Miten kasvattaa hiustesi: 6 vinkkejä miehille

11 marraskuu 2018

Koskaan halua kasvaa ulos hiukset, mutta et ole koskaan ollut uskaltaa mennä läpi sen kanssa? Vain muutama vuosi sitten, vain tietynlainen ihminen kiinni pitkät hiukset tai eeppinen parta. Nykyään ei niinkään. Pitkät hiukset ja pitkät parrat ovat suosittuja, koska ne koskaan ollut. Ja nyt kun yhä useammat ihmiset ovat vastaanottavaisia ​​heille olet vähemmän todennäköisesti tuomitaan siitä myöskään. Mikä aika olla mies!

Miten kasvaa ulos hiukset ja näyttää hyvältä tehdä se

Jos olet ajatellut kasvaa hiukset pois, ei ole parempaa aikaa kuin nyt alkaa. Sinun on yllättynyt siitä, miten helppoa on vetää pois pitkät hiukset näyttävät.

Seuraavassa on muutamia asioita, sinun täytyy tietää ennen kuin aloitat kasvaa että leijonan harja.

load...

1. Shape hiukset ylös

Voisit vain anna hiukset alkavat kasvaa omasta ilman tyyli lainkaan, mutta se todennäköisesti aio hyvältä. Kuvitella, miten olet menossa katsomaan jos hiukset kasvaa nopeammin takana ja sivuilla pään sijasta alkuun. Tämä merkitsisi sitä, että olet pukeutunut keltti, ja se ei ole koskaan hyvä idea.

Joten, miten lopettaa kasvamasta ulos surullisen 80s keltti? Pidä takana ja sivuilla hieman lyhyempi kuin alkuun - vain vähän. Kun hiukset päälle on saanut muutaman ylimääräisen tuumaa loput, voit lopettaa ottaa hiukset leikataan ja antaa luonnon kulkea omaa rataansa.

2. Totutelkaa ystävällisiä pilailla

Teidän vanhemmat, isovanhemmat, tädit, sedät, ja melko paljon ketään muuta, joka on kymmenen vuotta vanhempi kuin luultavasti kiusaa teille vähän teidän pitkät hiukset. Älä ota sitä henkilökohtaisesti. Ne tulevat aikaa, jolloin se ei ollut hyväksyttävänä miehille kasvaa ulos niiden hiukset.

load...

3. Ole hellä hiuksillesi

Tiedätkö mitä pitkät hiukset pahin vihollinen on? Teidän karkea käytös. Jatkuvasti harjaamalla ja hankausta hiukset, samoin kuin kuivaamalla se karkeasti pyyhkeellä, heikentää hiukset ajan ja aiheuttaa säikeiden irrottautua. Lisäksi, jos aiot vetää hiukset takaisin, käytä asianmukaista hiusten siteitä vain. Sitominen hiukset kuminauhalla on resepti katastrofi - hiukset murtuu.

Lue myös:

4. Mieti niistä korkea jännite kampaus

Oletko kasvaa hiukset niin, että voit pukeutua punokset, rastat, tai miehen pulla? Haluat ehkä harkita, koska kampaus että vetää hiukset voi aiheuttaa hiustenlähtöä ajan. Sitä kutsutaan vetopalveluja hiustenlähtö ja se voi aiheuttaa pysyviä vaurioita karvatupet.

Paras tapa estää veto hiustenlähtö vaikuttaisi sinun on pysyä poissa korkeajännitetyössä kampaus. Mutta jos olet asetettu yllään hiukset tietyllä tavalla, joka vetää sen takaisin, käytä sitä mahdollisimman irtonaisena. Jos tyyli hiukset sattuu niin luot liikaa jännitystä ja kampauksen voi aiheuttaa hiustenlähtöä (veto hiustenlähtö).

load...

5. Shampoo hiukset, mutta älä unohda hoitoaine

Sampoolla hiukset on varmasti hyvä idea. Se pitää hiukset rasvaton, voi päästä eroon tali rakentaa ja pitää sinut hajukaasujen tuoreena. Kuitenkin, kun käytetään liikaa, shampoo voi aiheuttaa hiusten kuivua ja vaurioitua. Tyypillisesti sampoolla kerran päivässä, kun harjoitus on hyvä taajuus.

Harkitse hyvä hoitoaine samoin. Paitsi että hoitoaine antaa hiusten säteilevän hehkun ja silkkisen pehmeä koostumus, se on myös täynnä arvokkaita ravintoaineita tarvitaan ylläpitämään vahvaa hiukset ja hiuspohjan.

6. Pidä hiukset solmio kätevä

Kun hiukset tulee virallisesti pitkä, se myös tulee enemmän harmia. Ellet nauttia harjata hiukset pois silmäsi aina kääntää päätä, sinun kannattaa pystyä vetämään takaisin niihin tilanteisiin, kun olet ollut tarpeeksi hiukset. Voit käyttää panta jos haluat (ajatella ammatti jalkapalloilija) tai voit sitoa sen takaisin joustavalla hiukset solmio. Vain muistaa olla vetää hiukset liian tiukka.

Anna sen kasvaa

Nyt kun tietää hieman siitä, miten kasvaa hiukset pois, olet valmis kokeilemaan sitä. Lähes minkä tahansa kaveri voi vetää pois pitkät hiukset näyttävät mikäli ne pysy kaukana kahdesta no-nos: takatukka ja moussed-up '80s rocktähti.

load...