Nykyajan moderni pitkät bob-kampaukset

11 marraskuu 2018

Iso trendi hiukset on pitkä bob. Se ei ole pitkät hiukset, mutta se ei ole lyhyt tukka, joko. Se on yleensä bet leikata hieman tylsä ​​ja yläpuolella hartiat. Se on upea pituus, joka toimii missä tahansa kasvojen muoto ja hiusten rakenne.

Pitkällä bob-kutsutaan myös "pallo" tai "demi-bob-voi olla trendi, mutta se on tullut jäädäkseen. Se ei mene pois muodista lähiaikoina ja paljon siitä johtuu monikäyttöisyyttä aliarvostus. Olipa olet tyylikäs, ammattimainen, rento, funky, tai jotain siltä väliltä, ​​siellä on pitkä bob, joka on täydellinen sinulle.

load...

Porrastettu pitkä bob

Pitkällä bob toimii hyvin kaikilla kasvojen muotoja. Koska se on pitkä, se on yksi harvoista keikkuu että pyöreänaamainen nainen voisi käyttää, koska se tekee ihmeitä laihtumiseen kasvot. Lisäksi, jos sinulla on pitkät kasvot, tämä leikkaus tekee hienoa työtä lisäämällä tilavuutta, joka voi tehdä kasvot näyttävät laajempi.

Tyylikäs pitkä bob

Avain pitkä bob on, että se on ulottuvuus. Se voi olla vähän mitäänsanomaton, kun se leikkaa liian tylppä, joten kerroksia usein päällekkäin takana. Mutta se voi myös olla liian kerroksittain tai se ei olisi bob.

load...

Pitkällä bob voi työskennellä suora, aaltoileva, ja jopa tukka. Se quitethe monipuolinen leikkaus, koska voit käyttää sitä aaltoileva, taulu-silittää suora tai täysin luonnollista.

Epäsymmetrinen pitkä bob

Pitkällä bob voi olla erittäin tyylikäs. Tähän tyyliin, keskiosa on hyvin tuore, ja epäsymmetria-takaosan kanssa tuuman tai niin lyhyempi kuin edestä-on suosittu leikattu.

Jotta saat tämän tyylikäs ulkomuoto sinun kannattaa kiinteä silittää hiuksia tai pyydä stylisti ohentua oman paksut hiukset. Jos sinulla on aaltoilevat hiukset, voit joko suoristaa sitä on taulu-rauta- tai käyttää sitä aaltoileva.

Kihara pitkä bob

Kun menet pitkän bob, hiukset on täydellinen pituus lisätä joitakin super söpö kiharat milloin haluat. Tietenkin kiharat lyhentää sitä, mutta se on hauska ja pirteä ilme, varsinkin jos sinulla on paksut hiukset, joka vie curlwell.

load...

Saada tämä näyttää, tarvitset curling rauta ja tyyli spray. Yksinkertaisesti abseits pyyhekuiviin hiustupsu spray, puhalla se kuivaksi ja kierrättää sitten yhden tuuman kappaletta ympäri suuren tynnyri curling rauta.

Tyylikäs ja yksinkertainen pitkä Bob

Tämä on seksikäs ja hienostunut versio pitkä bob. Partis aivan puolelle, ja leikkaus on kulmassa-tad lyhyempi takana kuin edessä. Hänen luonnostaan ​​paksut hiukset on ohentunut, todennäköisesti partaveitsi, jota käytetään myös tehdä päät ovat ohut. Hänen hiuksensa ovat kiinteä silittää ja tyylikäs täydellisyyttä.

Lue myös:

Tämä näyttää, se on parasta käyttää suurta, pyöristetty harja. Yritä curl päihin liian pitkälle alla. Käytä silitysraudan ja seuraa, että kiilto spray tällaisia ​​asBumble ja kimalaisten n Shine Spray.

Pörröinen pitkä bob

Saat edgier ilmeen jos kysyt stylisti ohentua päistä saksilla tai veitsen. Tämä luo kaunis pörröinen bob joka on fantastinen ripaus aaltoja.

Saada aaltoileva bob, spray pyyhekuiviin hiuksiin kanssa Volumizer tai palmun jätettävää hoitoainetta, jos sinulla on kuivat hiukset. Sitten, kun youblow kuiva, aimthe lämmittää hiuksiin kun kämmen ja rutistaa sitä.

Hienostunut pitkä bob

Tämä yksinkertainen hiustyyli on hieman tekstuurin tyylistä siihen. Se on upea vaihtoehto monia pitkiä keikkuu jotka ovat niin suoria ne näyttävät olevan kiinteä silittää.

Voit antaa pitkän Bob ilmakuivana naturallyand se näyttää hyvältä myös. Se on hyvä idea antaa muotoiluväline levätä joinakin päivinä, koska se on parempi hiusten terveydelle.

Hauska, ärtyisä pitkät bob

Pitkä bob ei tarvitse tyylistä täydellisyyttä. Toki tämä oli jonkin verran apua curling rautaa, mutta se on edelleen, että takkuinen, ärtyisä katsoa, ​​että on niin cool. Se on leikkaus, joka voi helposti olla wash-and-go tyyli päivittäin. Plus, nykii päät pariksi syvän punainen väri ovat aivan liian hauskaa.

Mutkaviivalla pitkä bob

Halle Berry pitkä Bob on hyvin imartelevaa hänen luusto. Hänellä ei ole kulmikas ominaisuuksia, mutta Bob saa hänen pehmeän kasvonsa näyttävät vahvempi. Paljon joka on tekemistä täysin sijoitettu, iso ja rohkea aaltoja, jotka ovat vieläkin näyttäviä kultainen kohokohtia.

Tämä on katsoa, ​​että naiset kaikista ikä voi vetää pois, etenkin iäkkäät naiset, jotka ovat ihastunut lyhyempi, enemmän klassinen bob.

Viileä bob

Yksinkertainen mutta niin siistiä. Tämä blondi bob on upea, koska se on vain muutaman puuskainen kerroksia. Vuoteen jakaus hiukset pois toiselta puolelta, etu- toimii kuin puoli-pyyhkäisi otsatukka ja lisää tilavuutta, vaikka ne ovat lähes samanpituiset.

Kypsä pitkä bob

Pitkät bobswith kerrokset ovat erinomainen valinta mihin tahansa nainen yli 50. Tämä on rento ilme, joka kehystää kasvot ja dip värjätty päät lisätä ripaus päähänpisto. Jos haluat, voit lisätä otsatukka tämä leikkaus, ja se voi tehdä sinusta näyttää vielä nuorempia.

Rento pitkä bob

Pitkät bob kampaus ovat super monipuolinen. Voit laakarauta hiukset niin se on ohut ja herkkä, voit curl hiukset, tai voit antaa sen kuivua. Tämä rento ilme on suuri yksi naisille, jotka eivät halua laittaa paljon vaivaa niiden hiukset, mutta se tarjoaa myös runsaasti mahdollisuuksia juhliin.

load...