Nicki Minaj kampauskuvat 2019

9 marraskuu 2018

Hän käynyt läpi enemmän kampauksen kytkinten kuin lähes kaikki muut julkkis nykyisin toimii, mutta sen sijaan, että raivaus hänen hiuksensa liian monia väri muuttuu tai rajuja leikkauksia, Nicki Minaj tekee sen järkevästi - kanssa parannuksia kuten peruukit ja laajennukset. Tämä galleria monista näyttää Nicki esittelee pehmeä ulkonäkö, villi ja hullu tyylejä, ja jopa peruukit että voi vetää pois. Jos olet aina miettinyt, miten pukeutua hiukset parannuksia, katsomaan ja nähdä, miten se tehdään ammattilainen!

Pukea pehmeä vihreä bob, Nicki osoittaa, että vaikka väri voi olla hieman siellä, tämä on tyyli, joka voi toimia monille. Tallenna se viikonloppuna sijasta toimisto, vaikka.

Nicki Minaj kovaa oranssi

Aina halunnut kokeilla törkeää väri näin, mutta huolissaan vahingoittavat hiuksia? Nyt voit urheilun tämän saman rohkea oranssi tyyli ilman huolia rikkoutumista tai kuiviin. Yksinkertaisesti sujauttaa peruukki tapaa Nicki Minaj ei täällä - kuulokkeet mikrofonien ovat valinnaisia!

load...

Nicki Minaj pitkät vaaleat look

Olitpa valita kirkkaan vihreä sävy alareunassa tai ei, tämä on melko kesy etsiä Ms Minaj. Täysi otsatukka virtaavat suora tyyli.

Nicki Minaj - hiukset täynnä tilavuuden

Tämä laaja, villi kihara 'tee on täysin rohkea ja dramaattinen, soveltuu erinomaisesti naisen, joka ei halua samaa Ole peruukki, että kaikki muu on urheilutapahtuma! Tiukka kiharat yhdistää kiilanmuoto luoda katse pitäisi tallentaa juhliin - erityinen ja over-the-top dramaattinen.

Nicki vaaleanpunainen kakku

load...

Tämä Pretty in Pink look -hotellissa suora otsatukka tummempi sävy ja mailin korkea kiharat sävyltään. Et voi ottaa itseäsi liian vakavasti peruukki näin, mistä on osoituksena Nicki ilme.

Pehmeämpi tyyli

Muistelemalla joitakin parhaista 60 ja 70 bewigged tähdet kuten Tina Turner, tämä valo blondi parannusominaisuudet iso, pehmeä kiharat päissä. Blunt otsatukka ovat vain hieman kääntyivät.

Nicki urheilu monivärinen updo

load...

Täytyy siis olla melko rohkea vetää tämän pois, mutta jos haluat mennä yli-the-top, voit yhtä hyvin mennä loppuun asti. Toinen puoli on vaalea ja toinen happovihreä - yhdistää kaksi väriä, ja tämä on mitä saat; yksi unohtumaton 'do! Ellei vietät elämäsi valokeilassa, tämä voi olla katsoa säästät Halloween.

Nicki Minaj - keveiden se aika

Lisää noin hohto lyhyt bob peruukki söpö hattu. Tämä erittäin vaalea sävy voi olla liian kuivaus ja vahingollista kemiallisesti käsitelty lukot, joten jos olet aina halunnut kokeilla kirkkaita värejä, tämä on oikea tapa edetä.

Nicki Minaj Dons merenneito aaltojen

.Jos merenneitoja oli vaaleanpunainen tukka, joka on. Pitkä, pehmeä aallot Cascade kirkkaasta blondi osan, joten tämä ilme on täynnä pastellit. Vastaavat vaaleanpunainen huulipuna on oltava!

Lue myös:

Nicki lyhyt ja yksinkertainen tyyli

Peruukit eivät ole ainoastaan ​​lisätä pituus. Jotkut naiset pitkät hiukset urheilun peruukit kun he haluavat muutosta lyhyempi tyylejä. Se on hyvä tapa vaihtaa jopa ulkoasua ottamatta sakset omaan pitkä lukot! Lyhyt bob imartelee monia kasvojen muotoja. Voit mennä rohkea ja vaaleat, koska Nicki Minaj tekee täällä, mutta voit myös valita hienovaraisempaa väriä, joka täydentää ihonväri.

Karkkia värillinen updo on Nicki Minaj

Kuka voisi vetää tämän pois lisäksi Nicki Minaj? Vaaleita, kirkas pinkki ja kuuma keltainen pyörre toistensa ympärille luoda updo joka on pois tästä maailmasta.

Nicki on melko pastelli

Menossa sama väritys kuin edellinen ulkoasu, mutta lieventämisestä se alas hieman, Nicki astuu sisään katse on oikeastaan ​​aika kesy (verrattuna joihinkin häntä enemmän törkeää 'dos). Entistä luonnollinen blondi sävy on painopiste täällä, bittiä kirkkaan keltainen ja pehmeä vaaleanpunainen, jotta se olisi hänen tyyliään.

Nicki asian inspiraation

Päällään aasialaishenkinen mekko? Sitten hiukset kuin tämä on loistava täydennys. Se voi kestää tunteja saavuttaa perinteinen geisha 'tehdä, joten säästää aikaa nopealla jäljitelmä. Luisumassa peruukki kuten tämä vie vain muutaman minuutin, mutta voit siirtää itsesi täysin eri maailmasta. Tiedät jo Nicki ei pelkää ottaa riskejä tai tehdä muutoksia, joten tämä näyttää pitäisi olla mikään yllätys.

Nicki ei mitään, jos ei yli alkuun

Valtava vaaleanpunainen rusetti seisoo suorassa otsatukka ja vaaleat ja vaaleanpunainen kiharat. Joten tämä ei ole tyyliä joka päivä tai joka nainen, mutta se on ehdottomasti tyyli, jolla pääsee huomannut.

Täydellinen Fashionista Like Nicki

Mikä olisikaan parempi tapa nauttia muotiviikoilla kuin muodikas updo peruukki näin? Jopa kirkas väri hiukset ja meikit eivät vähennä värikäs, bobbled mekko. Kun urheilu retro kampauksen näin, vastaa meikkejä, koska Nicki tekee täällä.

Nicki on loistava sininen

Toki, musta, ruskea, punainen, kupari ja vaaleita ovat kauniita värejä, mutta miksi ei kokeilla sinistä jotain aivan muuta ja unohtumaton? Tämä suora ja kihara combo ominaisuuksia Nicki allekirjoitus - tylppä leikkaus otsatukka. Reuna kehyksiä kasvonsa kauniisti kun laajojen kiharat takana lisää korkeutta ja draamaa.

Nicki Minaj on tehnyt urallaan erittäin rohkea kampaus, jotka eivät koske ujo. Vaikka sinun ei tarvitse mennä sininen, vihreä tai kuuma pinkki, löydät peruukki, joka sopii sinulle täydellisesti. Käytä näitä hiukset parannuksia nopeaan tyyli muuttuu, jotka mahdollistavat maailman kokeiluihin ilman pelkoa vahinkoa. Nyt voit olla Platinapommi tai olla hiukset alas selkää, vaikka vain päiväksi. Hiukset voi olla yhtä hauskaa kuin haluat sen olevan, joten ota mallia Nicki jos olet aina ihmetellyt, mitä haluat näyttää sinisenä tukka kauneus, mutta et ole uskaltanut kokeilla sitä.

load...