Miksi leikkaus maksaa niin paljon

14 marraskuu 2018

Yksi turhauttavaa kommentit kuulen hiukset teollisuus on kuinka kallista hiukset palvelut. Päätin rikkoa sen alas, ja selittää aiheutuvia kustannuksia hiustenleikkuun ja myös selittää, miksi keskimääräinen stylisti ei repimässä sinua pois perimällä 20 € - 40 € hiustenleikkuun. Olisin valmis lyömään vetoa, että osa kuluista kampaamo vain saattaa yllättää.

Kun ensimmäisen kerran päättänyt laittaa tämän yhdessä menin edestakaisin esittelyvälineisiin numerot. Ajattelin tutkia "kansallinen keskiarvo" ja viettää paljon aikaa numeroiden ja laskelmia, mutta sitten kohtasin todellisuuden ja tajusin, että minulla ei ole aavistustakaan siitä, miten todella tehdä sen. En tiedä kuinka paljon se maksaa minulle ajaa minun kampaamo, kuitenkin, ja olen päättänyt vain jakaa nämä luvut teille. Asun Kapasiteettimyynnin noin 200000 ihmistä keskellä ydinalue. On selvää, kampaamo kulut muissa osissa maata on suurempi kuin minun; toiset vähemmän kuin minun. Uskon suunnilleen yhtä keskimäärin stylisti, noin keskimääräisenä kaupunki kuin se saa. Olen vuokrata pieni studio salonki ja ajaa oman yrityksen ulos studiossa. Joten, Jaoin eroa stylisti, joka työskentelee salon ownerand joka omistaa toimintaansa omilla fyysistä rakennuksessa.

load...

Varten tämän artikkelin, olen vain aio puhua aliarvostusta. En päästä laaja ja erilaisista kuluista kemiallisten palvelujen ja kaikki mukana kaiken. Juuri aliarvostusta.

Koulutus

Yllättäen kauneus koulu ei ole halpaa. Iowa, lisensoitu kosmetologi on täytettävä 2100 tuntia opetusta ja kliinisen kokemuksen ennen valmistumista ja loppuun Iowa State hallituksen kosmetiikan tutkiminen. Se kestää noin 15 kuukautta kokopäiväistä kosmetologin koulun täyttämään näitä vaatimuksia. Viimeinen koulu olivat noin 18 €, joka rahoitettiin opintolainoja että olen maksaa kuukausittain.

Vuokraa ja apuohjelmia

Jotkut hairstylistswork varten yritys tai henkilö, ja ne maksetaan komission tai palkkaa. Toiset toimivat itselleen ja maksaa tuoli vuokra, studio vuokra, tai ne ostaa tai vuokrata omaa omaisuutta. Joka tapauksessa rakennus, joka on asianmukaisesti varustettu ja lisensoitu valtion sääntelyn hiusten palveluista tarvitaan ja on suurin kuukausittainen kustannuksella. Jotkut Vuokrat ovat apuohjelmia, tuotteiden tai laitteiden käyttöä. Kaikki vaihtelee kuhunkin tilanteeseen. Voin maksaa studio vuokra, joka sisältää minun vesi, roskat, lämpöä, ja sähköyhtiöt sekä käytön kaksi pesuallasta, kaksi hydraulista muotoilu tuolia, kaksi muotoilu asemat, säilytyskaappi, ja huppu hiustenkuivaaja tuoli.

load...

Licensing ja vakuutus

Ylläpitäminen voimassa kosmetologi lisenssi on erittäin tärkeä ja vaadittu kustannuksella jokaisen stylisti ja salonki omistaja. Salon lisenssi (80 €) ja erillisessä kosmetologin lisenssin (60 €) tarvitaan uusittava joka toinen vuosi. Ollakseen oikeutettu uusimalla käyttölupa Iowassa, sinun on täydellinen 8 tuntia jatkuvan koulutuksen ja maksaa siitä maksut aikoina. Olen yleensä osallistuu enemmän kuin vaadittu 8 tuntia, mutta vuoksi tämän artikkelin, aion sisältävät vain kustannuksella vaaditun tuntia. Viimeisten kahden vuoden aikana olen viettänyt 250 € täydennyskoulutusta ja lisenssin uusimisesta.

Lisäksi vakuutus on tärkeää vastuiden kattamiseksi kampaamossa. Koskaan ei tiedä, mitä voi tapahtua, kun olet leikkaamalla hiukset ja on tärkeää katetaan onnettomuuden sattuessa, varkaus, tulipalo tai luonnonkatastrofi. Minun vuosittain vakuutus hinta on 250 €.

Hiukset leikkurit

load...

Yksi syistä ihmiset ajattelevat aliarvostus ovat liian kalliita, koska "kaikki mitä tarvitaan, on kampa ja jotkut sakset". Se on oikeastaan ​​hieman enemmän mukana kuin. Minulla on useita parin saksien että minun tarvitse tehdä työtäni. Ne kestävät tahansa 2-5 vuotta tai enemmän riippuen leikkaus-, kuinka usein se tarvitsee teroitus, ja kuinka usein sitä käytetään. Minun ensimmäinen neljä vuotta stylisti, olen viettänyt 1 € hiusten sakset, ja 600 € päälle oksasakset ja tarvikkeet (joka muistuttaa minulle, että minun täytyy ostaa uusi sarja). Olen myös läpi ainakin laatikollisen partaterällä korvaavia joka viikko. Saada kuukausittain kustannuksella Jaoin 1 € 48 (kuukausien lukumäärällä Olen ollut stylisti), plus 40 € (kuukaudessa) partakoneen tilalle.

Lue myös:

Backbar tarvikkeita

Jos aiot saada hiustenleikkuun, mahdollisuudet ovat sinun halua sitä pestään ja tyylistä. Tämä edellyttää "backbar" tuotteet ja tarvikkeet. Backbar toimitukset ovat tuotteita ja käyttämiä työkaluja stylisti pestä ja tyyli hiukset aikana hiustenleikkuun palvelu (shampoo, hoitoaine, muotoilutuotteet, pyyhkeet, viitat, jne) sekä tarvittavat puhdistusaineiden vaatima tila. Mielestäni on tärkeää, että kaikki asiakkaani lähteä minun salonki kiillotettu tyyli mielin uuden leikkauksen. Olen myös pyykkiä kulut pestä pyyhkeet ja viitat säännöllisesti. Olen arvioidaan minun kustannuksellani kuukausittain backbar tarvikkeita täällä.

Muotoilutuotteet työkaluja

Muotoilu hiukset ei voi tapahtua ilman tyyli työkaluja. Professional hiustenkuivaaja, silitysrautoja, kihartimet, harjat ja kammat eivät ole halpoja. Ammattitason tuotteita ovat tärkeitä, koska ne täytyy olla kyky kestä kovaa toistuvaa päivittäiseen käyttöön. Tietenkin jotkut kestää kauemmin kuin toiset. Olen arvioinut, että neljän viime vuoden aikana olen viettänyt vähintään 1 € kuumina työkaluja ja hiusmuotoilua laitteita.

Kuukausittainen meno: 20 €

Yhteensä kuukausittaiset kulut

Katsotaanpa lisätä tämän. Pidä mielessä, että kuukausittaiset kulut, että olen mukana tässä luettelossa ovat minimaaliset ja ne koskevat vain hiusten leikkaamiseen. Jos stylisti suorittaa muita palveluja, kuten vahaus, parafiinia, väriaineita, perming, muiden kemiallisten palveluja tai tarjoaa vähittäiskaupan tuotteita myyntiin, kustannukset kasvaisivat. Tämä kuukausittainen kustannuksella lista ei myöskään sisällä vähän lisätoimintoja kampaamossa kuin kahvi, sisustus, lehtitilaukset ja muita kuluja.

Yhteensä kuukausittaiset kulut: 1 € 0,58

Rikkomatta alas: miksi hiustenleikkuu maksaa niin paljon

Nyt, murtaa tämä kuukausittaiset kustannukset 1 € 0,58 joten on järkevää on hiustenleikkuu hiustenleikkuun tasolla. Jos työskentelen 40 tuntia viikossa, ja olettaen 4 viikkoa kuukaudessa, joka on 160 tuntia kuukaudessa. Jakamalla kuukausipalkka kustannuksia 160 antaa minulle paljon rahaa se maksaa saada perus hiusten leikkaus tarvikkeita ja työkaluja käsillä tunnin välein.

Se maksaa 10 € leikata hiuksia minun salon yksi tunti.

Jotta voittoa ja kotiin rahaa tehdä elävä, minun täytyy tuoda yli 10 € joka tunti. Se vie minut 20-30 minuuttia kummaltakin miehen tai lapsen hiustenleikkuun ja 30-60 minuuttia kummaltakin naisten hiustenleikkuun. Tämä sisältää pesun ja tyyli aikaa, keskustella tuotteiden, ja varmistaa minun asiakkaan tyytyväisyys.

Murtaa se alas entisestään. Oletetaan Miesten leikkaus on 20 € ja naisten leikkaus on 30 €. Kahden tunnin ajan voin tuoda noin 70 € tai 35 € per tunti. 35 € miinus 10 € käyttökustannuksista jättää minut 24 € per tunti "voitto". Kuitenkin pitää mielessä kaikki extrat että en sisällyttää edellä mainitut luvut, kuten sisustus, kahvi, lehtitilaukset, online-varausjärjestelmä, verkkosivusto kulut, puhelinkulut, mainonnan kustannukset, markkinointimateriaalit (käyntikortit, esitteet, jne), ja muut sekalaiset kulut tulevat ulos, että 24 € voittoa. Puhumattakaan tulovero ja veroilla, jotka on maksettava, ja älkäämme unohtako lukemattomia tunteja että vietän tehdä paperitöitä, päivittämisessä verkkosivuilla, ostamalla tarvikkeita, palaavat sähköpostit, jossa tapaamisia ja muita sekalaisia ​​tehtäviä, että en ole kompensoitu.

Joka vuosi kustannukset nousevat, ja joka vuosi tyyliniekka saa 365 lisääntynyt kokemus, lahjakkuutta ja taitoa. Miten asetat hinta on?

Toivottavasti tämä auttaa sinua ymmärtämään kaikki kustannukset mukana saada hiustenleikkuun, ja ehkä sinun arvostavat kaikki, että stylisti hallinnoi kuukausittain yksinkertaisesti tehdä rehellinen palkka.

load...