Miten hiustenlähtöä hoidetaan?

13 marraskuu 2018

Hoito hiustenlähtö on valtava teollisuuden erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten shampoot, voiteet, lääkkeet kuten Finasteridi ja minoksidiili, tukka leikkaus ja follikulaarinen uudistumista.

Miljoonat miehet ja naiset eri puolilla maailmaa kärsivät hiustenlähtö (hiustenlähtö), joka voi aiheuttaa äärimmäistä ahdistusta ja vaikuttaa yleiseen henkiseen hyvinvointiin.

On olemassa monenlaisia ​​hiustenlähtö, kukin eri syistä, joten oikea diagnoosi lääkäri, jolla on erikoisosaamista ja asiantuntemusta hiustenlähtö on välttämätöntä.

Riippuen aiheuttaa, jopa 80% ihmisistä, joilla rajoitettu hiustenlähtöön on spontaani karvankasvu usean kuukauden ajan ja ei vaadi hoitoa. Joillakin ihmisillä voi olla pahenemisvaiheita tai joutua odottamaan useita vuosia hiukset palata normaaliin.

load...

Toisissa - erityisesti suurilla alueilla, jotka kärsivät hiustenlähtö - hiukset koskaan regrows.

Hoito yleisin muoto etenevä hiustenlähtö - kutsutaan uros ja naaras kaljuuntuminen (androgenetic hiustenlähtö / naaras mallia hiustenlähtö) - keskitytään hiustenlähdön estämiseksi, parantaa hiusten kasvua ja joka kattaa kalju alueilla päänahassa.

Vaikka tutkijat ovat jatkuvasti pyrkii kehittämään uusia lääkkeitä ja kehittyneitä kirurgisten kääntää ulkonäkö mallia hiustenlähtö, ei ole pysyvää parannuskeinoa.

Varo erilaisia ​​vaihtoehtoisia tuotteita ja juoma väittävät tarjota ihmelääke!

Varmista keskustella omat tarpeet, huolenaiheet ja emotionaalinen vaikutus hiustenlähtö on sinulle lääkäriltä.

load...

Tässä ovat viisi yleisintä hiustenlähtöön hoitovaihtoehtoja:

1. Finasteridi

(Finpecia tai order) 1 mg. Tämä suullinen tabletti otetaan kerran päivässä. Saatavilla vain reseptillä. Ei paranna hiustenlähtöä.

Käyttötarkoitukset

Miesten kaljuuntuminen (androgenetic hiustenlähtö)

Kuinka se toimii

Finasteridi estää entsyymiä, joka muuttaa testosteronin dihydrotestosteroniksi (DHT) follikkelia. Tärkein syyllinen androgeeninen alopesia, DHT aiheuttaa lyhentäminen kasvuvaiheen ja ohenemista karvat.

Vaikuttavuus

Kliiniset kokeet ovat osoittaneet Finasteridi olevan erittäin tehokas. Se pysähtyy hiustenlähtö 99% miehistä vuoden kuluessa.

Kolmas on hieman lisääntynyt hiukset ja kolmas osoittavat merkittävästi parantaa hiusten kasvua.

Lääketieteellisissä tutkimuksissa lääke hidastaa hiustenlähtö useimmat miehet ja käännetään hiukset miniatyrisointi joissakin.

Hyötyjä

Kutistuu eturauhanen miehillä alttiita laajentuneen eturauhasen on edullinen sivuvaikutus. Voidaan käyttää yksin tai yhdessä muiden hiustenlähtöön hoitoja, kuten leikkaus.

load...

Haittoja

Vain toimii pitkällä aikavälillä, kun niitä käytetään päivittäin ja johdonmukaisesti. Pysäyttäminen lääke on todennäköisesti menettää hiukset saanut 12 kuukauden kuluessa lopettamalla lääkitys. Ei hyväksytty käytettäväksi naisille. Voi aiheuttaa seksuaalista sivuvaikutuksia kuten vähentynyt seksuaalinen halu (alle 0,5%).

Lue lisää Finasteridi ja miten se auttaa hiustenlähtöön

2. Minoksidiili

(Regaine) 2% ajankohtainen lääkitys. (5% annos tehokkaampia, mutta vain 2% annoksen saatavilla Euroopassa ilman reseptiä).

Käyttää:

Minoksidiililiuokseen käytetään paikallisesti päänahkaan iholle kahdesti päivässä. Sitä käytetään hoitoon sekä miesten ja naisten kaljuuntuminen (androgenetic hiustenlähtö). Saatavana myös vaahtokoostumuksesta (käytetään vain kerran päivässä). Generic lomakkeet muiden tuotemerkkien ja se sisältyy myös ainesosa jotkut over-the-counter tuotteita.

Kuinka se toimii

Minoksidiili n vaikutustapa ei ole täysin ymmärretty. Se näyttää pidentää anagen (kasvu) vaiheen karvatupen.

Vaikuttavuus

Tulokset sen tehokkuus hidastamaan tai pysäyttämään hiustenlähtö jossain määrin miehillä ja naisilla vaihtelevat 50%: sta 80%: lla hoidetuista sekä 2% ja 5% formulaatioihin. Vain noin 20% potilaista raportoi uusien hiusten kasvua. Tehokkaampaa, kun sovelletaan tiettyihin aloihin hiustenlähtöä.

Lue myös:

Hyötyjä

Ilman reseptiä tarvitaan 2% annoksen. Saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia vakauttamisessa ja parantaa hiusten kasvua, kun sitä käytetään päivittäin ja johdonmukaisesti. Tehokkainta oikean diagnoosin, ja kun sitä käytetään osana lääkärin opastettu hiukset palauttaminen-ohjelman.

Haittoja

Tehottomampi sovelletaan laajoilla alueilla hiustenlähtöä. Yleensä tehoton joidenkin jotka edelleen menettää hiukset.

Mitä tehokkaammin 5% liuos ei ole käytettävissä Euroopassa reseptillä, mutta sillä on merkitsevästi enemmän sivuvaikutuksia esimerkiksi kosketusihottumaa.

3. Steroidit

(Esim kortisoni) - saatavana injektio ja paikallisesti.

Käyttää:

Areata (sairaus, jossa immuunisolujen tuhoavat karvatupet).

Kuinka se toimii

Steroidit ovat yleensä pistoksena karvattomia kohtia 4-6 viikon välein, kunnes hiusten kasvua on valmis.

Vaikuttavuus

Hyvä tulos pistetään steroidikäsittelyä kun hiustenlähtö prosessi läsnä alle vuoden. Vähän menestystä ajankohtaisia ​​steroideja iholle.

Hyötyjä

Tulokset saattavat jo olla näkyvissä kuukauden kuluessa alkaa kurssin injektioita.

Haittoja

Tehoton aikuisilla vaikuttavat pälvikaljuisuus pitkäksi aikaa. Kivulias - saattavat tarvita puudutusta kerma ennen injektioita.

4. Verihiutalerikkaalle plasma (PRP) tai kantasoluterapian

Mini-invasiivisia, ei-kirurginen hoito. Euroopassa tämä menettely, jota kutsutaan follikulaarinen Regener-8 Hiustenlähtö Program (FR-8) tarjoavat Medical Hair Restoration Clinic.

Käyttötarkoitukset

Kohtelee hiustenlähtöön ja harvennus hiukset sekä miehillä että naisilla. Tehokkaita androgenetic hiustenlähtö (geneettinen kaljuuntuva) ja muita hiustenlähtö lukien Areata (AA) ja Alopecia Universalis (AU).

Kuinka se toimii

Asiantuntija vetää 120 ml potilaan omaa verta, samanlainen verta otetaan rutiininomainen lab menettelyä. Verta sijoitetaan hienostunut sentrifugoimalla tekniikka sentrifugin, joka erottaa proteiini-rikas verihiutaleita muista komponenteista. Nämä ovat sitten ruiskutetaan suoraan harva vastaanottaja alue edistää hiusten kasvua. Tehokkainta, kun sitä käytetään yhdessä muiden elinsiirtojen.

Vaikuttavuus

Verihiutaleiden ja plasman on runsaasti erilaisia ​​kasvutekijöitä (GF: n) ja sytokiinien (biologisesti aktiivisia molekyylejä). Vaikka PRP on 'mahdollinen' edistää ja korjaa hiusten kasvua, tätä menettelyä 'ole todistettu tai hyväksytty', mukaan International Society of Hair Restoration Surgery (iShrs).

Hyötyjä

Yksinkertainen, nopea ja kivuton. Ei hyödyntämistä tai alaspäin ajan. Väittää omaavansa kestävä, pitkäkestoisia vaikutuksia.

Haittoja

Menettely voi kestää enintään kolme kuukautta tuottaa tulosta. Monet potilaat ovat osoittaneet välitöntä parannusta hiusten kasvua ja paksuuntuminen. Tehostehoitoja tarvitaan 3-4 kuukauden välein.

5. Hair siirrännäiskirurgia

Sivurako tekniikka

Käyttötarkoitukset

Uros ja naaras kaljuuntuminen (androgenetic hiustenlähtö / naisten malli hiustenlähtö)

Kuinka se toimii

Tiny yksittäisten mikro- ja mini follikulaarinen yksiköt eivät vaikuta hiusten-tappio prosessin siirretty pois pään sivuille (luovuttajan alueella) osaksi alueen kalju iho (vastaanottaja sivusto). Istutetut hiukset täytyy leikata, pestä ja tyylistä, kuten normaaleille hiuksille.

Vaikuttavuus

Istutetut karvatupet (juuria siirretty alkuperäiseltä paikaltaan luovuttajalle alue) toimivat samalla tavalla kuin he tekivät niiden alkuperäisestä sivustosta.

Siten ne jatkavat kasvuaan eivätkä putoa takia kaljuuntuminen, koska hiukset tällä alueella ei ole herkkä mieshormoni DHT.

Hyötyjä

Melko yksinkertainen menettely käyttäen paikallispuudutuksessa. Istutetut munarakkuloita alkaa kasvaa 3-4 kuukautta leikkauksen jälkeen.

Istutetut hiukset ei koskaan putoa pois - se on peräisin luovuttajan alueella sivuilla päänahan.

Haittoja

Kallis. Kestää 10-12 päivä ennen silmukkaa voidaan poistaa leikkauksen jälkeen. Täydelliset tulokset tietoon vasta 8-12 kuukautta myöhemmin.

Hiustenlähtö on elinikäinen prosessi - lisämenettelyitä voidaan joutua täyttämään jatkuvaa hiustenlähtöä.

load...