Mustat hiukset

12 marraskuu 2018

Olitpa muoti omia hiuksia yksittäisiksi punokset tai voit valita synteettisen laajennuksia saadakseen pidempään kuluminen kampauksen, huolehdit punokset ei vain pitää niitä hyvännäköisinä, se on myös välttämätöntä terveyden ylläpidosta TRESSES. Nämä huoltovihjeitä tarkoituksena varmistaa oman punokset upeaa niin kauan kuin käytät niitä samalla kiinni omista terve lukot!

Öinen hoito

Yöllä, koska juuri mitään kampaus, se on hyvä peittää oman punokset ennen nukkumaanmenoa. Silkkinen tai silkinpehmeä huivi toimii hyvin, tai kokeile erittäin suuren hiukset konepelti. Jos nukkuu hiukset päällysteet ei ole sinun juttusi, silkkinen tyynyliina on täydellinen. Vaikka sinun ei tarvitse huolehtia kuiviin asioista jos olet pukeutunut laajennuksia, voit välttää karkeutta ja lyhentää elinikää punokset jos suojella heitä yöllä.

load...

Osta Braid Bonnet Amazon

Pulahtaa

Vain koska hiukset on punottu ei tarkoita että se on huoltovapaa. Kyllä, voit säästää paljon aikaa, kun vedät ulkoasua yhteen, koska kampauksen on jo tehty, mutta sinulla on vielä puhdistaa päänahan ja hiusten säännöllisesti.

Ylläpitää siisteys oman punottu ilmeen mahdollisimman pitkään, kokeile tätä hyvin lempeä puhdistustapa:

  1. Laita pieni määrä shampoota käteesi.
  2. Hiero molemmat kädet yhteen muodostaen vaahdossa.
  3. Käyttäen pallot sormilla soveltaa vaahdossa päänahan vain.
  4. Kanssa liikkein, hiero shampoota päänahan, varo jätä sormia alta punokset.
  5. Huuhtele huolellisesti, kerroit liikkuessa alaspäin veden vedä vaahtoa läpi punokset.
  6. Seurata kanssa hoitoaine jos punokset ovat omat hiukset, mutta tämä ei ole välttämätön laajennuksia.
  7. Purista ylimääräinen vesi pois teidän punokset.
  8. Kuivaa ne pehmeällä pyyhkeellä tai vielä parempaa, vanha tee paita, puristamalla niitä kohdissa. Älä hankaa ne kuiviksi.

Olla lempeä hiusraja

load...

Jos sinulla on hieno karvat pitkin hiusraja, joka tunnetaan yleisesti nimellä "Baby karvat", niitä ei pitäisi sisällyttää oman punokset. Nämä karvat ovat yleensä pehmeitä ja hauraita, ja vetämällä niitä liian tiukasti saattaa vaurioittaa ovulaation. Sen sijaan, jätä ne ulkopuolella oman punokset.

Lue myös:

Älä myöskään punos tiukasti hiusrajassa ollenkaan. Kipu tai pieniä kuoppia, jotka ilmaantuu pitkin hiusraja varoitusmerkkejä että tyyli on liian tiukka.

Spritz tarpeen

Vaikka säännöllinen sampoolla, päänahan voi kutittaa vuoksi altistuvat tai reaktiona synteettistä lisäyksiä. Suihkeet tehty nimenomaan punokset ovat suureksi avuksi näinä aikoina. Ei vain voit spray päänahan saada helpotusta, voit myös suihkuttaa pituudella teidän punokset lisätä kiiltoa.

Punos sumutetta kokeilla:

Toinen vaihtoehto todella kutiava päänahka on supistava kuten merituuli. Yksinkertaisesti soveltaa pumpulitupolla DAB minkä tahansa ärsyttäviä, altistuneet alueet päänahka. Supistava on päänahka vain; yritä saada se kiinni hiukset.

load...

Älä jätä niitä liian kauan

Koska punokset helpottavat elämää, se on houkuttelevaa halua jättää ne hyvin viime prime. Tämä on mahdollisuus hiukset katastrofi! Jos jätetään liian pitkä, hiukset voisi alkaa loc, ja se varmasti kärsii puutteellisesta kosteuttava. Isompi punokset, mitä lyhyempi niiden elinikä, joten kampauksen voi kestää missä tahansa pari viikkoa max kahdeksan.

Lisäksi ennen siirtymistä seuraavaan joukko punokset, muista antaa hiukset tauko. Anna TRESSES hengittää, punos-free, vähintään viikon tai kaksi. Sillä välin, trimmata päät tarvittaessa soveltaa kosteuttava tehohoitoainetta ja valitse tyylejä, jotka eivät aseta mitään stressiä hiusraja.

On helppo rakastua kanssa vähän huoltoa elämäntapa punokset teille. Huolehtia niistä oikein, ja hiukset alla ja voit urheilun tämän tyylikkään ympäri vuoden.

load...