Miten käytät sokerigeeliä karvanpoistoon - tee se

14 marraskuu 2018

Ennen näytämme, miten käyttää sokerointi geeliä karvanpoistoon, sinun täytyy tehdä tuotteesta. Yksinkertainen sokerointi resepti (saat ohjeet) on helppo tehdä ainesosia sinulla todennäköisesti jo on kotona. Lisäbonuksena on, että se kaikki natural.After olet tehnyt resepti, odota, kunnes se on jäähtynyt huoneenlämpöön, ennen kuin yrität karvojen poistoa. Emme halua kenenkään saada palovammoja!

Tarvittavat tarvikkeet Taloudellinen Karvanpoisto

Keskustele halpa karvanpoisto. Kun sinulla on sokerointi geeli tehty noin 2 € tai niin, on olemassa vain pari tarvittavien esineiden ja olet valmis.

Mikroaaltouuni sokerointi Gel

load...

Tarkista sokerointi geeli saatuaan mikroaalloilla 30 sekunnin kuluttua. Sen on oltava yhdenmukaisuutta siten, että se voidaan sekoittaa jonkin verran helposti, mutta ei vetistä. Jatka tarkistaa 15 sekunnin välein, kunnes se tulee juuri oikea. Kesti minuutti minun microwave.You'll tarkista lämpötila soveltamalla pikkuisen käsivarteen. Jos se on liian kuuma tai vetistä, anna sen jäähtyä hieman ennen käyttöä.

Valmistaudu iho sokerointi karvanpoistomenetelmää

Ihonpuhdistustuotteet on erittäin tärkeä prepping askel sokerointi karvanpoistomenetelmää. Paitsi että tämä auttaa hillitsemään joitakin mahdollisia sivuvaikutus saada näppylöitä, tuote tarttuu paremmin puhtaalle alustalle ja se antaa sinulle paremmin hiusten kynsistä tuloksia. Pumpulitupolla tai pyöreä soveltaa tuotteen kuten GiGi Pre-Hon (vertailla hintoja Amazon), se sisältää myös antimikrobisia ja tulehdusta ainesosia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ärsytystä ja break-out hiuksista removal.If Et t on erityinen puhdistusaineet käyttää ennen karvanpoisto, käydä kylvyssä tai suihkussa ja pese iho huolellisesti, mutta pitää pois käyttämättä mitään seerumeja, kosteusvoiteita tai lotions.Then sovelletaan kevyt pölyämistä talkkia, vauvantalkki tai maissitärkkelystä ja hiero pehmeästi iho. Muista, enemmän ei ole parempi. Liiallisella jauhe häiritsee poistamalla hiukset. Jauhe toimii puskurina auttaa geeli tarttua hiuksiin paremmin ja pysyä vähemmän ihoa.

load...

Levitä sokerointi Gel

Tarvitset vähintään 1/4" hiusten kasvua, jotta se voidaan poistaa. Käytä sokerointi geeli samaan suuntaan hiusten kasvua anapplicator noin 45 asteen kulmassa osa hiukset pienempi kuin nauhan sinä' Re avulla. Haluat tuotteen takki hiukset, mutta et tarvitse ton. Jos käytät liikaa, sinulla on ongelma poistamalla hiukset tai rikkoa sen ylä- tai alapuolella surface.Large applikaattorit ovat hyvin kehon ja pienemmät toimivat paremmin enemmän tarkkuutta kasvoille. Useimmat puinen applikaattorit ovat pyöristetyt reunat, mutta neliön reuna applikaattorit auttamaan saamaan bikinirajaa straighter.Sugaring geeli on kutsuttu myös sokeria waxbecause sitä sovelletaan samanlaisia ​​waxing- mutta se ei ole oikea termi. Sokerointi tahna, toisaalta, käyttää erilaista tekniikkaa, joka vie hiukset niin lyhyt kuin 1/16 tuumaa eikä vaadi liuskoja tai applikaattorit.

Lue myös:

Levitä nauhat yli Sugar Gel

load...

Nyt sinun ottaa nauhat ja soveltaa sitä yli sokeria geeli samaan suuntaan hiusten kasvua, joten noin epilointitulos nauhat yli lopussa ei ole kytketty mihinkään hair.Rub kätesi tasainen yli liuskan pari kertaa ihokarvojen kasvua niin, että geeli on tukevasti kiinnitetty hair.To säästää rahaa nauhat, voit käyttää uudelleen denim nauhat tekemät Shobha salongit (vertaa hintoja) pesemällä ja kuivaamalla ne.

Poista Strip

Nyt pitää iho kireällä vapaalla kädellä (en voinut, koska olin sokerointi käteni) poista liuska nopeasti yksi vedä vastakkaiseen suuntaan hiusten kasvua, aina toiselle puolelle. Älä vedä liuska suoraan ylöspäin tai poistaa sen slowly.Keep työskentelevät alalla kunnes poistat kaikki hiukset. Voit hakea sokerointi geeliä päälle samaan jaksoon (toisin kuin vahaus), mutta haluaisin vain tehdä pari kertaa. Herkkäihoisille täytyy todella olla careful.You ehkä lämmittää sokerointi geeli jälleen mikrossa kuin se alkaa jäähtyä. Tiedät kun geeli saa paksu ja se ei ole poistamalla yhtä helposti iholta. Luultavasti tarvitsee vain 15-30 sekuntia uudelleen heat.Any jääneiden karvat voidaan poistaa puhtaalla pinseteillä.

Viimeistely

Kun olet valmis, ylimääräinen geeli tai tahmeutta irtoavat iho saippualla ja vedellä tästä kotitekoisia hiukset poisto. Rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta ja ärsytystä soveltaa GiGi jälkeen Wax Jäähdytys Gel. Koska kädet voi kuljettaa paljon bakteereja, yritä välttää koskettamasta sokeroituja alueelle ensimmäisten 24 tunnin aikana vähentää määrää ärsytyksen ja mahdollisten näppylöitä.

Siirry seuraavalle sivulle vianmääritys.

Sokerointi geeli Ongelmanratkaisu

Muita kysymyksiä? Tutustu sokerointi Karvanpoisto Resepti FAQ käyttäen pastaa ja geeli.

load...