Miten pysähtyä hiusrajan poistuessa

9 marraskuu 2018

Oletko huomannut hiusraja alkaa heiketä? Useimmat miehet huomaavat ensimmäiset merkit hiustenlähtö jossain vaiheessa niiden 20: n, 30: n tai 40: n, jossa on kaksi kolmasosaa kaikista American men näkyviä merkkejä hiustenlähtöä iän 35.

Se on helppo paniikkiin, kun näet hiusraja hiipivän taaksepäin vuosittain. Onneksi on olemassa tapoja, joilla voit lopettaa hiusraja alkaen metsärajan aina suullinen lääketieteen seerumit ja shampoot suunniteltu pitämään hiukset terveitä, paksut ja täynnä.

Myös visuaalinen tapoja lopettaa väistymässä hiusraja aina kampaus, jotka tekevät hiustenlähtö vähemmän ilmeisiä tuotteita voit hakea paksuuntua hiukset ja luoda illuusion täydellinen hiusraja.

load...

On selvää, nämä ratkaisut eivät ole yhtä tehokkaita pitkällä aikavälillä kuin ensimmäinen, mutta kun sitä käytetään oikein, ne voivat silti olla hyötyä.

Alla löydät meidän top suosituksia ehkäisemiseksi hiustenlähtö ja lopettaminen väistymässä hiusraja ennen kuin se pahenee. Olemme tunnistaneet hoidot tehokkuusjärjestyksessä, tehokkaimman lääketieteellisiä hoitoja ensimmäinen ja väliaikainen vaihtoehtoja alempana sivulla.

Laskekaa DHT

Miesten kaljuuntuminen aiheutuu yhdistelmä hormonien ja genetiikan. Pääsyyllinen on DHT, tai dihydrotestosteroni - androgeeni hormoni luotu sivutuotteena tärkein mies sukupuolihormonien testosteroni.

DHT sitoutuu reseptoreihin päänahan, mikä aiheuttaa karvatupet kutistua ja lopulta pysäyttää kasvaa lainkaan. Kaikki eivät ole yhtä herkkiä DHT - suurimman osan ajasta, ihmiset, jotka ovat herkkiä DHT menettää hiuksiaan nopein ja mennä kalju suhteellisen varhaisessa iässä.

load...

Jos olet huomannut hiusraja alkaa heiketä, helpoin ja tehokkain tapa pysäyttää se metsärajan on estää DHT sen lähteellä ja päänahan yhdistämällä lääkkeiden suunniteltu erityisesti taistella vastaan ​​DHT.

Finasteridi

Ensimmäinen näistä lääkkeistä on finasteridi, joka on FDA: n hyväksymä hiusten hoito, joka estää testosteronin muuntamisesta DHT ensiksi.

Finasteridi 1 mg on saatavana päivittäin pilleri, joka estää 5α-reduktaasin entsyymi muuntaa testosteronin DHT. Tämä estää hiustenlähtöä noin 86% miehistä, ja voi jopa aiheuttaa pienen määrän uusiutumista.

Minoksidiili

Toinen on minoksidiili joka on FDA: n hyväksymä paikallisesti suihkeen tai vaahdon suunniteltu tarjoamaan enemmän happea ja ravinteita karvatupet.

Vaikka finasteridi estää DHT hiustenlähdön estämiseksi, minoksidiili on tarkoitus luoda optimaalisen kasvuympäristön hiukset. Ajattele finasteridia suojana hiustenlähtöä, ja minoksidiili lannoitteena nopeuttaa ja edistää kasvua hiukset sinulla jo on.

load...

Ajankohtaisia ​​DHT-salpaajat ja shampoot

Kolmas on ajankohtainen DHT käsittely, joka voi olla shampoon tai ruiskulla. Nämä ovat vähemmän todistettu kuin finasteridi ja minoksidiili, mutta voivat toimia estämällä jäljellä DHT sitoutumisen reseptoreihin päänahan ja aiheuttaa hiustenlähtöä.

Ajankohtaisia ​​DHT salpaajat ovat todennäköisesti vain melko lieviä vaikutuksia. Ajattele tämä osa protokollaa pienen lisäsysäyksen suunniteltu estämään niin paljon DHT kuin mahdollista eikä tärkein ainesosa. Jos käytät DHT esto shampoota päivittäin, olet katettu.

Lisätietoja esto DHT

Voit oppia lisää DHT ja sen vaikutuksia hiustenlähtöä oppaamme DHT ja mies hiustenlähtöön. Jos haluat aloittaa hoitavan oman DHT liittyvä hiustenlähtö, voit keskustella asiantuntevan hiustenlähtö lääkärit kautta sähköisen kuulemisen.

Jos olet kiinnostunut pysähtymättä väistymässä hiusraja pitkällä aikavälillä, estää DHT aina pitää olla osa strategiaa. Pysähtymättä DHT, joka toinen taktiikka lopettamaan väistymässä hiusraja on vain olemaan väliaikainen.

Muuttaa elämäntapasi

Joissakin tapauksissa hiustenlähtö voi johtua stressistä. Jos olet ollut pitkiä työpäiviä tai käsitellä stressiä omassa elämässä, on olemassa mahdollisuus se voisi olla syy teidän väistymässä hiusraja.

Lue myös:

On tärkeää korostaa, että se on hyvin harvinaista kehittää väistymässä hiusraja stressistä. Suurimman osan ajasta, stressiin liittyvät hiustenlähtö on joko hajakuormitus harvennus (harvennus poikki koko pää) tai möhkäleitä hiukset putoavat pois kerralla takia voimakasta stressiä hormoneja.

Jos olet stressaantunut, paras ratkaisu on mennä lääkäriin. Voit myös vähentää stressiä muuttamalla elämäntapasi poistaa asioita, kuten vaativa tai liian verottamalla työtä, henkilökohtaiset ongelmat ja muista stressiä ja turhautumista.

Käytä hiusten kasvua vitamiineja

Vaikka vitamiinien ja kivennäisaineiden ei lopeta miesten kaljuuntuminen, niillä on tärkeä rooli auttaa sinua kasvamaan paksut, terveet hiukset.

Optimaalisen hiusten terveydelle, se on parasta syödä ruokavalio, joka on runsaasti A-vitamiinia, C, D ja E. Useimmat hiustenlähtö asiantuntijat suosittelevat vievää saantisuositus biotiinin, joka on tärkeä edistämisen nopeammin ja terveempiä hiusten kasvua.

Paras tapa saada suurin osa näistä vitamiineista on kautta ruokavaliota. Jos olet puutteellinen tahansa vitamiini edellä lueteltujen, lisäsi erityisen tai multi-vitamiini täydentää voi olla hyvä idea.

Pääsääntöisesti, vitamiinit eivät aio olla paljon vaikutusta teidän hiusten kasvua, ellei sinulla on olemassa puute. Meidän tärkeitä vitamiineja Terve pää hiukset oppaassa kerrotaan lisää vitamiineja sinun pitäisi kuluttaa optimaalisen hiusten kasvua.

Muuta kampauksen

Vaikka se ei lopeta väistymässä hiusraja pahenemisen, muuttamalla kampauksen on helppo tapa kiinnittää huomion pois hiusraja.

Ennen kuin pääsemme erityisiä tyylejä, nyt kattaa yksi keskeinen sääntö sinun täytyy tietää ennen kuin teet mitään muutoksia kampauksen:

Älä yritä piilottaa väistymässä hiusraja! Sen sijaan, omistavat siitä, että se on väistymässä.

Combovers, pitkät hapsut ja muut kampaus, jotka on suunniteltu peittämään karvattomia kohtia usein lopulta tekevät juuri päinvastoin kiinnittämällä enemmän huomiota omaan harvennus paikkoja. Plus, kukaan näyttää hyvältä ilmeinen combover.

Sen sijaan, että yritetään piilottaa hiusraja, paras aliarvostus väistymässä hairlines pyrkivät pitämään hiukset lyhyet alentaa kontrasti hiukset ja otsa:

Keskustele hiustenlähtö lääkäri

Haluatko ryhtyä tositoimiin lopeta väistymässä hiusraja? Jos olet huolissasi hiustenlähtöä ja haluavat suojata hiukset ja lopettamaan edelleen taantuman paras ratkaisu on puhuttava yhdellä osaavan hiustenlähtöä lääkäreitä.

Uskomme tieteellinen lähestymistapa hiustenlähtö, minkä vuoksi emme voi auttaa tuomaan lopullista lopettamista sinun väistymässä hiusraja käyttämällä hyväksyttyjä, tehokkaita hoitoja.

Ole varma, jos olet valmis puhumaan lääkärille hiustenlähtö? Jos et ole aivan varma, onko se aika ryhtyä toimiin vielä, meidän tarvitset Hiustenlähtö tohtori oppaassa käsitellään keskeisiä asioita sinun pitäisi etsiä ennen puhu asiantuntijan noin hiustenlähtöön.

load...