Miesten hiusten trendi 2019: lyhyet sivut, irrotettu yläosa

13 marraskuu 2018

Nämä vaatteet, hiukset on otettu aggressiivisesti lähes sivuilla ja takana (numero yksi terä on käytössä). Tämä leikkaajan leikkaus on otettu korkealla siihen pisteeseen, kun pää alkaa pyöristää sivuilla. Selkä on paljaaksi ajellulle laelle. Alkuun jää noin neljä tuumaa pitkä ja on selvä katkaista välillä sivuilta ja päältä (esim jos kammattu alas, ylhäältä olisi roikkua ajeltu puolin). Muotoilua varten, hiustenkuivaaja käytetään antamaan korkeus edessä. Hieman muotoilu tuotetta voidaan käyttää antamaan pitoon ja erottaminen.

Classic Pompadour ollessa poiskytkettynä alkuun

Tämä on klassinen miesten Pompadourin aliarvostus. Tämän tietyn tyylin, hiukset on kotiparturia leikataan lyhyehkö sivuilla ja takana. Hiukset on sekoitettu on osainen puolella, mutta jää selvä rajalinja ei-osainen puolella (tämä rivi katoaa, kun hiukset pyyhkäistään takaisin).

load...

Nämä vaatteet, suosittelen klassinen Pomade kuten Murray's.Apply noin herneen kokoinen määrä pomade kuin kämmenelle ja työskennellä kädet noin vähän, jotta se lämpenee ja emulgoida se. Harjalla, liukas hiukset suoraan taaksepäin ja sivulle (hiustenkuivaaja voidaan käyttää ennen soveltamista pomade antaa hieman enemmän korkeutta edessä).

Kuiva look Pompadour

Tämä tyyli on perus Pompadour kanssa hieman vähemmän sekoitus sivuilla ja takana. Jos tämä tyyli poikkeaa klassisesta loisto on, että useimmat pompadours ovat kuluneet kiiltävä, Wetlook vaikka tämä versio on kulunut kuiva.

Muotoilua varten, suosittelen hyvä hiutale-vapaa geeli kuten American Crew: n kevyt pito geeli (käytä lujan otteen ja paksummat hiukset). Kun hiukset on hieman kostea, soveltaa vapaiden määrä geeliä tasaisesti hiuksiin. Kampaa hiukset taakse ja hieman sivuun ja anna sen kuivua luonnollisesti. Seuraavaksi luoda kuiva ilme, harjaa hiusten läpi (joka säilyttää muotonsa geelistä). Hieman hiuslakkaa voidaan lukita tyyliin.

load...

Pompadour liioiteltuja pituus päälle

Tämä on äärimmäisen variaatio pompadour, jossa hiukset on lyhyeen korkealla sivuilla ja takana pään, kun taas yläosa on jäljellä kuusi tai enemmän tuumaa pitkä. Tämä on perus alittivat että jos alkuun oli kammattu alas, se roikkua puolin. Yläosa on tyylistä lujan otteen geeli. Hiukset on kammattu ylös ja suoraan takaisin hieman suoraan puolelle. Hairspray käytetään pitämään tyyli paikallaan. Tämä tyyli ei ole kaikkein monipuolisin koska äärimmäisen pitkä ero sivuilta ja päältä-se voi vain todella olla kuluneet yksi tapa (kuten kuvassa).

Lue myös:

Brandon Flowers' haircut

The Killers' keulahahmo Brandon Flowers näkyy päällään aggressiivinen versio lyhyiden sivujen kanssa katkeaa alkuun. Hiukset leikataan korkealla, jossa on numero yksi terä juurikaan ole sekoittaminen yläosan kanssa (joka on jäljellä noin kolme tuumaa pitkä). Hiukset voidaan tyylistä ja vähän muotoilu liitä (kuten American Crew Tea Tree määrittäminen Liitä) lisätä erottaminen ja valvontaa. Vaihtelun leikkauksen, hiukset päälle on kulunut hieman rennosti, mutta voi olla myös tyylistä siististi kammattu taaksepäin enemmän muodollista katsoa.

load...

Ryan Tedder hiustenleikkaus

One Republic laulaja Ryan Tedder on kulunut vaihtelua tämän tyylin useita vuosia. Hiukset on leikattu aggressiivisesti lyhyt koko matkan ylös puolin ja takaraivoon. Alkuun, joka on jätetty useita tuumaa pitkä voidaan kuluneet siististi kammattu taaksepäin hieman Pompadour tyyli kulunut entistä rento ilme. Takana hiukset on siististi kartiomainen ja siinä on puhdas linja korvien. Pidän tavasta tämä tyyli yhdistyvät klassinen barbering moderniin tyylikkyyteen.

Jack Antonoff haircut

Jack Antonoffof hauskaa. Määrittelee "pelle chic" tällä ainutlaatuisella tyylillä. Sillä tämä leikkaus, hiukset on kotiparturia leikataan aggressiivisesti lyhyt korkealla puolin ja takaisin (ja sivuilla ja takana haalistunut iholle). Alkuun jää hieman sotkuinen sallii tämän hiusten luonnollisen tekstuurin tehdä työtä. Lisäämällä jäähtyä nörtti ilmeen, Antonoff Dons pari geeky lasit. Tämä tyyli, aivan kuten ryhmän nimi hän suoriutuu on hauskaa ja vähän huoltoa. Vaihtoehtona, tyyli voi olla kuluneet slicked takaisin vähän Pomade siistimmän ilmeen.

load...