Mitä odotat, kun siirryt luonnollisiin hiuksiin

12 marraskuu 2018

Kun päätät lopettaa kemiallisesti suoristus hiukset, saatat ihmetellä, mitä vaihtamassa prosessi tulee olemaan. Olet ehkä kuullut tarinoita, joista jotkut voivat olla sinun ahdistuneisuus. Jos et halua tehdä "iso silppua" ja päästä eroon teidän käsitelty hiukset yhdellä iskulla, tässä on aikajana siirtymiseksi hiukset hahmotellaan, mitä voit odottaa, ja mitä voit tehdä, jotta helpottaa prosessia, kuukausi kuukauteen.

Pidä mielessä, että luonnollinen matkaa ei ole kuin seuraavan henkilön, vaikka tekstuurit ovat samankaltaisia. Yrittää löytää tekniikoita ja tuotteita, jotka toimivat sekä ainutlaatuinen harja, ja siirtyminen kaikki luonnolliset lukot on miellyttävämpää sinulle.

Ajattele ajassa

Kun teet päätöksen siirtyminen, mieti, miten kauan haluat prosessi kestää. Mitä ikinä päättää tässä vaiheessa ei tarvitse olla lujaa sitoutumista. Saatat ajatella haluat siirtyä vuodeksi, ja kolmen kuukauden kuluttua, väsyvät käsitellään kahta eri kuvioita, ja yksinkertaisesti leikata kaikki rento hiukset pois. Se tapahtuu.

load...

On hyvä olla alustava suunnitelma paikallaan, jos voit, varsinkin jos olet tyyppinen henkilö, joka haluaa olla tavoitteita ja virstanpylväitä pyrkimään. Haluatko siirtymistä puolen vuoden tai vuoden? Vai haluatko mieluummin siirtyminen kunnes sinulla on kolme neljä tuumaa uuden kasvun? Se on sinusta kiinni. Vaikka et tarvitse selvä aikataulu mielessä, joilla voitaisiin auttaa, varsinkin jos haluat suunnitelmia ja organisaatiota.

Kk yksi ja kaksi

Nämä voivat olla helppoa kuukautta, jos kiinni yleisestä relaxer suuntaviivat touch-ups joka kahdeksas viikko. Ei ole liian aikaista alkaa miettiä hyvän siirtymisen tyylejä tulevina kuukausina. Naiset, jotka eivät ole erityisen luottavat hiustenmuotoilutuotteet kyvyt tulisi ottaa tämä aikaa harjoitella eri tyylejä ja onko siellä yksi tai kaksi, että voit hallita ja tulla varmistuksena 'dos ​​päivinä kun haluat muotoilla hiuksesi kiire. Haluat ehkä tottua usein syvä ilmastointi koska luonnolliset hiukset yleensä tuntuu kuivempi rento hiukset, ja upping kosteutta ennemmin kuin myöhemmin johtaa yleistä terveellisempää TRESSES.

load...

Katso: top 10 Mistakes Transitioners Tee

Lue myös:

Kuukautta kolmen ja neljän

Tämä on, jos siirtymät voivat saada enemmän haastava, koska sinun täytyy olla hyvin ahkera huolehtiminen hiukset rajalinja, tai missä rento hiukset täyttää uutta kasvua. Tämä on erittäin herkkä alue ja jossa koet eniten rikkoutumiseen.

Jos et ole jo, alkaa käyttämään proteiini hoitoja noin kerran kuukaudessa. Vuorotella näitä kosteuttava syvä hoitoaine hoitoja, johon pitäisi soveltaa vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. On tärkeää pitää tasapaino proteiinia ja kosteutta hiuksiin optimaalisella tasolla minimoida rikkoutuminen. Trim viisikymmentäyhdeksän yli yksi tuumaa hiukset.

Katso: 12 tuotteita, jotka Transitioners Need

Kk viisi ja kuusi

Tähän mennessä olet ehkä kahdesta kolmeen tuumaa uutta kasvua. Oman rento hiukset näyttää selvästi poikkeaa kiharat ja kelat (jos olisi texturizer sijaan relaxer, luultavasti ei huomaa niin paljon eroa). Päivittäinen muotoilu voi olla haaste, minkä vuoksi sinun pitäisi kokeilla tyylejä, jotka tekevät kaiken irti kiharat, ei taistella suoristaa tätä uutta kasvua.

load...

Trim viisikymmentäyhdeksän yli yksi tuumaa hiusten ja jatkaa proteiinia ja syvä hoitavia. Harkitse laajennuksia tapa saada läpi lähikuukausina. Monet naiset kiusata yli miten vähän näyttää siltä hiukset kasvaa; yllään punos laajennukset on hyvä tapa saada ajatukset pois kasvua ja vähentää päivittäistä tyyli.

Katso: Miten välttää rikkoutuminen siirtyminen Luonnolliset hiukset

Kuusi kuukautta +

Luultavasti on noin kolme tuumaa uutta kasvua, jossa päihin hiukset näennäisestä roikkua henkensä edestä. Mitä nopeammin päästä eroon rento päättyy, sitä nopeammin voit alkaa ymmärtää hiukset ainutlaatuinen rakenne ja oppivat työskentelemään sen kanssa. Jos rento hiukset on lyhyempi kuin uutta kasvua, harkitse leikkaus käsitelty päättyy pois. Tämä voi olla vaikeaa naisille, jotka haluavat pukeutua heidän pitkät hiukset, mutta rönsyilevä päättyy tehdä mitään ulkoasua.

Yli kuuteen kuukauteen, sinun rento hiukset on sen viimeinen jaloissa. Sinulta tutumpi (ja ehkä mukavampaa) kanssa luonnollinen koostumus. Kun leikkaat pois loput rento mane, näet kuinka hiukset on yksilöllinen. Nauti mahdollisuuksia hiuksiisi tuo!

Katso: Kuinka kauan ennen kuin näen minun oikea rakenne?

load...