Miten sokeri kotona käyttäen tahna hiustenlähdön

9 marraskuu 2018

Ennen kuin voimme näyttää, miten sokeria, sinun täytyy tehdä tahna. Meidän sokerointi resepti on helppo tehdä ainesosia sinulla todennäköisesti jo on kotona maksaa pari dollaria ja se kaikki natural.After olet tehnyt resepti, odota, kunnes se on jäähtynyt huoneenlämpöön, ennen kuin yrität karvojen poistoa. Emme halua kenenkään saada palovammoja!

Valmistele iho sokerin liitä

Iho täytyy puhdistautua voiteita ja öljyjä niin sokeri tahnaa ei liu'u pois ihon. Pumpulitupolla tai neliö, käyttää valmista vaha ihonpuhdistusaine (vertailla hintoja Amazon) erityisesti tehty käytettäväksi ennen sokerointi tai vahausta, sillä se sisältää antimikrobisia ja tulehdusta ainesosia, jotka auttavat suojaamaan ihoa ärsytystä ja break-out alkaen karvanpoisto.

load...

Jos sinulla ei ole erityistä puhdistusaineet käyttää ennen karvanpoisto, käydä kylvyssä tai suihkussa ja pese iho huolellisesti, mutta pitää pois käyttämättä mitään seerumeja, kosteusvoiteita tai voiteet.

Levitä jauhe sokerointi kotona

Ennen sokerointi kotona, sovelletaan kevyt pölyämistä vauvantalkki, maissitärkkelystä tai jauhe vahaus ja hiero pehmeästi ihoon. Muista, enemmän ei ole parempi. Liiallisella jauhe häiritsee poistamalla hiukset. Jauhe toimii puskurina auttaa tahna ymmärtää hiukset paremmin ja pysyä vähemmän ihoa.

Napata sokerointi tahna

Jos olet tehnyt sokerointi tahna samana päivänä ja odottanut sen jäähtyä, voit käyttää sitä, kun se on hieman lämpöä sen. Jos se on tallennettu, voit pehmentää sitä hieman. Mikroaaltouuni se viisi sekuntia kerrallaan korkealla, kunnes se on pehmeä ja pystyt levittää sitä ilman liikaa vaivaa.

load...

Ottaa hyvä kauha keholle. Jos aiot käyttää sitä kohtaat, sitten ottaa pienemmän osassa.

Se voi olla melko tahmea työskennellä, varsinkin jos se on kostea ulos. Joten voit halutessasi käyttää käsineitä.

Paikka sokerointi liitä kädessä

Sokerointi tahna on kuin iso möykky käteen, mutta älä käytä sitä iholle vielä.

Tee sokerointi tuotteen Ball

Nyt voit ottaa sokerointi tuotteen ja rullaa se palloksi. Älä paina liikaa, vain työtä kevyesti kädet pari sekuntia. Kun teet soveltaa sitä, tahna lämmitettävä hieman elimistön lämpöä mennä tasaisemmin.

Levitä sokeri hiukset

load...

Nyt aiot hakea sokerin hiukset vastakkaiseen suuntaan kasvun tiukasti mahdollistaa tahna levitä kun hieman hitaasti vetää sitä. Sinun täytyy käyttää jonkin verran painetta ja tuntuu et painamalla tahna ihoa vasten sen kiinni. Et ole vain annettu sen päälle hiukset.

Lue myös:

Tämä tekniikka voi kestää hieman totuttelua, mutta käyttäen liitä yli sokeri geelillä on etunsa. Asennuspastan poistaa karvat niin lyhyt kuin 1/16" , kun taas geeli, joka suoritetaan samalla tavalla vahaus (saat reittiohjeet) tarvitsee vähintään 1/4".

Sokerointi karvat pois

Olet nyt olemaan sokerointi karvat pois pitämällä iho kireällä vapaalla kädellä (koska olin sokerointi käteni en voinut) käyttämällä nopeaa heilauttamalla liikettä kädellä ja Pastan poistamisen samaan suuntaan hiusten kasvua.

Et halua vetää kätensä, mutta tavoitteena reilusti yli toiselle puolelle. Jos vedät kätesi suoraan ylöspäin siellä on enemmän mahdollisuus puuttuu hiuksia tai murtamalla.

Poistaa karvat samaan suuntaan kasvun auttaa myös välttämään rikkomatta karvatupen joko ylä- tai alapuolella ihon pinnalle. Tämä tarkoittaa, saat pitkäaikaisempia hiukset vapaa tuloksia ja välttää ärsyttävä ingrown hiuksia.

Poistetaan kaikki hiukset ja viimeistely

Jos kaikki sokeri ei irtoa, vain laittaa sokeria, joka on jo kädessäsi osan kanssa, joka on jäljellä ja poistaa samalla nopeasti, heilauttamalla liikkeellä.

Jatkettiin edelleen

Pidä työskentelevät osiot alueella että olet poistaa karvat. Yksi osa tahna voidaan tehdä palloksi uudelleen ja uudelleen käyttöön pari kertaa ja sitten pitää heittää pois. Jos haluat nähdä hiuksia, voit käyttää sitä saman alueen yli ihoa useammin kuin kerran (toisin kuin vahaus), mutta en suosittele sitä enemmän kuin pari kertaa. Heti kun se alkaa alkaa tuntua liian pitävä tai se ei poistamalla hiukset, heitä se pois.

Mistä sokeria

Tämä tahna on suuri sokerointi elin kuin teidän jalat, kädet, bikinit Zone- lähes mistä tahansa. Se on myös hienoa käyttää naamasi, mutta olisi erittäin varovainen kulmakarvat. En yritä kulmien muotoilu tahnalla kunnes todella saat tätä tekniikkaa alas. Muuten voit jäädä todella huonossa kunnossa ottamasta karvat olit ei aio.

Viimeistely

Kun olet kaikki valmis, huuhtele alue vedellä ja saippualla. Se on veteen liukeneva. Tämä on toinen plus yli vaha, jota ei voida poistaa vain saippualla ja vedellä, mutta tarvitsee öljypohjainen tuote poistaa sen.

Rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta ja ärsytystä soveltaa jälkeen vahaa jäähdytyksen tuote vähentää punoitusta tai kirvelyä (vertailla hintoja Amazon). Koska kädet voi kuljettaa paljon bakteereja, yritä välttää koskettamasta sokeroitu alueelle ensimmäisten 24 tunnin ärsytyksen välttämiseksi ja mahdollisten näppylöitä.

load...