Oletteko alttiita hiustenlähtöön?

15 marraskuu 2018

Ovatko vaikutukset mies kaljuuntuminen saada sinut alas? Sillä mitä se kannattaa, hiustenlähtö on jotain, joka tapahtuu parhaiten meille. Ja vaikka se on täysin normaalia tuntea stressaantunut ajatus menettää hiukset, sinun pitäisi tietää, että et ole yksin tässä taistelussa hiustenlähtöä vastaan.

Tänään aiomme kohdata kysymys Miehille hiustenlähdön yhteen. Tarkemmin sanottuna aiomme kattaa kaikki asioita, jotka voivat edistää kaljuuntuva, ja valitettavasti monet näistä tekijöistä ovat pois sinun hallinnassasi.

Joten, mikä lisää alttiutta hiustenlähtö? Koska mies, alkajaisiksi. Se ei tarkoita sitä, että jokainen ihminen menee kalju tai kehittää surullisen umpikujan varrella kampauksen, mutta noin 70% miehistä kokee hiustenlähtö joidenkin mittakaavassa elämässään, vaikka se on vain vähäinen harvennus. Ei ikänsä tai koska hoitoaineita he käyttävät, mutta koska hormoni tunnetaan dihydrotestosteroni (DHT), joka on yhdistetty miesten kaljuuntuminen.

load...

Kyllä, olet lukenut tätä oikeutta. Johdannainen testosteronia, että ihana kemiallinen, joka antaa meille vahvan libido ja auttaa meitä rakentamaan lihasmassaa (muun muassa!) Myös tärkeä merkitys hiustenlähtöön.

Oletko alttiita hiustenlähtö?

Totta puhuen, on vaikea sanoa. Siellä on paljon tekijöitä, jotka on merkitystä, onko kehitämme miesten kaljuuntuminen vai ei, ja vain koska sinulla on testosteroni ei tarkoita, että olet välttämättä aio menettää hiukset. Tämän sanoi, on olemassa joitakin merkkejä, jotka voivat osoittaa, että olet altis kaljuuntuva.

Katsotaanpa katsomaan muutamia niistä.

1. Olet jatkuvasti stressaantunut

Vaikka stressi ei suoraan sitoa osaksi miesten kaljuuntuminen, se varmasti ei olla rooli hiustenlähtöä. Jos olet jo menettää hiukset ja käyt läpi stressaavaa ajan elämässäsi, voit itse aiheuttaa hiusten irtoa paljon nopeampi nopeudella kuin se normaalisti.

load...

Jos se ei ole riittävä syy yrittää rentoutua, stressi voi myös aiheuttaa oman tyyppisten hiusten irtoaminen. Kyllä, kaikki nämä yöt että pysyt hereillä murehtia asioita et voi hallita voisi olla yksi niistä asioista menetät hiukset. Hyviä uutisia stressiin liittyvien hiustenlähtö on kuitenkin se, että se yleensä kasvavat takaisin muutaman kuukauden kuluttua olet rauhoittunut.

2. Et syö kunnolla

Kestää joitakin vitamiineja, lisätä hedelmiä ja vihanneksia, ja tuplata ne lehtivihreästä. Jos et saa tarpeeksi ravintoa niin hiukset on yksi ensimmäisistä paikoista vaikuttaa. Ja se tavallaan järkeä, kun ajattelee sitä. Miksi elimistö käyttää kaiken energiansa suojata hiuksia, kun se ei saa tarpeeksi ravinteita varmistamaan sen järjestelmät toimivat kunnolla?

Voit myös haluta tutkia ottamalla vitamiinilisää nimeltään Biotiini tai vitamiini B monimutkainen. Se on osoitettu luoda vahvempi ja terveempiä hiusten, ihon ja kynnet.

3. Sinun muut perheenjäsenet ovat kalju

On olemassa paljon Tall Tales koskien miesten kaljuuntuminen ja perhe. Jotkut sanovat, että se tulee isäsi, toiset sanovat, että se riippuu miehet äitisi puolelta perheeseen. Ottaa yksityiskohtien kanssa jyvän suolaa, mutta ymmärtää, että hiustenlähtö voi olla perinnöllistä. Vaikka emme voi tietää tarkalleen, kuka olet saanut juuri sitä, on olemassa geneettinen komponentti miesten kaljuuntuminen - joku kulkee sen alas! Jos suurin osa miesten perheesi ovat menettäneet hiukset, siellä on hyvä mahdollisuus, että voit kokea hiustenlähtöä samoin. Silti se ei ole 100%.

Lue myös:

4. Sinulla on kampaus, joka aiheuttaa stressiä päänahan

Ehto tunnetaan veto hiustenlähtö on yleisempää kuin luulisi, ja mikä pahinta on se, että se on täysin estettävissä. Ymmärtää, miten tällaista kaljuuntuva tapahtuu, sinun täytyy ensin ymmärtää, että päänahka on herkkä ja on altis vahinkoa ajan mittaan. Asiat kuten liiallinen raapiminen, hankaus ja harjaus voi kaikki vahingoittaa karvatupet ja estää hiusten kasvua. Lisäksi useita suosittuja kampaus, joihin liittyvät vetämällä voi myös vahingoittaa karvatupet ajan tuhoisaan hiustenlähtöä. Punokset, mies pullia, poni hännät, ja rastatukka kaikki liittyvät Vedon hiustenlähtö johtuu stressistä he laittoivat karvatupet kautta.

load...

Ikääntyy ja pitää hiukset

Kuten näette, on olemassa paljon asioita, jotka voivat aiheuttaa hiustenlähtöä. Paras tapa vähentää mahdollisuuksiasi kaljuuntuva on syödä terveellisesti ja hoidat hiuksia. Se tarkoittaa menossa helppoa shampoot, hoitoaineet, ja hiustenhoitotuotteita, jotka ovat täynnä vahvoja kemikaaleja. Sen sijaan valita tuotteita, jotka on suunniteltu edistämään hiusten kasvua ja ovat hellävaraisempi hiuksille.

Jos sinulla miesten kaljuuntuminen, sinun kannattaa lisätoimia tarkoitus häiritä tuotannon DHT oman karvatupet ja edistää hiusten uusiutumista. Onneksi on olemassa useita erilaisia ​​tuotteita siellä, että kun käytetään yhdessä, tekevät suuren hoito Miehille hiustenlähdön. Hoidot kuten minoksidiili ja finasteridi, kun se yhdistetään biotiini ja DHT-esto hiustenhoitotuotteita, ovat osoittautuneet varsin onnistunut auttamaan miehet selviytymään ongelmia kaljuuntuva. Molemmat ovat hyväksytty FDA hoitoon miesten kaljuuntuminen, ja tutkimus on osoittanut, että kun käytetään yhdessä yli 20 viikon ajan, finasteridi ja minoksidiili merkitsevästi korkeus ja tiheys hiukset.

Nyt kun tietää hieman siitä, mitä aiheuttaa hiustenlähtöä, olet todennäköisesti kiinni ennen kuin se pääsee käsistä. Muista, että aiemmin, että saalis miesten kaljuuntuminen, sitä paremmat mahdollisuudet ovat kääntämään sen vaikutukset ja pitää kiinni nuorekas, ylellinen pää hiukset. Vain varmista, että olet valmis omistamaan aikaa ja kärsivällisyyttä hoito-ohjelmat - Tulokset eivät tapahdu yhdessä yössä, kun kaikki. Sinun tulisi odottaa torjunnan hiustenlähtö olla pitkäaikainen yksi. Mutta niin kauan kuin olet omistettu ja pysykää ohjelma, sinun todennäköisesti tyytyväinen tuloksiin.

load...