Miten valita oikea hiuspituus sinulle

11 marraskuu 2018

Jos harkitset hiusten pituus muutos, mutta niitä ymmällään valintoja, tässä on salainen vihje: kokeilla peruukki. Kokeilla useita peruukit. Voit nopeasti oppia mitä pituudet tasaisempi eniten ja mitkä toimivat parhaiten kasvojen muodon, ruumiinrakenne ja persoonallisuus.

Saatat jopa oppia, että oma persoonallisuus kehittyy joka hiusten pituus. Ehkä tulet sassier lyhyet hiukset, sultrier pitkät. Joka tapauksessa se on hauska testi.

Silti peruukki ei kerro kaikkea. Tässä on viisi tekijää toconsider valittaessa paras hiusten pituus:

 1. Hiukset rakenne
 2. Kasvojen muodon
 3. Persoonallisuutesi
 4. Whichcuts olet vetoa
 5. Elämäntapasi

Miten hiusten rakenne vaikuttaa hiusten pituus

Jos sinulla on normaali hiukset, joka ei ole liian paksu eikä liian ohut ja ilma kuivuu mukavasti, siirry. Hiusten rakenne ei ole väliä sinulle, kun se tulee hiusten pituus.

load...

Mutta jos sinulla on hienot hiukset, kihara tukka tai Super tukka, lukemista.

Pisteet hiustenleikkuun joka ei paljon huoltoa (hei flat-silitys hiukset joka päivä) tai erittäin unflattering (hei hiukset putoaa kuin ontua rätti), pitävät näitä perussääntöjä.

 1. Jos sinulla on hieno, ohuet hiukset, luultavasti halua kasvattaa sitä kovin pitkään, koska se lässähtää ja jopa kallein mousse ei aio antaa sille rungon.
 2. Hieno, ohuet hiukset näyttää parhaalta leikata leukaan tai lyhyempi. Kerroksia auttaa lisää kehon, mutta liian monta kerrosta voivat myös ohentua hiuksia liikaa. Varmista stylisti ei mene raskas razoring.
 3. Jos sinulla on paksut, tukka, enää mennä, sitä paremmin hiukset putoavat.
 4. Te kihara ja kihara tytöt todennäköisesti haluavat välttää joulukuusi ilmeen (leveä alhaalla, laiha päälle). Voit tehdä tämän, on stylisti leikattu kerroksittain niin paksuus ei ole lopussa.
 5. Tukka voi todella olla vaivalloista kulunut lyhyt. Vaikka Audrey Tautou n tukka leikkaamalla tonttu voi yleisön itkemään virhe on tästä säännöstä.

On sixbasic hiusten kuvioita (hieno, suora, aaltoileva, karkea, kihara ja kihara) ja jokainen tulee surmasi sääntöjä.

load...

Miksi kasvojen muodon asioissa

Kun se tulee hiusten pituus, kasvojen muodon oikeastaan ​​vain asioista, jos sinulla on erittäin selvä kasvojen muoto, joka on joko pyöreä, pitkä, neliö tai sydämen muotoinen.

Jos et ole varma, mitä kasvojen muodon on ja ystäväsi voitte tajuta se, joko, mahdollisuudet ovat sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ja voit siirtyä eteenpäin.

Mutta niille, joilla on vahva kasvojen muotoja, tietämättä mitä imartelevaa voidaan super hyödyllinen. Esimerkiksi Rihanna on pitkät kasvot. Rihanna vaihtaa hiuksensa enemmän kuin mikään othercelebrity. Hän pukeutuu sen lyhyt, pitkä, ajeltu, leuka-pituus ja sateenkaaren väreissä.

Lue myös:

Silti tässä on asia: hänen kampaus ovat aina imartelevaa. Tietenkin se auttaa on parvi stylistit käsillä, mutta hän tietää myös, mitä näyttää hyvältä hänen. Tässä muutamia hiusten pituus sääntöjä joidenkin kasvojen muotoja:

 1. Pitkät kasvot pitäisi välttää pitkät hiukset, ellei heillä ole tukka, mikä lisää tilavuutta puolin kasvoihin.
 2. Harteille ulottuva leikkaukset näyttävät hyvältä kaikille, olipa niiden kasvojen muoto.
 3. Jokainen voi käyttää tonttu, mutta jos sinulla on pitkät kasvot, älä piikki ylä- tai räjäyttää osaksi Pompadour, jättää ne näyttää oman pyöreänaamainen sisaret, jotka tarvitsevat lisää korkeutta.
 4. Välttää bob joka osuu leuka jos sinulla on pyöreä kasvot, se vain tekee kasvosi näyttävät monitaituri. Mennä pitkään bob sijaan. Ja puoli pyyhkäisi otsatukka lisätä kulmassa kasvosi joka kompensoi pyöreys.
 5. Varo kova kulmat, neliö kasvot! Pehmentää ulkoasua kerroksittain, aaltojen ja kiharat.
 6. Sydämen muotoinen kasvot tulisi välttää leikkaus, joka osuu tällä niiden pointiest paikalla: leuka. Pidemmät on parempi.

Kuinka persoonallisuus pitäisi olla tekijä hiusten pituus

Persoonallisuuttasi voi näkyä aliarvostus. Voitteko edes kuvitella laulaja Pink pitkä, kiinteä silittää hiuksia likeGwyneth Paltrow? Ei onnistu. Pink oli tarkoitus rock Pompadour. Aivan kuten Anna Wintour pukeutuu allekirjoitus valtaa bob syystä: se connotes valtaa.

load...

Lyhyet hiukset connotes voimaa, riippumattomuus ja joissakin tapauksissa, kuten Audrey Tautou n, adorableness.

Keskipitkä hiukset voi olla seksikäs, hauska tai jopa urheilullinen. Se voi olla trendikäs ja monipuolinen ja sitä vähiten korkeita ylläpito threelengths. Käytä sitä ylös tai käyttää sitä alas. Pese se ja anna kuivua tai pyntätä ja curl se täydellinen aaltoileva pallo.

Pitkät hiukset voivat olla cheerleader-in-a-poninhäntä söpö tai pommi seksikäs. Se harvoin kirkuu, "Olen ammattilainen, tehokkain nainen" pelin. Jos etsit työtä tai haluavat aloittaa uuden uran, voit pitää pitkät hiukset, mutta kannattaa harkita pilkkominen on pituus, joka on lähempänä hartiat pikemmin kuin rintakehää.

Miksi sinun pitäisi kuunnella gut

Valitsemalla kampauksen perustuu leikkaukset olet vetoa on suuri nyrkkisääntö, koska jos tunnet uskomattomalta kampauksen, että luottamus radiateoutward, vetävät ihmisiä sen sijaan että hylkivät niitä.

Elämäntapasi pelaa tekijä

Uskokaa tai älkää, lyhyet hiukset voi olla korkea huolto, lähinnä siksi, sinun täytyy saada se leikata joka neljäs 6viikko.

Jos olet pesu-ja-go tyyppi, sinun pitäisi valita kampauksen, joka ilmakuivaa kauniisti. Jos haluat pyntätä, harkitse kampauksen, joka on monipuolinen ja rypistyvät, kuluneet aaltoileva tai litteä-raudalla suora. Jos olet kiireinen äiti tai elävät kuumassa ilmastossa, poninhäntä on paras ystävä.

load...