Mitä etsiä miesten hiustenlähtö shampoo 2019

9 marraskuu 2018

Etsi hiustenlähtöön shampoot verkossa ja löydät satoja erilaisia ​​tuotteita, jotka vaihtelevat kaikki luonnolliset hoidot kliiniseen shampoot suunniteltu vähentämään DHT ja estää hiustenlähtöä.

Löydät myös paljon lupauksia - tiettyjä ainesosia poistaa hiustenlähtö, uusiutuvien menetetty hiukset ja antaa sinulle takaisin hiusraja sinulla oli aikoinaan.

Aivan kuten useimmat henkilökohtaisia ​​hygieniatuotteita, jotkut miesten hiustenlähtöön shampoot todellista hyötyä, kun taas toiset ovat suunniteltu mainonnan ja markkinoinnin mielessä yli mitattavissa karvankasvu tai vahingontorjuntatoimenpiteet.

load...

Tässä oppaassa tutustumme tärkeitä ainesosia, että saatat haluta etsiä shampoo pysäyttää tai estää hiustenlähtöä. Otamme myös tarkistaa joitakin tutkimuksia, jotka osoittavat, mitkä ainesosat voisivat mahdollisesti olla rooli pysähtymättä hiustenlähtöön ja auttaa sinua kasvaa paksut, terveet hiukset.

Vaikka emme sinun tarvitse etsiä kaikki nämä ainekset hiustenlähtö shampoo, voit kokeilla shampoo, joka sisältää ainakin yhden tai kaksi tai vaikuttavia aineita esillä listallamme.

DHT esto ainesosia

Valmis aloittamaan? Aloitetaan kaikkein tärkeitä ainesosia sinun pitäisi etsiä ja miesten hiustenlähtö shampoo: DHT salpaajat. Nämä aineet ovat suunniteltu estämään hiustenlähtöä estämällä dihydrotestosteroni sitoutumasta ja vahingoittavat karvatupet.

load...

Ketokonatsoli

Ketokonatsoli on yksi yleisimmistä aktiiviset ainesosat hiustenlähtöön shampoot. Suunniteltu ohjaamaan ihon sieni ja estämään tavalliset ihoärsytystä vaivoja, ketokonatsoli käytetään laajalti shampoot ja lääkkeet keinona valvoa hilse, ihottuma ja hiustenlähtö.

Yksi suurimmista eduista ketokonatsolin on, että se liittyy häiriöitä DHT koulutusjakson - keino, jolla testosteroni muunnetaan DHT, hormoni, joka aktiivisesti hyökkää edestä ja kruunu karvatupet miehillä.

Vaikka yhteys ketokonatsolin ja DHT ei ole yhtä vahva kuin se on anti-hiustenlähtöön huumeet kuten finasteridia, se on silti hyvä merkki, että ketokonatsoli aktiivisesti toimii samalla reseptoreja, jotka ovat vastuussa Miehille hiustenlähdön.

Salisyylihappo

Vaikka salisyylihappoa (luonnossa esiintyvä aine löydetty kaikkea saksanpähkinöitä valkopajun kuori) ei pelaa aktiivisesti estää hiustenlähtöä estämällä DHT, se auttaa alentaa tali oman päänahan, estäen DHT rakennus ajan mittaan.

load...

Tali on vahamainen, öljymäinen aine, joka on tuotettu ihoa. Päänahan, tali voi sisältää suuria määriä dihydrotestosteroni (DHT), joka on ensisijainen hormoni vastaa uros kaljuuntuminen.

Salisyylihappoa ei suoraan estä DHT lähde (kuten finasteridi) tai häiritä DHT väyliä paikallisesti (kuten ketokonatsoli), mutta sen rooli vähentää tali tasoilla tekee siitä erinomaisen työkalu pitää ylimääräisen DHT loitolla ja estää päänahan olosuhteet, kuten seborrooinen dermatiitti ja hilse.

Pyritionisinkin

Pyritionisinkin on metalli, sinkki-, joka estää jako sieni- ja bakteeri- solut, joten se on tärkeä ainesosa hoidettaessa seborrhoeic ihottumaa.

Vaikka Pyritionisinkin ei ole niin hyvin tutkittu hiustenlähtöön ehkäisyä kuin jotkut muut aineet, joita käytetään yleisesti shampoot, se osoitti lupaavia tuloksia kliinisissä tutkimuksissa. Eräässä tutkimuksessa, käyttö Pyritionisinkin shampoo 26 viikon ajan osoitti lievää kasvua hiusten kasvua.

Pyritionisinkin on myös laajalti käytetty anti-hilse hoito, joten se on suuri lisäksi kaikki shampoo jos olet huolissasi kuiva iho tai kutiava päänahka.

Sahapalmu uutetta

Sahapalmu uutetta on luonnollinen ote sahapalmun hedelmä - subtrooppinen hedelmä, joka kasvaa Kaakkois-Yhdysvalloissa.

Pieniä määriä sahapalmun uutetta voidaan vähentää DHT miehillä noin puolet vähemmän kuin finasteridi. Koska DHT on tärkein syy kaljuuntuminen miehillä, tämä tarkoittaa, että sahapalmun saattavat hidastaa hiustenlähtöä.

On tärkeää tietää, että kaikki nykyiset tutkimukset osoittavat yhteyden näki Palmetto ja DHT toiminta on keskittynyt suun nautitun sahapalmu. On tutkimuksia, jotka osoittavat, että näki Palmetto ei ole täysin tehokas estää DHT.

Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole vielä päästy noin sahapalmu. Jotkut tutkimukset osoittavat, että se on tehokas DHT esto, kun taas toiset eivät ole niin varma. Mukana on myös riski siitä vuorovaikutuksessa tehokkaampi DHT estää aineita, kuten finasteridi.

Toisin kuin ketokonatsoli, näin Palmetto esiintyy luonnossa luonnossa ja ei ole seurausta lab-pohjainen kemiallinen synteesi. Jos etsit luonnollinen DHT esto, se voisi olla kokeilemisen arvoinen - mutta älä odota lääkealan kaltaiset tulokset ja ilmoita lääkärille olet ottaen se jos olet harkitsevat finasteridia.

Karvankasvu ainesosia

Sahapalmu ja ketokonatsoli - molemmat DHT esto aineksiin edellä lueteltuja - voi olla tehokas pysäyttämään hiustenlähtöön. Kuitenkaan kumpikaan näistä aineista on mitattavissa olevaa vaikutusta nopeuteen ja paksuutta, jolla hiukset kasvaa.

Lue myös:

Alla olemme listanneet avaimen karvankasvu taikinaan mitä voi olla hyödyllistä etsiä miesten hiustenlähtöön shampoo.

Biotiini

Biotiini on koentsyymi, jolla on tärkeä rooli auttaa sinua kasvamaan vahva, paksu ja terveet hiukset.

Vaikka biotiini ei estä hiustenlähtöä, se on mitattava vaikutus nopeutta, jolla voit kasvattaa uusia hiuksia. Tämä tarkoittaa, että jos käytät parhaillaan finasteridia ja minoksidiili estää hiustenlähtöä, saattaa ilmetä nopeammin uusiutumista käyttämällä biotiinia shampoota tai täydentää.

On syytä huomauttaa, että biotiini on vesiliukoinen vitamiini ja että ei tällä hetkellä ole tieteellistä näyttöä siitä, että elimistö pystyy imemään sitä kautta päänahan. Tämän seurauksena se kannattaa lähestyy mitään ihme kaltaiset vaateet biotiini shampoo tuotemerkkejä jonkin verran skeptisyyttä.

On pieniä määriä biotiinin elintarvikkeissa kuten munia, mantelit ja bataattia. Kuitenkin useimmat ihmiset, paras tapa parantaa biotiini saanti on lisätä suullisen biotiini täydennys hiustenlähtösi ehkäisyyn pino.

Niasiinia

Niasiini, joka tunnetaan myös nimellä B3-vitamiini, on toinen vitamiini, että voit löytää paljon miesten hiustenlähtöön shampoot. Kuten biotiini, niasiinia ja sen johdannaiset ovat tieteellisesti todistettu lisäävän hiusten kasvua, kun paikallisesti hiuksiin levitettäessä kasvualueille aikana useita kuukausia. On kuitenkin tärkeää kutsua, että tämä pilottitutkimus käytetään naisten osallistujaa.

Koska niasiinia ei estä DHT, se ei suojaa hiusraja tai estämään harvennus kruunu päätäsi. Kuitenkin se on mahdollista nopeuttaa nopeutta, jolla voit kasvattaa uusia hiuksia, auttaa sinua paksuuntua ja vahvistaa hiusraja käynnistyksen jälkeen finasteridia ja minoksidiili.

Kurpitsansiemenöljyä

Kurpitsansiemenöljyä on toinen luonnollisesti esiintyvä aine, joka on osoittanut mitattavissa olevaa vaikutusta hiusten paksuudesta, kasvu ja laatu tutkimuksissa.

Tutkimukset osoittavat, että päivittäinen antaminen niin vähän kuin 400 mg kurpitsansiemenöljyä tuottaa 40%: n nousu hiusten kasvua aikana 24 viikkoa, verrattuna kasvu alle 10% miehillä annettiin lumelääkettä.

Aivan kuten näki Palmetto ja biotiini, on tärkeää huomata, että nykyinen kurpitsansiemenöljyä tutkimukset keskittyvät pääosin nautittaviksi. Juuri nyt ei ole mitään tietoja, jotka osoittavat, että yhdisteen kurpitsansiemenöljyä, kuten shampoo tai kosteusvoidetta, ei mitään vaikutusta hiusten kasvua.

Koska kurpitsansiemenöljyä käytetään laajalti hiustenlähtöön shampoot, se ei ole haastavaa ainesosa löytää. Yleensä löydät sen käytetty yhtenä monista öljyjen hiustenlähtöön shampoot, usein yhdessä ainesosa alla.

Rosmariiniöljy

Rosmariini öljy on toinen öljy, joka voi esiintyä etuja hiusten kasvua. Itse asiassa jotkut tutkimukset osoittavat, että rosmariini öljy on potentiaalisesti voimakas edistää hiusten kasvua minoksidiili, jota käyttävät satoja tuhansia miehiä ajankohtainen hiustenlähdön hoitoon.

Mielenkiintoista on, että sama tutkimus, joka osoitti, rosmariini öljyä tuottavien hiusten kasvua samanlainen minoksidiili osoittaa myös, että sillä ei ole mitään negatiivisia kutinaa vaikutuksia, jotka ovat yhteinen sivuvaikutus minoksidiili käyttäjille.

Kuten kurpitsansiemenöljyä, rosmariini öljy on yleinen ainesosa hiustenlähtöön shampoot. Se on myös helppo löytää, koska eteeristä öljyä, joten se on helppo lisäksi mitään shampoo kaavaa, jos olet tavoitteena taistelemaan hiustenlähtöön joka kulmasta.

Muut aineet

Koska monet käytetyt ainesosat hiustenlähtöön shampoot ovat melko uusia, eikä niitä kaikkia on tutkittu tiedemiehet ja tutkijat. Tämä tarkoittaa, että löydät paljon spekulointia tiettyjä ainesosia, erityisesti niistä, jotka on käytetty vain shampoot muutaman vuoden.

Alla olemme listanneet muutamia yleisimpiä uusia vaikuttavia aineita löytyy hiustenlähtöä shampoot, sekä niiden väitetystä etuja. Vaikka nämä aineet ovat ei osoitettu olevan vaikutusta hiustenlähtöön, useimmilla on muita terveyteen liittyviä etuja, jotka tekevät niistä kannattaa etsimässä muutenkin:

Useimmat edellä mainitut ainekset löytyvät alempana ainesosaluettelossa monet hiustenlähtöön shampoot, yleensä pieniä määriä. Vaikka nämä ainesosat saattavat vaikuttaa myönteisesti hiusten kasvua, pitävät niitä toissijaisia ​​DHT salpaajat ja hiusten kasvua yllä luetellut aineet.

load...