Mitä kukaan ei kerro siitä, että olet kampaaja

10 marraskuu 2018

Becoming kosmetologi oli aina hieman toiveuni minulle. Aloin käyttää curling rautaa kauan ennen olin teini-ikäinen, tein omat hiukset prom, ja pikku sisarten kanssa vuorattu itsensä pois minun huoneiston oven saada hiukset tyylistä jokaisen tanssin ja toiminta. Mennessä olin 20-luvun alussa, olin tyyli hiukset ystäväni häitä, ja sitten ystävät-of-ystäviä. Lopulta olin todella haluttuja tyyli hiukset ventovieraita, ja kun tökätä on pitkäaikainen ystävä ja mentori, päätin tulla kosmetologi vuotiaana 30.

Putosin häntäni kauneus kouluun päivästä lähtien. Kirjaimellisesti. Kolme kuukautta osaksi kauneus koulun olin hobbling ympäriinsä kuin olin 100 vuotta vanha kauhea kipua ikävä tapaus limapussitulehdus minun lonkan nivelissä. Se oli sietämätöntä.

Opin nopeasti, että limapussitulehdus oli ensimmäinen monessa oppituntia Haluan oppia työskentelevät kauneus teollisuudelle. Se ei ole niin hohdokas kuin miltä se näyttää, että toiveuni. Kaikkea muuta kuin.

load...

Vaikka en lannistaa ketään alalla työskentelevät kosmetiikan, on olemassa muutamia asioita, joita en, ja useat stylistit että puhuin, toivoisimme tiesi "työtä", ennen kuin kyyhky pää edellä. Ollakseni rehellinen, kaikesta huolimatta tällä listalla, suuri hiusmuotoilija on niin paljon intohimoa työstä, jota hän tekee ja ihmisille, joita hän koskettaa että kohokohtia työn paljon outshine lowlights (pun tarkoitettu).

Tunnit ovat karkeita

Työskentely kosmetologia voi tarkoittaa joitakin melko un hohdokas tuntia. Ihmiset yleensä saada hiukset tehdä, kun ne eivät toimi, mikä tarkoittaa aikaisin aamulla, iltaisin ja viikonloppuisin ovat normi. Varhainen lauantaiaamuisin ovat tyypillisiä, varsinkin jos joudut häät työtä, ja työ vasta 22:00 on täysin normaalia koulupäivää yönä.

load...

Hyvänä puolena, kun olet laittaa aikaa ja luotiin hyvä vankka asiakaskunta, jossa mukavampaa tuntia on vaihtoehto, mutta harvoin se hiusmuotoilija päästä pois iltaisin ja viikonloppuisin. Jos luulit kahvi oli maksuton palvelu asiakkaalle, olit väärässä. Se pitää stylistit kaikkialla hereillä.

Bonuspistettä suosikki stylisti: lahja suuren kupin kahvia luultavasti tehdä hänen päivä.

Kehosi satuttaa

Kun opin urani alkuvaiheissa kosmetologia, kivut ja säryt seisoo jalat koko päivän ja toistuvaa liikettä leikkaus, värjäys ja muotoilu hiukset tekevät kehon särkee. Olen itse taisteli limapussin minun lantion ja jännetulehdus minun ranne, kyynärpää, ja olkapää vuosia. Monet minun stylisti ystävät ovat joutuneet rannekanavaoireyhtymä leikkauksia, olkaproteeseille, niveltulehdus, ja vuosien fysioterapia torjumiseksi kulumisesta kehoaan. Ottaa aikaa pois parantua ei ole vaihtoehto stylisti, joka tarvitsee ansaita elantonsa.

load...

"Suurimmat selkäkipu olemasta liian lyhyt, puristava minun leikkaus kädessä niin huono, missä en voi tekstiä hyvin, käytä väline syödä tai pitoa ostoskorin" olivat joitakin kipuja ja särkyjä yhteinen hiusmuotoilija Audrey Sadler Holsinger.

Teidän huono kipeä jalat

Puhuminen kehon sattuu, olen tallentanut erityinen korttipaikka tällä listalla jaloille, nimenomaan. Paitsi että jalat särkee lopussa pitkän päivän, mutta stressi voit laittaa jalat yli vuotta työtä vie veronsa. Jos sinun täytyy vain olla söpö ja kuluminen korkokengät töihin, olet todennäköisesti maksamaan kovan pitkäaikainen hinta. Niin, ja jos haluat sandaaleissa tai varvastossut, varaudu kipeä jalat myös harrying. Niin hohdokas.

Omaksua sisempi ja ulompi Sasquatch

Voi, iloista kotiin pitkän päivän jälkeen ja irtoaminen hiukset kaikkien työskentelitte koko päivän kuin keiju leviämistä keijupöly.

Lue myös:

"Sanoisin eniten unglamorous osa on menossa kotiin ja silti ottaa kaikki asiakkaita päivän hiukset koko sinä myös bra," stylisti Deanna Bean kertoi minulle.

Löydät hiukset Omituisin paikoissa kun olet kampaaja lukien, mutta ei rajoittuen, sisäpuolelle bra, sukat, lounaan, ja kukkaro. Mutta näyttävät valoisaa puolta, löytää hiukset ruoan ravintolassa tulee paljon vähemmän inhottavaa kun olet tottunut kuulumista siihen. Sitä paitsi, olit todennäköisesti se, joka sen vuodattanut on muutenkin.

Sanoinko vikoja?

Tulet todennäköisesti siirtotie bug uutisia ainakin kerran urasi hiusmuotoilija. Vaikka en voi sanoa kuluttua yli 7 vuotta alalla, olen vielä löytää tapaus (Taidan yksi harvoista), minulla on ollut monia asiakkaita tullut luokseni päätäitä neuvoja. Useimmat stylistit kertoo, että he ovat löytäneet täit monta kertaa urallaan. Punkit ovat toinen yleinen vian löytää pään päälle asiakkaisiin, ja on tärkeää, että olet valmis poistaa niitä, sinun pitäisi löytää yksi.

Hiukset nauhaksi

Koska psykologi on stressaavaa

Kun me valmistui kauneus koulun Muistan johtaja koulumme sanomalla: "Onnea! Olet nyt kosmetologi ja terapeutti." Me kaikki nauroi, mutta hän ei laske leikkiä.

On jotain muotoilutuotteet hiukset joka saa ihmiset kaada heidän sisua yksityiskohdista heidän elämäänsä, ja ottaen kaikki paikalliset juoru siitä voi olla stressaavaa. Tietämättä ihmisten uskottomuuksistaan, draamaa, ja yleinen stressin elämässään voi olla ylivoimainen on stylistit aivot. Se voi olla taistelua poistamalla itse kaikista draamaa.

Vaikka juoru juna voi olla uuvuttavaa, voit myös jatkuvasti saada tietää kuin hiusmuotoilija. Se voi olla hyvä aika ajoin.

Hoitaminen

Jossain vaiheessa uran Kosmetologi, useimmat stylistit uskaltautuu pois omasta ja avannut Salon tai vuokrata tuoli ja ajaa oman yrityksen. Hoitaminen on ylivoimaisesti yksi vaikeimmista asioista olen koskaan tehnyt. Ymmärtäminen missä rahat menee, kuinka paljon veloittaa asiakasta, verojen, pitää kulut alas, ja löytää tilaa talousarviossa maksaa itse on tehtävä I ollut valmistautunut, kun aloitin.

Saat myös huomaamaan, että jokainen olet koskaan tuntenut on innokkaasti vapaa hiustenleikkuun. On vaikea ystävien ja perheen ajatella, että leikkaus ja muotoilu hiukset on "työtä" puhumattakaan niin kuin ansaita elantonsa, kun se tuntuu niin hauska ja lumoava puuhaa koko päivän.

Voitko ottaa booli?

"Oma suosikki on potkiminen huutaa lapsi," vitsaili stylisti, Helene Kullen. Valitettavasti huutaa potkiminen pikkulapset eivät naurun asia kampaamossa. Ajan myötä opit ennustaa lyöntejä, ja hieman onnea, mitään todellista verta tulee irtoa.

Tämän sanoi, joitakin minun suosikki puikko- aliarvostus päättyi halauksen ja hulluna minun palkinto taistelevat pikku asiakas. Niin dramaattinen!

Getting kodikas asiakkaisiin

Henkilökohtainen tila vain ei ole asia, kun työskentelet kosmetologia. Siellä on paljon koskettaa tapahtuu, kun olet kampaaja. Ilmeisesti olet menossa koskettaa ihmisten päitä, kaulaa ja hartiat. Mitä en odottanut oli kaikki kyynärpää laukaukset saisin vatsaan ja haaroista, kömpelö pään rintaan kuoppia, jotka sattuvat noin shampoo kulhoon ja satunnaista asiakkaille, jotka saavat kammottava ja tuntuu koskettaa takaisin. Ei viileä, arka-feely kaveri. Ei siistiä.

Kun olet läheltä ja henkilökohtaista ihmisten kanssa, saat ensi käden huomioon niiden hygieniaa. Hiusmuotoilija, Brenda Ramsey jakoi hänen suurin Salon pet ärsyttää, "on aina asiakas, joka on ketjun savu ovelle, ottaa valtava vetää pois heidän haise kiinni, vain nojata ne takaisin shampoo kulhoon ja ne alkaa puhua. Of tietenkin se on välillä hakata ja yskää in your face ", hän sanoi. Hän on oikeassa. Se tapahtuu aivan liian usein.

Pro tip: vapaa rahapajoissa teidän tyyli asema on hyvä idea.

load...