Mitä tehdä, ennen kuin värjätte hiustesi

9 marraskuu 2018

Hiusten väri nimitykset tekee suosikki tyyliniekka. Mitä vielä tekemättä, mutta laskea alas päivää ja näyttää, eikö? No, voit ottaa sen kanta jos haluat, mutta jos haluat hiusten väri ottaa paremmin, kestää pidempään, ja niillä on enemmän kiiltoa on olemassa muutamia asioita, voit tehdä ennen nimittämistä varmistaa, että näin tapahtuu.

Eroon rakentaa ja selkeyttää hiukset

Noin viikkoa ennen hiusten väri nimittämistä, kestää jonkin aikaa laittaa selventävä hoito hiuksiin. Haluan käyttää seosta shampoo ja ruokasoodaa, mutta voit käyttää suosikki Clarifying shampoo (tämä on suosikkini) tai voit jopa käyttää oluen tai omenaviinietikkaa. Kun selvennetään hoidon, hoitavat hiuksia normaalisti.

load...

Sai vaurioita? Lisää vain proteiinia ja hiustenleikkuun

Jos hiukset on vaurioitunut, säännöllinen proteiinikäsittely muutaman viikkoa ennen parturiani voi auttaa korvata vahvuus hiukset. Hiukset olisi myös leikattu pari viikkoa ennen värin nimittämistä päästä eroon jaetun päättyy. Vaurioitui hiukset pitäisi olla liian jalostettu, niin varmasti keskustelemaan hiusten kunnossa stylisti ennen väri hiukset.

Syvä ehto hiukset

Muutamaa päivää ennen nimittämistä, tehohoitoainetta on välttämätöntä palauttaa kosteutta ja tasapainottaa pH hiukset. Joka varmistaa päät kosteutuu auttaa varmistamaan, että hiukset vie väri tasaisesti. Hiusten väri (hiusvärin) voidaan kuivaus omaan mahdollisesti jo kuiviin hiuksiin, ja tehohoitoainetta voi merkitä eroa tylsää maantienvärinen näköinen väri, ja kaunis kiiltävä väri tuloksia. Sinun ei tarvitse kuluttaa tonni rahaa salonki syvä hoitoaine, suosikkini on saatavilla ruokakauppaan.

load...

Shampoo ja muotoilla hiuksesi

Saada parhaat hiusten väri tuloksia, shampoo ja muotoilla hiuksesi päivää ennen väri nimittämistä. Juuri pesty hiukset ei ole paras kuormalava hiusten väri, ja erittäin likaiset hiukset voi olla liian rasvainen ja öljyinen. Sen lisäksi, että juuri pesty hiukset voivat kuivua ja sotkea pinta teidän päänahan, lisäämällä mahdollisuuksia aiheuttava väri ärsytystä.

Lue myös:

Vaikka se ei ole aivan välttämätöntä, näy värisi tapaamisesta hiukset tyylistä miten te käyttää sitä useimmiten auttavat colorist ymmärtämään miten yleensä haluavat pukeutua hiukset, jonka ansiosta hän voi sijoittaa väri- ja kohokohtia tavalla, joka paras kohteliaisuus omaan tyyliin.

Näkyvät ideoita ja tuoda kuvat

Jumala siunatkoon Pinterest, eikö? Vaikka et voi aina saada tarkkoja tuloksia valokuvan ottaen muutamia ajatuksia siitä, mitä haluat auttavat colorist ymmärtämään henkilökohtaiset mieltymykset ja estää sinua päätyä toivottuja sävyjen lopullinen väri tuloksia. Vaikka et ole varma tietyn värin olet menossa, valokuvien ideat kertovat oman mieltymyksiään. Sen lisäksi, että me kaikki määritellä "punainen", "lämmin", ja "neutraali" hiusten väri termejä eri tavalla, joten on erityisiä valokuvista voi varmistaa, että kaikki puhuu samaa väriä kieltä.

load...

Rehellisyys maan perii

Yksi parhaista tavoista saada paras väri tulokset on olla täysin rehellinen colorist kaikesta meneillään hiukset, kuten aiemmin väritys ja kohokohtia tehnyt hiukset, kotona väri sarjat, permanentit, tasoitus hoidot, suoristus hoitoja, lääkitys voi olla ottaen, viime leikkauksia olet ollut, jos olet raskaana, ja jopa yksinkertaisia ​​asioita, kuten vaalentamiseen hiukset sitruunamehulla. Hän ei tule tuomita teitä, mutta väri kaava, värillisille käytetty, ja mikä tärkeintä oman lopputulos voi riippua paljolti täydellisen julkistamista.

Näy

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, näy positiivisella asenteella ja pieni seikkailumieltä. Anna stylisti tarpeeksi luovaa vapautta tehdä mitä hän ajattelee on paras sinulle ja kampauksen, mutta anna hänelle tarpeeksi tietoa saat väriä aivan ensiksi. Muista, lopussa päivä, se on hiusten väri ja se voi aina olla kiinteä, pehmentänyt, tai muuten muuttaa, jos se ei osoittaudu miten visioi.

load...