Lyhyet kuvioidut hiusten leikkaukset miehille 2019

12 marraskuu 2018

Jos sinulla on paksu tai ohut pää hiukset, molemmat voivat hyötyä lyhyen kuvioitu kampauksen. Teksturoimisesta hiukset edellyttää yleensä viivoitinkonstruktioin partakoneen tai parin harvennus sakset. Kommunikoida hiusmuotoilija tai parturi noin jollakin seuraavista tavoista luoda ulottuvuutta hiukset. Paksujen ja kuriton hiukset, texturizing auttaa poistamaan irtotavarana, jolloin hiukset saada muotoon helpommin, sen sijaan, että painoi. Oheneville tai hienot hiukset, teksturointiaine auttaa luomaan määrän ja liikkeen, jolloin ulkonäkö kattavamman hiukset ja pään. Vaihdosta ilmettä muotoilu ja vahaa (paksumpien hiusten) tai pomade (hienompaa hiukset). Muista hajottamaan tuotteen tasaisesti kämmenten kätesi ennen toiminnan kautta hiukset edes käyttöä. Tulet samanaikaisesti näyttää puhdas leikkaus ja tyylikäs.

Helppo tyyli

Sinun kannattaa muista käydä hiusmuotoilija tai parturi erinomaiset kotiparturilla taidot saavuttaa tämä näyttää. Niskassa ja pulisongit tulisi haalistuneet, menee ihon jopa kavennus kruunu thehead. Alkuun hiukset on sitten taitavasti ja kuvioitu ylöspäin ja eteenpäin suuntautuvaa liikettä.

load...

Kun olet hiustenleikkuun, muotoilu tämä ilme on helppoa. Kun nopea shampoo, föönaus hiukset eteenpäin helpon tupsu sormista peräisin saada liikettä ja haluttuun korkeuteen. Kun hiukset ovat kuivat, hiero muotoilu vaha, joka on hieman paistaa läpi kämmenten ja työskennellä tuote hiusten läpi käyttäen samaa liikettä teit hiustenkuivaaja. Muotoilu pitäisi kestää enintään 5 minuuttia ja olet pois aloittaa päivä ilman sotkea hiukset taas koko päivä, se on niin helppoa.

Hillitse itsesi

Leikattu tätä tyyliä pitäisi kapenee oksasakset niskassa ja sivuilla, ja alkuun jää enää, mutta kerroksittain ja teksturointia kaikkialla.

load...

Sinun täytyy käyttää hiuskuvaaja saavuttaa tilavuuden alkuun, työskentelevät hiukset taaksepäin harjalla. Joko tasainen villisiankarvaa tai somaattinen purkautuneet harjaa toimii parhaiten. Neljännes koko määrästä muotovaahdot on uskomattoman hyödyllinen. Työskentelevät mousse kautta kosteisiin hiuksiin ja harjalla, föönaus hiukset liikkeet ylöspäin, työ pois otsatukka. Kun kuiva ja runsaasti tilavuus on saavutettu, työn kautta keskipitkän pitää pomade, joka on joitakin kiiltoa. Saatat tarvita valoa spritz valoa hold hairspray jos sää on erityisen kostea ulkopuolella. Et halua päätyä tasainen tyyliin.

Ei liian lyhyeksi

Clippers ei tarvita tähän aliarvostus. Hiusmuotoilija tai parturi voi saavuttaa tämä näyttää antamalla sinulle lyhyen kerroksen ympäri. Sen tarkoitus on näyttää hieman epäsiisti, joten varmista, että ne kulkevat parin harvennus tai rakennetta antavan leikkurit kerrosten läpi. Tämä kampauksen toimii parhaiten, jos sinulla on jo luonnollinen aalto hiukset, anna hiukset taivuttaa miten se on tarkoitus. Jos hiukset on kiinni suorassa, tämä tyyli ei toimi sinulle ensin saada kehon aalto prosessi hiukset salon.

load...

Melko vähän huoltoa hiustyyli että voit pestä ja anna kuivua. Pitää noudattaa helppous tyyli, käytä tyyli vahaa, joka on mattapintainen, merkitys, ilman kiiltoa. Näin saat tuotteen hiuksiasi valonohjaus ilman näköisenä laitat mitään sitä ollenkaan. Näytät molemmat dapper ja rento.

Hieman pidempään päälle

Tämä kampauksen näyttää muodikas ja se edellyttää joitakin tyyli taitoa. Tarvitset kapeneva klipperi leikattu niskaan ja pulisongit. Alkuun jätetään pitkä, sekoitettu puolin, pidempi kerrosten päälle. Keskikokoinen kuvioitu hiukset elimistön toimii parhaiten tämän kampauksen.

Kokeile sampoolla, joiden tilavuus-rakennuksen shampoo aloittaa vahva muotoilu perusta. Annostele tilavuus lisäämällä mousse käsiisi, koko muna, ja työn kautta kosteisiin hiuksiin. Osa hiukset, jos se haluaa luonnollisesti jakaa. Käyttäen hiustenkuivaaja ja harja, toimivat hiukset ylös ja hieman pois puolelle. Denman tyyliä tai mela villisiankarvaa harjaa suositellaan muotoiluun tämän kampaus. Kun muoto on luotu, lopuksi pois nopeasti kuivuva väliaine pitää hiuskiinteen varten pitoon.

Curl ja aalto

Työskentelyn sijaan vastaan ​​luonnollisesti tukka, on stylisti leikata hiukset osaksi ashape joka toimii kippurassa. Tämä tyyli saavutetaan työskentelemällä luonnollisen pään muotoon, tiukempi temppeleissä ja niskaa samalla täydellisempää päälle ja kruunu alueella. Oikea määrä kerrostuminen tekee kiharat jousi siten, että on toivottavaa.

Kosteus on vihollisesi kun on kiharat hiukset, niin sinun kannattaa sisältää pörröisyyttä niin, että kiharat ovat mukavia ja aaltoileva. On parasta anna hiukset airdry tai käytä diffuusorin päähän oman hiuskuvaaja jos et halua odottaa sen kuivua. Diffuusori voi joko näyttää jättiläinen muovinen kuppi sormella näköisiä piikit tulevat ITOR verkkomainen sukka, joka liukuu pään yli oman kuivain. Työ grooming kerma, joka on suunniteltu tukka, koska sillä on ainesosia taistelemaan kosteutta ja karkeutta. Viimeistely muutamalla paistaa tippaa kädet ja sormi läpi kiharaa.

Lesken huippu

Leski huippu on, jos piste keskellä teidän edessä hiusraja luonnollisesti muodostaa, luoda ”V” kuvio edessä. Näytöllä näkyvät yleensä lesken huippu häijy merkkejä, kuten vampyyreja, mutta kukaan syyttävä teitä olemisen paha kun katsot tätä hyvältä. Koska huippu muodostaa eteenpäin pisteeseen, jonka haluat hiukset on vastakkaiset liikkeen ylöspäin ja takaisin, ja se auttaa ulkonäköä korkeus hiukset. Pitää puolin ja niska kapeneva tiukka ja keskipitkä, joka on kuvioitu päälle. Voit osa hiusten tyylikkäämpi ilme tai pörrö huipulla trendier tyyliin. Käytä keskipitkän pidon muotoilugeeli tai vaha, joka on joitakin paistaa siihen.

Classic poikamainen leikkaus

Tämä on klassinen siistin tyylin, jossa puolin ja niskaa areclippered lyhyt. Alkuun on myös lyhyeen mutta raskaasti rakennesoija kanssa harvennus leikkurit. Voit lisätä hieman hohto tämä klassinen leikata ottaa vain kärjet hiukset kevennetty sävyä vaaleampi kuin oman luonnollisen värin.

Lue myös:

Tyyli hiukset on yhtä helppoa kuin pesu- ja menevät. Kosteisiin hiuksiin, haluat työskennellä yritys tai voimakkaan pidon geeli ja piikki kärjet ylöspäin. Hiustenleikkuuta, käyttää henkilökohtaista trimmeri siivota niskan karvat ja neliö pois pulisongit niiden tullessa kuriton. Tämä on leikkisä ilme, joka menee hienosti kesän auringosta.

Menossa harmaa, ei pois muodista

Jos korkean profiilin julkkis kuten George Clooney voi mennä harmaa sulavasti, niin voitte. Pysyä mukana väritys hiukset voi olla kallista ja aikaa vievää, joten jos ovat siirtymässä suolaa ja pippuria, antaa sille koeajo menemällä au luonnollista. Tyyli voi olla lähes mitä tahansa muotoa, joten toimi tekstuuria hiukset ja pyydä stylisti leikattu katsoa, ​​että on mairitteleva. Kun hiukset ei mene harmaa, pitää mielessä, että tekstuuri hiukset tekee muutoksen, jolloin hiukset tuntuu karkeampaa ja mahdollisesti näyttää enemmän kuiva. Käyttää kosteuttavia ja kiiltoa parantavat tuotteet, jotka pehmentävät rakenne ja lisää luonnollista kiiltoa takaisin tylsä ​​hiukset. Jos välttämättä vihaa harmaan, voit aina valita värittää.

Tarkoituksella sotkuinen

Pitää hiukset lyhyet antaa sinulle siisti ulkoasu, mutta lisäten rakenne, joka tekee hiukset näyttävät tarkoituksella hoitamaton antaa tyyliäsi lisätty reuna. Varmista stylisti tai parturi hyödyntää viivoitinkonstruktioin partakoneen tai harvennus leikkurit luoda chunking vaikutus ylimpien kerrosten läpi.

Tyyli hiukset on lähes vähän huoltoa, mutta se ei tarkoita vain herätä ja mennä. Haluatko sängyn pään look joutumatta sänky-pää. Kosteisiin hiuksiin, toimivat muotoilu kitillä tai savea hiusten läpi, jotain enemmän käsiinsä kuin vahaa. Kitti pysyy valettava koko päivän, joten voit ottaa sormet ja pörrö sitä aina se alkaa kaatua tai tasoittaa. Tämä on vaivaton katse on trendin mukainen.

Kehystää muki

Tämä on klassinen kartio hiustenleikkuun ja vaikka ilme saavutetaan neliöimistä niskassa, sivut, ja top - sinun ei tarvitse etsiä ”neliö.”

Käytä laudaksi vahaa luoda ”piecey” ilmeen vinkkejä ja kampaa loput paikalleen. Tekemällä niin voit kuljettaa pois tämän klassisen konservatiivinen hiustenleikkuun vain vähän hohto. Lisäämällä tyyliin sopiva tuote ei vaaranna ammattimaisen ilmeen. Ota tämä päivä tutkia yöllä hauskaa Messing huipulle vain vähän enemmän tyyli vahaa. Väljentämällä kampaus auttaa sinua rentoutumaan rankan päivän töissä.

Klassinen oikotietä

Usein tämä tyyli kutsutaan sirinä leikata tai sotilaallinen tyyli leikata. Jättämällä vain hieman pituista yläpuolella antaa sinulle vähän huoltoa näkökohta rakastat noin ottaa sirinä leikkaus, kuitenkin vain hitusen enemmän tyyliä.

Jos sinulla on pysyä konservatiivinen, voit aina kammata alkuun pituus paikalleen helposti. Mutta jos haluat olla hauskaa tätä tyyliä, piikki ylöspäin huipulle vankan jalansijan hiusvaha tai keskivahva pito geeli. Haluat hiukset pysymään touchable, mutta lisäämällä muotoilutuotteita lisää hohto tähän klassiseen oikotietä. Myös tämä on erinomainen tyyli taistelemaan hiukset cowlicks jos vaivaavat heitä, jossa laikkuja hiukset kasvaa pyörrekuvion aiheuttaen että laastari kiinni suoraan ylös. Hiukset on buzzed erittäin lähellä päänahan, poistaa taistelu otsakiehkura. Jos sinulla on otsakiehkura edessä, jättäen hieman pituus edessä jossa otsakiehkura kasvaa voi todella tukea tyyliin, kuten kuvassa herrasmies.

Helppo huoltaa

Tämä on tyyli, joka ei ole niin lyhyt kuin surinaa cutbut vielä halaa muotoa päänahan leikkaamalla hiukset lyhyet ja yksi pituuden ympäri. Neliö pois pulisongit ja niskassa samoin.

Tämä on vähän huoltoa hiustenleikkuun, mutta pienellä vaivalla, voit näyttää tyylikkäältä. Haluat käyttää karjun harjalla jakaa omia hiuksiasi Sheen tämä ulkoasun voi näyttää kuivalta jos vain pestä ja mennä. Kestää vain hetken ajaa kevyt pito pomade että on kiillon ja hoidatte tuoretta ja tyylistä ilman paljon vaivaa. Käytä henkilökohtaista trimmeri välillä aliarvostusta ruuduttaa pulisongit ja niskassa kun kuriton karvat alkavat kasvaa takaisin. Tämä säästää aikaa ja rahaa tarvitse käydä stylisti tai parturi liian usein.

Hiusten curl

Jos sinulla on luonnollinen kiharaa, mutta pidä sitä eivätkä halua korostaa sitä, pitää se lyhyt auttaa hallitsemaan aalto. Mutta koska teillä on luonnollinen aalto, se antaa lyhyt tyyliin tilavuus ja kehon että monet miehet hienoa tai stick-suorat hiukset ei varmasti kadehtia. On hiusmuotoilija tai parturi saksilla saavuttaa keskipitkä leikkaus, joka on hieman kavennettu sivuilla ja niskassa.

Sinulla on luonnollista liikettä ja kehon hiukset, joten käyttämällä hiustenkuivaaja ei ole tarpeen, jos haluat eteen hiusraja seisomaan. Käytä keskipitkän pidon muotoilugeeli antaa hiuksesi tarvitaan valvontaa. Viimeistele ulkoasua kevyellä spray paistaa hillitä mitään karkeutta, että kosteus voisi tuoda. Plus, lisäsi paistaa tarjoaa mukavan kiillotettu näyttää omalla tyylillään.

Nyökkäys toiseen aikakauteen

Suosio näyttää Mad Men on tuonut mukanaan elpymisen miesten retro kampaus. Ilme on klassinen, ajaton, ja uskomattoman maskuliininen. Niskassa ja pulisongit ovat kapenevat ja potenssiin pois luoda mukava puhtaat linjat. Ylimpänä on pidempi kerrostettu leikkaus, jotta kammata pois puolelle tai sileä suoraan taaksepäin.

Etsi luonnollinen sivuosan tukkaan yhdistelemällä kaiken suoraan taaksepäin, sitten nähdä kun luonnollinen split alkaa muodostua sivussa ja tehdä osan. Tyyli hiukset kevyt shampoo tai keskipito vahaa. Jos hiukset ei luonnostaan ​​virtaa takaisin, voit joutua ottamaan hiustenkuivaaja sitä ja harjaa takaisin kuivana. Voit ottaa tämän katsauksen toimistoon tai smokki tapaus. Aivan kuten tämä ilme on niin vahva, että se kieltäytyy mennä pois muodista, sinäkin tekee luottavainen ja vastaa asennetta maskuliininen retroautonsa!

load...