Merkkejä ja oireita hiustenlähtöön

13 marraskuu 2018

Monet miehet ja naiset pitävät hiukset niiden kruunaa, joten se ei ole yllättävää, että hiustenlähtöä (lääketieteellisesti tunnetaan hiustenlähtö), on usein tuhoisia psykologisia vaikutuksia itseluottamusta ja tunne-elämää.

Ei jokainen ymmärtää, että se on normaalia, että joitakin hiuksia putoavat pois päivittäin.

Tämä johtuu siitä, useimmat ihmiset menettävät välillä 50-100 päänahan hiuksia päivittäin, mutta ne ovat yleensä täydennetään.

Irtoaminen merkitsee möhkäleitä hiusten putoaminen, kun hiukset putoaa pois aikana harvennus ei yleensä ole havaittavissa.

load...

Hiustenlähtö ilmenee eri tavoin.

Jotkut ihmiset kokevat hienovarainen hiusten oheneminen vanhetessaan, kun taas toiset ovat laaja hiustenlähtö tai jopa täydellinen kaljuuntuminen.

Riippuen aiheuttaa, hiustenlähtö voi olla äkillinen tai tapahtua vähitellen. Asiakas saa menettää karvaa päänahka tai se voisi vaikuttaa koko kehoon.

Tietyt hiustenlähtö ovat väliaikaisia, kun taas toiset - kuten androgenetic hiustenlähtö (mies tai nainen kaljuuntuminen) - ovat asteittain ja kestävästi.

Nämä oireet voivat viitata hiustenlähtöön:

Jos olet mies, varoa: ·

load...

Harvennus hiukset päänahka

Muuttuva tai hiusraja väistymässä.

Ulkonäkö yhden tai useamman paljaat alueet

Hevosenkengän muotoinen kuvio ympärille takana ja sivuilla pään, joka jättää kruunu päätäsi alttiina.

Uros-kaljuuntuminen (androgenetic hiustenlähtö), yleensä seuraa tietty kuvio, joten nimi.

Väistymässä hiusraja on ensimmäinen merkki, jonka jälkeen hiusten ohenemista temppelit ja kruunun.

Väistymässä hiusraja näkyy yleensä ensin, jonka jälkeen harvennus hiukset päälaen ja temppeleitä. Harvoissa tapauksissa tämän tyyppinen hiustenlähtö etenee loppuun kaljuuntuminen.

Naisilla merkkejä hiustenlähtöä ja hiusten edellytykset voivat sisältää:

Yleinen hiusten ohenemista, varsinkin huipulla (kruunu) pään

Levennetty hiukset parting.Note että naiset joskus harvoin kehittyä täydellinen kaljuuntuminen.

Lapset ja nuoret aikuiset, jotka osoittavat jokin seuraavista oireista voi vaikuttaa hiustenlähtöä ja pitäisi nähdä lääkäri:

Äkillinen laikkuja hiukset

Lue myös:

Kiillottamalla tai vetämällä hiukset

load...

Täydellinen menetys kaikki hiukset kehoon

Laikkuja rikki karvat, jotka muistuttavat mustia pisteitä

Epätäydellinen hiustenlähtö päänahan ja / tai kulmakarvat.

Muut yleiset oireita hiustenlähtö voi kuulua:

Asteittainen harvennus päälle pään: Koska yleisin hiustenlähtö, tämä vaikuttaa sekä miehiä että naisia ​​vanhetessaan.

Miehet usein, että heidän hiuksensa alkaa väistyä linjaan muistuttava M-kirjain otsalta.

Naiset yleensä pitää hiusraja otsaansa ja yleensä menettävät hiuksia ylhäältä päätään vain, joka on yleensä näkyvämpi vaihdevuosien jälkeen.

Vaihtelevaa tai pyöreä kalju alueilla:

Pälvikaljuus aiheuttaa sileä laastarit tai paljas kohdetta suunnilleen koko suuri kolikko, yleensä päänahassa. Kalju paikkoja voi esiintyä missä tahansa kehon ja voi myös nähdä kulmakarvat, silmäripset, partaa tai sukuelinten alueella. Toisinaan ihmiset valittavat epämukavuutta tai kutinaa ennen hiukset putoaa pois.

Hilseileviä laikkuja päänahassa:

Jos huomaat laikkuja hiustenlähtöä tai skaalaus päänahassa, ehkä silsa (tinea), yhteinen tarttuva ihon sieni-infektio. Muut silsa oireita ovat kutina, turvotus, punoitus, rikki hiukset ja rakkulainen ihovaurioita.

Äkillinen irtoaminen hiukset:

Fyysinen tai emotionaalinen shokki keho voi johtaa möhkäleitä hiusten irtoaminen ja putoaminen kun peset, kampaa tai vain kevyesti hinaajalla hiukset. Hiusten irtoaminen on omiaan aiheuttamaan yleistä hiusten ohenemista pikemmin kuin karvattomia kohtia.

Tapahtumat, kuten vakava sairaus, anemia, stressi, nopea painon lasku, kirurgian ja tiettyjä lääkkeitä saattaa johtaa liialliseen hiukset irtoaminen.

Koko kehon hiustenlähtö:

Joitakin ehtoja ja invasiivisia lääketieteellisiä hoitoja kuten säteilyä tai kemoterapiaa voi johtaa kokonaistappio kehon karvat. Hiukset yleensä kasvavat takaisin, kun lopetat hoidon.

Kynsien kanssa kuoppainen ulkonäkö yleensä vaikuta yksi 10 ihmistä, joilla hiustenlähtö Areata. Joissakin tapauksissa ihmiset kärsivät pälvikaljuisuus voivat löytää hiuksensa usein kasvavat takaisin, mutta se näyttää valkoista ja ohuehkot. Aikanaan hiuksiaan palautetaan alkuperäiseen värin.

Milloin lääkäriin hiustenlähtö

Äkillinen hiustenlähtö voi viestiä taustalla sairaus, joka vaatii diagnoosia ja asianmukaista hoitoa. Aina mennä hyvämaineinen hiustenlähtö klinikan tai lääkäri erikoisosaamista hiustenlähtöä ja palauttaminen.

Ota yhteys lääkäriin, jos:

Huomaa olet menettämässä laikkuja hiukset yhtäkkiä sijaan, vähitellen

Koe selittämätön hiustenlähtö tahansa kehon osassa

Ovat huolissaan hiustenlähtöä ja haluavat erikoislääkärin neuvoja hoitovaihtoehdoista.

load...