Millaisia bob-hiustenleikkuja parhaiten sopii kasvojesi kanssa?

14 marraskuu 2018

Bob kampauksen on niin tyylikäs, tyylikäs ja jäähdytetään se ei koskaan mene pois muodista. On yksinkertaisesti joitakin versioita, jotka tulevat suuntaukset hetkellä (todistamassa pitkä bob ja Shaggy Bob).

Jos harkitset saada bob ja sinulla on selkeä kasvojen muoto - joko pyöreä, pitkä, neliö tai sydämen muotoinen - voit harkita bob, jota imartelevia sinulle. Oma tavoite on tehdä kasvot näkyvät soikea kuin mahdollista.

Tässä valokuvagalleria, oppia whichtypes ja keikkuu toimivat parhaiten kunkin kasvojen muoto ja miksi. Mutta ensin varmista, että tiedät kasvojen muodon. Esimerkiksi keikkuu saa mairitteleva onaround kasvot.

load...

Ne voivat näyttää pyöreämpiä hiukset leikattu leuka, encasing pään kuin kypärä. Paras keikkuu pyöreälle kasvot ovat pitkiä keikkuu tai ilman pitkiä, puoli-pyyhkäisi otsatukka.

Cameron Diaz (jolla on pyöreät kasvot), yhteiset käsitykset vasta kehitteillä bob.Shestepped ulos punaisella matolla 2012with hiuksissa leikataan suloinen Bob ettei hän ollut ihastunut aluksi, koska se oli paljon lyhyempi kuin hän odottaa.

"Minä vain purskahti itkuun ja alkoi itkeä, ja tunsin niin haavoittuvia" Diaz sanoi Jay Leno hänen Näytä. Ilmeisesti Diaz oli niin järkyttynyt, hän huusi, mikä teki hänen stylisti itkeä. "Olen päätyi kirjoittamaan hänelle muutaman sähköpostit jälkeen, parin seuraavan päivän varmistaen häntä en aikonut tappaa hänet."

load...

Mutta tyyli näyttää hyvältä hänen. Tässä syy:

Hän näyttää hyvältä, mutta hän ei pidä häntä lyhyet hiukset pitkään. Kuukautta myöhemmin hänet kuvassa kasvaa sitä.

Paras keikkuu varten neliön kasvot

Tämä valmistui bob toimii kauniisti Keira Knightley, joka on neliön kasvot. Valmistunut keikkuu lyhyitä takaisin, pidempi edestä ja paras Bob osut tuuman tai kaksi alle leuan.

Et halua sinun Bob lyödä aivan jawline. Neliö kasvot ovat yleensä erittäin vahvat leuat ja kulmat voi olla liikaa, joten kasvosi näkyvät "boxy."

load...

Sydämen muotoinen kasvot? Pitkät keikkuu ovat imartelevia

Jennifer Aniston on sydämenmuotoiset kasvot (tämä tarkoittaa hänen leuka taas on kohta) ja kuten näette tästä kuvasta, hän näyttää ilmiömäinen on longbob. Pituus täällä on täydellinen - oli bob päättyi leukaansa, se olisi osoittanut pois, kuinka terävä se on.

Lue myös:

Aniston astui ulos pitkä bob takaisin vuonna 2011 ja uudelleen vuoden 2013 loppupuolella ja hän kuulemma rakastaa näyttää.

Keikkuu ovat hyvä valinta, sydämenmuotoiset kasvot

Huomaa, miten Katie Holmes bob on raskas leuka, tämä tasaa hänen hämmästyttävä posket hänen huomautti leuka. Chin-pituus keikkuu ovat hyvin kasvojen muodon, vain varmista päät ovat hieman kapeneva. Side-pyyhkäisi otsatukka ovat myös upeita naamasi muoto.

Pitkä ja soikea kasvot muotoja: paras Bobs sinulle

Niin täydellinen kuin me kaikki luulevat, soikea kasvoja voi olla pitkällä sivulla. Jos sinulla on pitkät kasvot, tai soikea kasvot, joka on pitkän ish, harkitse hienostunut bob kuten tämä. Kulmat keuliminen vahva leuka ja pitkiä kerroksia lisätä liikehdintää niin bob ei ole liian boxy tai kypärä kaltainen. Pitkä otsatukka peittää korkea otsa. Pyydä kerroksia leikataan silmiin ja posket.

Pitkä kasvoja: A-viiva pitkä bob

Tarkastellaan uber-trendikäs pitkä bob (kuten tässä näyttelijä Adrianne Palicki), joka on hyvin imartelevaa on pitkät kasvot. Pitkä bob kanssa hieman aallon se on suosikki etsiä pitkät kasvot. Bob pitäisi lopettaa alapuolella leuan osoittaa pois luun rakenne.

Kysy stylisti "A-linja pitkä Bob", jossa takana on noin 1 1/2 tuumaa lyhyempi kuin edessä.

Keikkuu tylpällä otsatukka: suuri soikea, sydän ja pitkä kasvot

Keikkuu tylpällä otsatukka ovat suuria soikea, sydän ja pitkät kasvot muotoja. Tämä ei näytä hyvältä neliön tai pyöreä kasvojen muoto.

Pitkä nykii bob: suuri koko kasvojen muotoja

Tämä pitkä, valmistui bob kanssa hieman aalto se, kuten tässä näyttelijä Ali Larter, on ihana. Se katse on imartelevia kaikki kasvojen muotoja.

Suuri koko kasvojen muotoja: pitkä bob sivuvaunullinen pyyhkäisi otsatukka

Pitkä bob on yleisesti mairitteleva kaikki kasvojen muotoja. Leikattu antaa pyöreät kasvot kulmat ja rakenne, jotka tasaavat pehmeitä. Pituus (2 tuumaa tai enemmän alle leuka) on avain tämän leikata. Saat pitkiä kerroksia leikataan lisätä tekstuurin ja hiusten leikkaamista kulmassa pitkin linjaa leuan tekee leikkauksen vähemmän tylsää ja nykyaikaisempi.

Jos sinulla on neliön kasvot, kokeile jakaus hiukset keskustassa. Pitkille kasvot, osa hiukset sivussa.

Curl hiukset lisää leveyttä, jos sinulla on pitkät kasvot. Suorista hiukset jos sinulla on pyöreä kasvot.

load...