Mitä tapahtuu, jos lopetat finasteridin käytön hiustenlähtöön?

13 marraskuu 2018

Yksi yleisimmistä kysymyksistä monet miehet ovat siitä finasteridia on mitä tapahtuu, jos he lopettavat lääkkeen käytön. Ovatko hiustenlähtö ehkäisy vaikutuksia pysyvä, vai niiden hiukset alkavat ohut ja pudota uudelleen?

Finasteridi toimii lopettamalla testosteronin ja dihydrotestosteroni (DHT), mieshormoni vastuussa kaljuuntuminen. Tutkimukset osoittavat, että finasteridi estää noin 64% DHT - riittää merkittävästi hidasta tai jopa pysähtyä, hiustenlähtö useimmat miehet.

DHT salpaavat lääkkeet, kuten finasteridi kuuluvat luokkaan lääkkeitä tunnetaan 5α-reduktaasin estäjät, tai 5-ARIS. Oppaamme DHT ja mies hiustenlähtöön selostaa finasteridi toimii hiustenlähtöön ehkäisyä tarkemmin.

load...

Koska finasteridi toimii estämällä erityinen entsyymi, joka vastaa DHT, se vain estää hiustenlähtöä, kun lääke toimii elimistössä. Kun lopetat finasteridia, elimistö alkaa muuntaa testosteronin DHT uudestaan ​​ja karvatupet alkavat reagoida tavalliseen tapaan.

Tässä oppaassa käydään läpi, mitä voit odottaa tapahtuvan, jos lopetat finasteridia sekä pitkän aikavälin vaikutuksia, jotka pysäyttäminen finasteridi voi olla hiusraja, paksuus ja monipuolinen hiusten terveydelle.

Finasteridi on ainoa tehokas, kun otat sen

Finasteridi on puoliintumisaika noin viisi kuusi tuntia, eli se on otettava päivittäin, jotta se olisi tehokasta. Kun lopetat finasteridia annos lääkettä, joka on aktiivisena elimistössä hitaasti vähentyä, kunnes se on täysin erittyy aikana useita päiviä.

load...

Kun ei ole enää mitään finasteridia omassa kehossa, 5α-reduktaasin entsyymi ei enää estetty, eli elimistö jälleen alkaa muuntaa pienen prosenttiosuuden testosteronia DHT.

Jos olet geneettisesti alttiita Miehille hiustenlähdön, tämä voi tarkoittaa, että DHT jälleen alkaa vaikuttaa karvatupet, mikä oheneminen hiukset päänahan, hiusraja taantuma ja muut mies kaljuuntuminen vaikutuksia.

Tämä vaikutus on dokumentoitu tieteellisissä arvioita finasteridia Miehille hiustenlähdön, jotka osoittavat, että hiustenlähtö ehkäisy vaikutukset finasteridi lopettaa kun ihmiset lopeta huumetta.

Lyhyesti sanottuna, jos olet kokenut hiustenlähtöä ennen finasteridia, siellä on hyvä mahdollisuus, että hiukset alkavat ohut uudelleen, jos lopetat finasteridia. Finasteridi ei elinikäinen parannuskeinoa - sen sijaan, se on hoito, joka sinun täytyy pitää ottaa, jos haluat pysäyttää hiustenlähtö hyvää.

On finasteridi turvallista käyttää pitkällä aikavälillä?

Koska finasteridi vain estää hiustenlähtöä, kun se on aktiivinen elimistössä, sinun täytyy käyttää sitä pitkällä aikavälillä, jos tavoitteena on pysäyttää hiustenlähdön ja pitää yhtä paljon hiukset kuin mahdollista.

Lue myös:

Monille miehille, tämä tarkoittaa, että otetaan finasteridilla elämää. Tällä hetkellä tutkimukset osoittavat, että finasteridi on turvallista käyttää pitkällä aikavälillä. Esimerkiksi tutkielma Eturauhassyöpä ehkäisy Trial todetaan, ettei ”juuri tarvitse pelätä” mitään pitkäaikaisia ​​seurauksia finasteridia.

load...

Muut pitkäaikaiset tutkimukset finasteridia osoittavat samanlaisia ​​tuloksia, jossa on 1 mg annoksella finasteridia hyvin siedetty yli viiden vuoden ajan 2012 tutkimuksessa.

Älä finasteridi sivuvaikutukset pysähtyy käytön?

Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että finasteridi on turvallinen, tehokas hiusten hoito muutamia, lieviä haittavaikutuksia. Kuitenkin pieni osa miehistä, jotka käyttävät finasteridia saattaa esiintyä haittavaikutuksia, kuten masennusta ja lyhytaikaisten seksuaalinen toimintahäiriö.

Näistä haittavaikutuksista, seksuaalinen toimintahäiriö on yleisin, finasteridihoidon käytön riski kasvaa erektiohäiriö ja hypoaktiivisen seksuaalisen halun (pelkistetty sukupuolivietti) joillekin miehille.

Tällä hetkellä tiedot koskevat pitkäaikaisia ​​haittavaikutuksia finasteridi sekoitetaan. FDA tutkimus tiedot osoittavat, että valtaosa miehistä, jotka kärsivät haittavaikutuksia finasteridi myös huomata, että nämä haittavaikutukset lopettaa kun he lopeta lääkitystä.

Kuitenkin pieni joukko miehiä, jotka käyttävät finasteridia raportin pitkäaikaisia ​​sivuvaikutuksia, jotka jatkuvat sen jälkeen, kun he lopettavat lääkityksen. Tässä vaiheessa useimmat tutkimukset (mukaan lukien 2012 tutkimuksessa miehistä toistuviin sivuvaikutuksia finasteridin) tarkastella tätä näkökohtaa finasteridia käytön kuin aktiivisen tutkimuksen.

Mitä tapahtuu, jos lopetat Finasteridi?

Lyhyesti sanottuna, kun lopetat finasteridi, voit odottaa, että hiukset olet säilynyt alkaa pudota, aivan kuten se teki ennen otit lääkityksen. Finasteridi toimii vain, kun lääke toimii elimistössä, joten sinun palata normaaliin nopeudella hiustenlähtöä, kun se on erittyy.

Jos olet kokenut sivuvaikutuksia finasteridia heidän pitäisi lopettaa, kun lopetat sen. Tämä on dokumentoitu useimmissa tutkimuksissa finasteridia n sivuvaikutusprofiilista. On kuitenkin tärkeää, että olet tietoinen mahdollisista pitkän aikavälin sivuvaikutuksia finasteridin ennen kuin aloitat sen.

load...