Omena-siiderietuhojen etuja mustahuovissa 2018

12 marraskuu 2018

Ei ole pulaa hiustuotteita suunnatut mustat hiukset kaikista kuvioita, onko sinun jotain tehdä irti rento harja tai olet jälkeen super-kosteuttava tuotteet omaan luonnollista TRESSES. Kohdella itseäsi hieno uusi hiustenhoitosarja on hienoa, mutta se on myös hyvä nähdä, mitä sinulla jo on käsillä. Mitä enemmän opit mustat hiukset ja mikä on hyväksi, sitä enemmän saatat olla hämmästynyt, että keittiön mahtuu runsaasti herkkuja. Monissa tapauksissa voit säästää rahaa ja aikaa katsomalla ruokakomero hyllylle uusin tuote.

Omenaviinietikkaa huuhtelua eivät sovi kaikille, mutta jos haluat antaa tälle edullinen hoitoa kokeilla, voit nauttia seuraavat edut. Muista, älä käytä laimentamattomana etikkaa hiuksiin; tämä on huuhtelu, sekoitetaan runsaalla vedellä. Temppu on löytää täydellinen suhde ACV vettä; jotkut naiset vannovat 1: 4 ACV: vesi, kun taas toiset käyttävät paljon enemmän vettä. Koska tämä on happo me puhumme, on parempi err puolella enemmän vettä.

load...

Sulkee kynsinauhat, mikä tasaisuus

Jos katsot hiusosio mikroskoopilla, näet, että se ei ole sileä putki. Se on peitetty suomumaisista kynsinauhat. Kun hiusten cuticles makuulla, TRESSES näkyvät kiiltoa (tai ainakin joitakin Sheen) ja hiukset tuntuu sileämmältä. Hiussuomut ovat usein vaurioitunut huono kohtelu ja kemiallisia prosesseja. Raised kynsinauhat eivät heijasta valoa yhtä hyvin ja tuntuu karkeampi.

Käyttämällä ACV huuhtelut puhdistuksen jälkeen auttaa sulkea orvaskeden akseli, tehden hiukset tasaisempia, kiiltoa ja helpompi kampaa läpi, sekä holding kosteutta tehokkaammin.

Tasapainottaa hiusten pH-tasot

Lyhyesti tiede opetus: On pH-asteikko, joka vaihtelee 0-14, ihmisen hiukset putoaa alemman ja lievästi happamissa loppuun, jossain välillä 4,5 ja 5,5. Valitettavasti monet hiustuotteita käytämme häiritsemään hiusten luonnollisen pH koska monet niistä ovat emäksisiä ja korkeampi ääripäässä.

Lue myös:

Laimentamaton omenaviinietikkaa pH on välillä 4 ja 5, mutta älä käytä sitä laimentamattomana hiukset! Laimennettu, se on lähempänä pH on noin 2,9; vielä happamia ja paljon parempi kuin pH: ssa 7, usein kaupallisissa tuotteissa. Etikan huuhtelu auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen pH-tasapainon, pitää se terveenä.

load...

Vahinkojen välttämiseksi tai karkea hiukset, alkaa suuri veden suhde etikkaa (4: 1 / vesi: etikka on hyvä lähtökohta), mutta voit aina lisätä tai vähentää määriä tarpeen mukaan.

Poistaa tuotteen kertyminen

Yksi syistä ihmiset ovat "ei-poo" hoito kuten ACV huuhtelee, koska se poistaa kertyminen, joka voi tehdä hiukset näyttävät tylsää. Jos et käytä shampoo, sinun pitää vielä saada vanhojen tuotteiden ja lika pois hiukset. ACV huuhteluaineet, yhdistetään yleensä soodan puhdistus rutiini, ovat hyvin leikkaamalla öljyinen kertyminen. Kun kaikki ne vanhat tuotteet huuhdellaan pois ansiosta etikka, hiukset pitäisi tuntea pehmeämpi ja näyttävät elävämpiä.

Lievittää kutiava päänahka

Jos kärsit kutiava päänahka ja / tai hilse, etikka huuhteluaineet usein tarjota helpotusta ärsytystä koska etikka sisältää antibakteerisia ominaisuuksia. Kutina ei tarvitse olla vaikutusta tuotteen kertyminen, mutta joissakin tapauksissa on. ACV tehokkaasti leikkaa kertyminen hiukset ja päänahka, jolloin päänahan puhdasta, raikasta alku se tarvitsee.

load...

Edullisuus

Kaikilla ei ole rajattomasti varoja, kun se tulee ostaa hiustuotteita. Aina löytyy jotain, joka toimii sinulle ja säästää paljon rahaa, on aika juhlia. Ei vain säännöllinen omenaviinietikkaa uskomattoman edullinen, se on helppo löytää. Vain juolahtaa ruokakauppaan, ketju- tai alennus vähittäismyyjä ja mahdollisuudet ovat löydät pullon ACV noin dollarin.

Tietenkin, jos valitset orgaanista ACV, sinun viettää enemmän, mutta monet naiset tout edut kuin luonnonmukaisia ​​versio yhtä hyvin.

load...