin sanoen sama hormoneja, jotka säätelevät mielialaa, sukupuoliviettiä, nälkä, ja paino on keskeinen rooli siinä, miten paljon, kuinka vähän, ja miten terveellisesti hiukset kasvaa. Naiset lähestyvät hormoni-mätä vaihdevuodet, tasot hiukset sopiva estrogeeni tyypillisesti vähenee, mikä lisää suhteellista androgeenien (mies hormonit) normaalisti läsnä kehossa. Tuloksena oleva hiustenlähtö ”vaivaava etuosassa päänahan”, sanoo Wu. ”Toisin kuin miehet, jotka usein näkevät hairlines heiketä, naiset saattavat huomata puolestaan ​​laajentaa lähellä otsaan.” Vaikka hormonihoito kosmeettisista syistä ei suositella (tutkimus osoittaa, että se nostaa riskejä rintasyövän ja sydän- ja verisuonisairaudet), The Hiusvärit- kasvu ainesosa minoksidiili on turvallinen ja erittäin tehokas harvennus hiukset. Etsi Pantene Expert hiusten uusiutumista hoito Naisten 2% Minoksidiili (24 €, pantene.com) tai rogaine uusi 5% Minoksidiili ajankohtaisista aerosoliliuosta (30 €, womensrogaine.com), vahvin markkinoilla.

Lue myös:

3. Crash ruokavalion ja oikeuden puhdistaa

Kale smoothiet te sekoitettu pari kertaa päivässä keväällä saattanut tuntua kuin terveyden eliksiiriä lämpimällä säällä, mutta jos siinä kaikki mitä söi, hiukset voidaan rebelling nyt. ”Hiukset on 95% proteiinia ja ottaa valtavan määrän energiaa kasvaa”, kertoo New Yorkin trichologist David Kingsley. Jos olet jo puuttuu ratkaiseva ravintoaineita, hiukset on ensimmäinen ruumiinosa kärsiä. Tankata kalaa, kanaa, ja tofu, sekä riisi-palkokasvien pareista, joka myös tuottaa foolihappoa, B-vitamiini tärkeää hiusten kasvua. Yleinen syy hiusten ohenemista muuten terve nainen, sanoo Wu, on raudanpuutosanemiaa: ”Olen aina pyytää potilaita on niiden tasoa tarkistetaan koska joskus, edes matalilta normaalin voi vaikuttaa hiusten kasvua.” Hän suosittelee täyttämällä ravitsemuksellisia puutteita koko elintarvikkeet kuten munia, punaista lihaa, ja pinaatti. Ja 2013 tutkimus Iho farmakologian ja fysiologian yhdistävät D-vitamiinin puutos ja naisten hiustenlähtö antaa meille yksi syy kasapäin Täydennetty maito ja pop päivittäin multi.

load...

4. Irons ja kohokohtia

Näyttää siltä taaksepäin, mutta hyvin mitä tehdä, jotta hiukset näyttävät paremmilta voidaan pahemmaksi pitkällä aikavälillä. Puhalluksen märkä säikeiden hiuskuvaaja voi aiheuttaa veden sisällä hiuksiin kiehua, varoittaa Wu, jolloin hiukset altis rikkoutuminen. Usein, kerroksellinen väritys voi heikentää ja kuivaa hiukset, jättäen sen paistettu ja kihara. Ja jopa poninhäntä voi vahingoittaa hiuksia aivan karvatupen jos tiukasti kiinni, päivästä toiseen. Minimoida vahinko, anna hiusten kuivua ilmassa ennen föönausta, pitää kuivaimen vähintään 1 tuuma pois hiukset, ja harkita vähentämällä päivää viikossa käytät lämpöä tyyli, sanoo New Yorkissa hiusmuotoilija Eva Scrivo. Jos hiuksesi ovat värillisiä, olla varma, että sinun tai tyyliniekka keskittyy tuotteen tyveen ”joka on terveellisin, vahvin osa säikeen ja pystyy käsittelemään hoitoja”, sanoo Scrivo.

5. Suvussa

Huomaa pikkupräntin: Ei ole muuttamalla DNA: ta. Paras vaihtoehto glimpsing hiukset tulevaisuus on tunnistaa vanhempi sukulainen, joka yhtyy väri ja rakenne. ”Se on luultavasti kuka aiot seurata”, sanoo Kingsley. Jos Täti Kathy on frazzled, split päättyy ja laajenevan osan, rohkaistua: Elämäntapasi ehdottomasti vaikuttaa siihen, miten geenit ilmaista itseään, hän lisää. Olemme kaikki nähneet ne kuvat identtiset kaksoset-one joka polttaa, ruskettuu, eikä koskaan käyttää; toinen joka guzzles veden välillä matkoja kuntosalilla, kuluu päivittäin aurinkosuojaa, eikä ole koskaan koskettanut savukkeen. Ajattele niitä kuvia kuin korppujauhoja, joka voi laittaa sinut tiellä parempaan hiusten terveydelle.

load...

load...