Lyhyt prom-kampaus: 24 upeaa tyylejä

9 marraskuu 2018

Kuka sanoo prom hiukset on oltava pitkä olla muotitietoinen? Tässä kuvagalleriassa, Jaan suosikkini kävelyttää lyhyt kampaus lukien Pixies, keikkuu ja pompadours.

Avain suuri lyhyen kampauksen virallisen tapahtuman harkita mekko. Mekko pitäisi olla keskipisteenä ulkoasua, ei hiukset ja meikki. Tämä on helpompi pidempi tukka tytöt voivat vetää hiukset ylös updos, puolella 'dos ​​tai puoli Tehtävät täydentää niiden mekkoja. Jos sinulla on lyhyet hiukset, sinulla on vaihtoehtoja, mutta ei niin paljon.

load...

Joitakin asioita huomioon lyhyet hiukset.

Mennä ulos hiuksillesi

Et halua muotoilla hiuksesi kuten teet joka päivä. Tämä on tilaisuutesi pukea hiukset aaltoja, kiharat tai jopa panta. Hit salonki rengasrikko ja kiharat ennen prom tai jos teet sen itse, lisätä joitakin rakenne hiukset tai muutama kiharat.

Hyvännäköinen lyhyet hiukset tänä vuonna on vetää sen takaisin. Kyllä, jopa lyhyet hiukset voidaan vetää takaisin. Jos hiukset ei sovi poninhäntä haltija, voit käyttää nastoja vetää hiukset takaisin ja tiukka.

Älä kitsastella tuotteita

Tuote on paras ystävä. Haluat tyyliä kestää koko yön.

Jos saat kampaajalla salon, sinun ei tarvitse huolehtia mistään, paitsi ehkä kuljettaa ylimääräistä Bobby nastat tai pieni pullo hiuslakkaa.

load...

Mennä yhtenäinen ilme

Kaiken pitäisi täydentää toisiaan: meikkejä pitäisi toimia hiukset pitäisi työskennellä oman mekko pitäisi työskennellä oman koruja pitäisi toimia kengät pitäisi työskennellä oman kytkin.

Statement Korut

Olen suosivat yksinkertaisia ​​koruja ja anna pukuni ja kengät olla stand out, mutta lyhyet hiukset, voit hyödyntää lausuman koruja. Tämä on se, että yksi pala "wow", joka kohoaa kuin suuri pari korvakoruja tai upea kaulakoru. Korvakorut toimivat hyvin lyhyet hiukset.

Kunhan et tehdä molempia, koska liian paljon koruja voi olla ylimitoitettu. Pick joko lausuman kaulakoru tai maininta korvakorut. Jos et mene korvakoruja, voit myös valita upea ranneke.

Meikkaus vinkkejä

Kasvonpiirteitä erottuvat lyhyet hiukset (varmaan jo tietävät tämän), joten voit valita joko korostaa huulesi kirkas, rohkeita värejä kuten kirsikanpunainen tai syvä vaaleanpunainen tai voit mennä savuinen silmään. Mutta välttää tekemästä molempia tai voit näyttää pelle.

load...

Tässä kuvassa näyttelijä Ashley Benson menee syvä kissansilmä ja pitää loput hänen meikkiä valoa.

Näet hämmästyttäviä näyttää tässä galleriassa. Joten pääset alkuun!

Palata päävalikkoon prom kampaus keskitin

Kate Peck platinaa Pixie

Rakastan platina tonttu, varsinkin yksi tässä mallissa Kate Peck. Pitkä otsatukka voit paljon monipuolisuus - mahdollisuus harjata niitä alas, käytä niitä takaisin tai funk niihin sopivia hieman laudaksi liitä.

Huomaa, miten Peck hiukset toimii kauniisti hänen leningit. Hän valitsee punaisen huuli ja vaaleat silmät, suuri manikyyri ja fantastinen kenkiä. Kun se tulee koruja, hän tarttuu sormuksia ja rannerenkaita.

Katso Paras Hiustuotteet pixie Kampaukset ja monipuolistaa vinkkejä Hair Colour.

Demi Lovato 30s pin kiharat

Täällä, Demi Lovato painostava 30: n pinwave teokset kauniisti pariksi hänen backless mekko. Hän särkee "älä pelata jopa molemmat silmät ja suu" sääntö ja mielestäni se on hieman ikääntyminen. Toivoisin hieman vähemmän silmämeikki täällä ja ehkä eri huulipunan. Hän on poissa hieman yli laidan viini-värinen Huultenrajauskynä, joka erottuu tästä punaisella matolla.

Mutta hiukset: täydellisyyttä.

Dianna Agron

Dianna Agron koko kuulehan on piki täydellinen. Hänen hopeinen savuinen silmämeikki on yksinkertaisesti upea ja rakastan miten hän puhalletaan leukaansa puolipitkät hiukset takaisin. Mutta mitä minä todella rakastan häntä, lukuun ottamatta että romahtaessa pääntie, on hänen kengät. Hänen mekko on laajennettu ja osumia polven alapuolelta niin kengät ovat totena pala.

Kristen Stewart

Mitä rakastan Kristen Stewartin kuulehan on kuinka sopiva se on hänen persoonallisuutensa. Hän on hieman ärtyisä poikatyttö - harvoin nähdä hänet leningit - mutta hän ei muuta hänen kantaa vain koska hänellä on päällään yksi täällä. Pidän myös, että hän pitää hiukset pörrössä ja hieman rento mutta pelaa jopa hänen silmämeikki. Ja nuo kengät ovat tappaja.

Lue myös:

Rakastan tätä katsoa.

Emma Stone

Tämä mekko. Voi, tämä mekko. Se on niin täydellinen päässä pitsi liivi on flirttaileva hame kolmen neljänneksen hihat. Täällä, Stone vetää vastaan ​​leukaansa puolipitkät hiukset niin, että se ei tiellä mekon ja rakastan kuinka hänen hiuksia ei hyperkorrekti ja täydellinen, mutta hieman pörröistä ja rento.

Se kaikki vain toimii niin kauniisti.

Jourdan Dunn

Hiukset täällä Jourdan Dunn täydentää arkkitehtoniset yksityiskohdat mekko täydellisesti.

Sarah Hyland

Pidän todella mitä Sarah Hyland on tehnyt hänen kanssaan pitkät bob täällä. Ja rakastan häntä valikoima muotitietoinen alkuun ja korot, jotka olisi siistiä prom jos et ole mekko sellainen tyttö.

Julianne Hough

Nämä pörröistä aallot ovat niin juuri nyt, mutta mitä pidän todella siitä Julianne Hough ilme täällä ei ole hänen hiuksiaan, vaan tapa hänet sininen mekko tekee hänestä vaaleansininen silmät pop. Jos sinulla on silmät, jotka ovat kaikkea muuta kuin ruskea - vihreä tai sininen tai jopa pilkullinen, voit harkita mekko väriä. Valitsemalla väri, joka tekee silmäsi pop on aina viisasta.

Älä unohda parasta silmämeikkiä Blue Eyes.

Carla Juri

Siinä on jotain juuri niin suloinen tästä kuvan Carla Juri. Hän ei ole tehnyt mitään erityistä hiuksillaan, täällä, koska se on niin lyhyt, ja hänen meikki on hyvin hillitty, mutta koko näyttää toimii tämän mekon. Se on vain niin kaunis.

Olivia Phyland

Pääntie tämä mekko toimii kauniisti Olivia Phyland n aaltoileva pitkä bob.

Lily Collins

Rehellisesti, pidän materiaali tämä mekko olla hieman tahmea ja mekko itse on sulkea tiiviisti, mutta kaukaa se eräänlainen toimii. Lähelle, se on vähän punastumaan-asiakkuutta.

Rakastan hänen vaaleanpunainen huulipunan ja hänen väärennettyjä ripset, jotka eivät näytä kovin väärennös.

Katso 4 yksinkertaisia ​​tapoja saada Amazing silmäripset.

Chelsea Kane

Rakastan todella tätä katsoa Chelsea Kane. Mekko on erittäin seksikäs ja hiuksensa toimii hyvin koko ulkoasua. Pidän siitä, että hän valitsi pitkät korvakorut vastakohtana kaulakoru.

Shailene Woodley

Shailene näyttää, miten voit vetäytyä lyhyet hiukset on niskassa. Mutta unohtaa hiukset, mitä siitä uskomaton mekko. Vau.

Sibley Scoles

Tämä Pompadour pariksi ajeltu puolin on Supermahtava pariksi punaiset huulet.

Lucy Hale

Punokset ovat toinen tapa pukeutumista lyhyet hiukset.

Emma Willis

Pidän hienostuneisuutta Emma Willisin hiukset täällä.

Rachael Taylor

Rachael Taylor hiukset täällä on aivan täydellinen.

Coco Rocha

Tämä on hieno versio bob joka toimisi oikea henkilö.

Julia Stiles

Lisää vain kiharat ja olet hyvä mennä.

Jessica Alba

Enemmän pin kiharat, jotka sopivat mainiosti prom.

Emily Bergl

Toinen esimerkki lisäämällä kiharat lyhyen hiukset prom.

Perfect tonttu

Rakastan kuinka silmät pelataan täällä.

Scarlett Johansson Hair

Rakastan tätä tyyliin Scarlett. Ja pariksi slinky mekko, se on aika paljon täydellisyyttä.

30s Style Wave

Lisää prom:

load...