Miten valita hiusneula, joka hiljaa kasvosi muotoa

14 marraskuu 2018

Ei ole väliä, kasvojen muodon, siellä on aliarvostusta jotka näyttävät parhaiten sinulle ja muutamia, jotka eivät ole yhtä mairitteleva. Tämä voi olla, miksi olet ollut vähemmän kuin innoissaan on aikaisemmin muuten täydellisen kampauksen.

Se ei tietenkään tarkoita on jotain vikaa. Se on vain yksinkertainen asia löytää oikea hiustenleikkuun joka täydentää eri piirteitä.

Avain imarteleva kampaus on havainto, joka luo illuusion, että teillä on soikea kasvot. On leikkaukset, jotka auttavat tekemään pyöreä kasvot eivät enää näy, pitkä kasvot näyttävät laajempi, neliön leuan näkyvät pehmeämpi, esimerkiksi. On myös leikkauksia, jotka tekevät suuria otsaan ja kaksinkertainen leukansa pohjimmiltaan häviävät.

load...

Vaikka kasvojen muoto on yksi asia harkita, on olemassa muita tekijöitä, jotka pitäisi olla oman päätöksensä. Valitessaan tyyli, ota huomioon hiusten rakenne, persoonallisuus, elämäntapa, ja kehon tyyppi samoin.

Tutustu kasvojen muodon

Monilla ihmisillä on adistinct kasvojen muoto. Ne ovat yleensä luokitellaan kuuteen muotoja: soikea, pitkä, neliö, pyöreä, timantti, ja sydämen muotoinen. Jos et voi kertoa katsomalla peiliin millaiseksi olet, on tapa mitata kasvot, jotka voivat kohta sinua oikeaan suuntaan.

Jos yrität sitä ja vieläkään ole varma kasvojen muodon, mahdollisuudet ovat se ei ole oikeastaan ​​väliä, mitä kasvojen muodon on. Kauneus neuvoja kasvojen muotoja on tarkoitettu ensisijaisesti naisille, joilla on vahva kasvojen muotoja, jotka he haluavat lieventää. Yleensä se on eniten hyötyä naisille ilmeinen pyöreä, neliö, pitkä tai sydämen muotoinen kasvot.

load...

Naiset, joilla on soikea ja timantti kasvot taipumus katsoa hieno kaikessa. Haluat ehkä keskittyä muihin tekijöihin, kuten hiusten rakenne ja vartalon muotoa. Sama pätee, jos sinulla ei ole selvää kasvojen muoto.

Ehkä sinun henkilöominaisuuksillesi pituus hiukset on sinulle tärkeää. Jos sinulla on adistinct hiusten rakenne, kuten Super hieno tai hyvin kihara, tutkimalla imartelevaa leikkauksia, jotka voivat olla parempi tie ottaa. Muista myös, että jokainen on erilainen, ja sinun ei tarvitse tehdä joka kauneutta sääntöä kirjassa.

Korosta hyvää

Koska siellä on monia kampaus, jotka sopivat sinun kasvojen muoto, se voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa. Perussääntö löytää hyvä arvonleikkaus kasvojen muodon on tuoda esiin paras featuresand yrittää luoda illuusion soikea kasvot.

Mukaan "säännöt", on olemassa muutamia ominaisuuksia etsiä:

Mennä mitä tekee sinusta tuntuu hyvältä

load...

Kun olet lukenut kampaus ja kasvojen muotoja, saatat tuntea hukkua sääntöjä. Vaikka nämä ovat suuntaviivoja mairitteleva hiustenleikkuu, ne ovat oikeastaan ​​vain ehdotuksia. Salaisuus näköinen upea on todella yksi asenne. Viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on saada hiustenleikkuun joka tekee sinusta tuntuu toisin itse.

Jos haluat hiustenleikkuun joka ei noudata "säännöt" kasvojen muodon, sitten kaikki keinot, saada, että hiukset. Miten sinusta tuntuu itsestäsi aina trumps mitä kauneus industrythinks on mairitteleva. Jos sinulla on oikea asenne, voit tehdä mitään hiukset.

Seuraamme trendejä

Hyvä uutinen on, että lähes kaikki trendikkäimmistä kampaus voi näyttää hyvältä kaikilla kasvojen muotoja. Keikkuu tehdä. Harteille ulottuva leikkaukset todella. Bangs tehdä. Pitkät hiukset tekee. Jopa tonttu toimii useimmissa kasvojen muotoja.

Jokaisen tämäntyyppisten leikkaukset, voi olla tekijöitä, jotka olisivat enemmän mairitteleva teitä. Jos sinulla on sydämen asetettu tietty leikkaus, kerro stylisti. Te kaksi voi työskennellä löytää paras tyyli sisällä leikkaus, joka sopii sinulle parhaiten.

Lue myös:

Aliarvostusprosentti että imartelee kaikki

Jos on yksi tyyli näyttää hyvältä lähes kaikki, tämä on se. Jotkut kutsuvat sitä "täydellinen hiustenleikkuun", koska se on niin imartelevaa kaikille kasvojen muotoja ja hiusten kuvioita. Se voidaan myös tyylistä sopii persoonallisuuttasi ja elämäntapa.

Tämä yleisesti imarteleva leikkaus osuu leuan ja olkapäät. Se näyttää hyvältä suora, aaltomainen, kiertynyt, kuivataan ilmassa, tai puhalluskuivattiin, jolloin suora.

Kuka voi käyttää lyhyitä hiuksia

Lyhyet hiukset yleensä sopivat kaikkiin kasvojen muotoja, vaikka jokainen kasvojen muoto on otettava huomioon seuraavat seikat myyminen. Pyöreä kasvot, esimerkiksi voi katsoa pyöreämpiä väärä oikotie, mutta jotkut lyhyiksi katsoa yksinkertaisesti uskomaton.

On se aika sait otsatukka?

Bangs voi piristää tavallinen leikata. Ne voivat kestää vuosia pois kasvojen ja ne tuovat huomiota silmiin. Parempi vielä, otsatukka ovat imartelevia lähes kaikki kasvojen muotoja.

Jälleen, tavoite on saada otsatukka, jotka tekevät kasvot näyttävät enemmän soikea. Esimerkiksi, jos sinulla on neliön kasvot, leikata tylppä otsatukka enää sivuilla pehmentää ominaisuuksia. Side-pyyhkäisi bangsare mairitteleva vaihtoehto myös.

Otsatukka ovat oikeastaan ​​enemmän kysymys hiusten rakenne kuin kasvojen muoto. Tukka ja super aaltoilevat hiukset ovat kaksi suurimmista huolenaiheista kanssa otsatukka, mutta se ei sulje niitä pois kokonaan.

Elinvoimainen pyöreä kasvojen muoto

Pyöreä kasvot ovat elinvoimainen ja on terve ilmeen. Kuitenkin monet naiset, jotka ovat pyöreät kasvot haluavat tehdä kasvot näyttävät pidempään, kiinteys, ja vähemmän pyöreä.

Malli Kate Upton on pyöreät kasvot ja osaa tehdä hänen kampaus työskennellä hänen kanssaan kasvojen muoto. Hän yleensä kuluu hänen hiukset pitkät ja suora tai hieman aaltoileva, joka on hyvännäköinen pyöreälle kasvoja. Allekirjoituksensa lakaistaan ​​updos areperfect lisäämällä korkeus kasvonsa, visuaalisesti kasvavaan se.

Tämä ei tarkoita, että et voi mennä lyhyt pyöreät kasvot. Pixies runsaalla määrä ja pitkät keikkuu ovat myös hyvin imartelevaa.

Kadehdi neliön kasvojen muoto

Neliö kasvot kuvata parhaiten. Ilmeisesti kulmat leuan ja poskien RMS kasvot eivät valokuva "tasainen." Tämä muoto näyttää hyvältä puoli-pyyhkäisi otsatukka ja olkapää-pituus hiukset. Molemmat näistä voi pehmentää joitakin vahvempi ominaisuuksia tämän muodon.

Naiset, joilla on neliön kasvot yleensä iän paremmin kuin hyvin. Neliö kasvot taipumus pysyä vahvana ja kulmikas ja piilottaa puutteita, kuten kalkkunaa taaperrus.

Tyylikäs kauneus pitkä kasvojen muoto

Pitkät kasvot ovat kuivat ja tarjoavat monia stylepossibilities. Se on muoto, joka näyttää tosi hyvältä extra rungon sivuilla, niin aallot ja kiharat ovat hyvä valinta. Harkitse otsatukka jos tunnet hiusraja on liian korkea. He eivät vain lyhentää kasvot, mutta myös korostaa silmäsi.

Vaikka et ehkä halua mennä liian pitkä tai liian lyhyt, harteille ulottuva tukka on loistava valinta. Se tarjoaa myös youthe mahdollisuus lisätä niitä seksikäs juuri-out-of-the-valtameren aallot.

Jos olet ajatellut menossa lyhyt, yritä pitää äänenvoimakkuuden päällä minimiin.

Oi-niin-monipuolinen soikea kasvojen muoto

Soikea kasvot taipumus näyttää hyvältä kaiken, joten voit followwhatever hiukset trendi haluat. Vuodesta Pixies on shags ja todella pitkä lukot lyhyen, funky tyylejä, ne ovat kaikki jaossa. Auttaa kaventamaan vaihtoehtoja, keskittyä tyylejä, jotka sopivat hiukset rakenne, persoonallisuus ja elämäntapa sijaan.

Jos soikea kasvot on pitemmälle sivulle, ajatella kahdesti ennen kuin lisäät korkeus päälaella. Tämä sisältää ison pulla, joka on kiusoitteli updo, tai spikyshort leikata.

Ihana sydämen muotoiset kasvot

Sydämen muotoinen kasvot ovat hauskoja valita kampaus. Se on muoto, joka yleensä on kaunis luusto, joka ei ole liian kova tai liian pehmeä. Löydät myös, että monet kampaus luonnollisesti näyttävät hyvin romanttinen kanssa muotoinen.

Otsatukka ovat todella mukavia tällä kasvojen muoto, mutta niin ovat pitkiä kerroksia, jotka putoavat sivuun kuin verho. Molemmat pehmentää linjat juuri oikeissa paikoissa. Voit käyttää söpö tonttu jos haluat ja se on täydellinen kasvojen muoto jos rakastat pitkiä kerroksia.

load...