Onko adderall aiheuttaa hiustenlähtöä?

14 marraskuu 2018

Adderall on yksi yleisimmin määrätty hoitoja ADHD. On myös yleisesti käytetään laittomien tutkimuksen tuen opiskelijoiden, jossa tietoja, jotka osoittavat, että noin yksi viidestä college kids on käyttänyt Adderall (tai Ritalin, eri ADHD lääke) jossain vaiheessa.

Henkilöt, joilla on narkolepsia myös käyttää Adderall kuin valveillaolon lääke välttää päivällä väsymys ja muita yhteisiä asioita.

Kuten useimmat piristeitä, Adderall on voimakas huume, joka on joitakin melko vakavia sivuvaikutuksia. Normaalilla annoksella, Adderall voi vaikeuttaa nukkua, tukahduttaa ruokahalua ja muuttaa tapaa käyttäytyä noin muita ihmisiä.

load...

Klo suuremmat normaalia annosta tai pitkällä aikavälillä, Adderall voi olla jopa enemmän vakavia sivuvaikutuksia. Yksi näistä haittavaikutuksista voi olla tilapäistä hiustenlähtöä stressin, huono nukkua ja ravitsemukselliset puutteet.

Joskin harvinaisia, hiustenlähtö Adderall voi mahdollisesti tapahtua. Tässä oppaassa kerromme, mistä huumeet kuten Adderall voi vaikuttaa hiusten terveydelle, sekä miten voit kääntää vaikutukset hiustenlähtö aiheuttamia Adderall.

Kuinka yleistä on adderall hiustenlähtö?

Hiustenlähtö ei ole yleinen sivuvaikutus Adderall. Kuitenkin on listattu harvinainen potentiaalinen sivuvaikutus, mikä tarkoittaa, että on olemassa mahdollisuus säännölliseen Adderall käytön vaikuttavat hiusten paksuudesta ja yleistä terveyttä.

load...

Paljon yleinen haittavaikutus Adderall - joka voi edistää hiustenlähtö - on ahdistus.

Adderall on yhdistelmä levoamfetamiini ja dekstroamfetamiinin suolat - kaksi tehokasta tyyppisiä nautintoaine. Monet ihmiset, erityisesti ihmiset ilman ADHD jotka käyttävät Adderall opiskella tehokkaammin, tuntuu vahvempi stressiä ja ahdistusta otettuaan Adderall.

Tämä stressi voi olla negatiivinen vaikutus hiukset. Liiallinen stressiä voi johtaa telogeeninen, joka on eräänlainen hajanainen hiusten irtoaminen, joka voi aiheuttaa suuren määrän oman karvatupet kirjoittamalla leviämistä vaiheeseen ennenaikaisesti.

Adderall voi myös olla vakavia vaikutuksia unen malleja. Koska se on nautintoaine, jopa terapeuttisia annoksia Adderall voi pitää sinut hereillä yöllä, jos se toteutetaan myöhään, joten voit mennä ilman unta tarvitsevat toimiakseen kunnolla.

Vähemmän unta on enemmän stressiä hormoneja, jotka puolestaan ​​voivat johtaa hiustenlähtö johtuu telogeeninen.

load...

Lopuksi Adderall voi usein johtaa heikompaan ruokahalu, mikä tarkoittaa olet vähemmän todennäköisesti kuluttaa vitamiineja, mineraaleja ja ravinteita, jotka ovat tärkeitä terveet hiukset kasvua.

Monet näistä haittavaikutuksista ovat myös yleisiä muihin ADHD lääkitys. Esimerkiksi unihäiriöitä ja päänahan hiustenlähtö on lueteltu myös mahdollisia sivuvaikutuksia metyylifenidaattia - vaikuttava aine adhd huumeiden Ritalin.

Lue myös:

Adderall hiustenlähtö agins Miehille hiustenlähdön

Hiustenlähtö aiheuttanut välillisesti Adderall ei ole sama kuin miesten kaljuuntuminen. Suurimman osan ajasta, mitä tahansa hiusten menetät ottamasta Adderall on mennyt väliaikaisesti seurauksena lisätä stressiä, alhaisempi unen tai huono ravinto.

Miesten kaljuuntuminen, toisaalta, on pysyvä hiustenlähtö aiheuttama uros hormonit, kuten DHT.

Suurimman osan ajasta, hiustenlähtö aiheuttama Adderall tulee muodossa harvennushakkuiden, missä menetät hiukset useimmista tai kaikilla pään. Ei ole tieteellistä näyttöä yhdistävät stressiä tietyille alueille hiustenlähtö, kuten väistymässä hiusraja tai kaljuuntuva ympäri kruunun päähäsi.

Yksi tärkeä asia huomata, että väliaikainen hiustenlähtö aiheuttamia Adderall voi mahdollisesti peitellä tulokset Miehille hiustenlähdön, minkä vuoksi on vaikeampaa kertoa, jos olet menettämässä hiukset seurauksena Adderall tai johtuu DHT.

Esimerkiksi, jos hiukset on jo ohut aliravitsemukseen tai unen puutteesta aiheuttamien Adderall, löydät sen paljon vaikeampi tunnistaa DHT aiheuttama hajakuormitus harvennus.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että finasteridi ja muut DHT esto ei todennäköisesti ole vaikutusta hiustenlähtöön aiheuttamia Adderall. Finasteridi suunniteltu pysäyttämään testosteronin ja DHT, ja ei ole tehokas vähentämään stressiä tai auttamalla nukut.

Miten kääntää hiustenlähtö adderall

Paras tapa kääntää hiukset haittavaikutuksia Adderall on varmistaa, saatko tarpeeksi unta, ruokaa, vitamiineja ja kivennäisaineita. Jos otat Adderall ilman reseptiä kuin opintojen tai työn tukea, pysähtyen Adderall voi tehdä tämän helpompaa.

On myös tärkeää ryhtyä toimiin minimoida stressiä tasolla. Jos olet ottaen Adderall pysyä vaativaa työtä tai opintokokonaisuuden tehdään joitakin muutoksia oman elämäntavan ja tutkimus / työtapoja voi olla suuri ero, niin yleistä terveydentilaa ja paksuus hiukset.

Voi myös olla mahdollista nopeuttaa hiusten uusiutumista otettuaan Adderall käyttämällä hiukset hoitoja kuten minoksidiili, vaikka ei ole mitään tieteellistä tutkimusta nimenomaan yhdistävät minoksidiilin hiusten kasvua jälkeen stressin aiheuttama hiukset irtoaminen.

Lopuksi hiustenlähtöä Adderall on harvinaista mutta mahdollista. Jos otat Adderall ja on nukkua tai ruokahalu ongelmia, on olemassa mahdollisuus, että se voi aiheuttaa hiusten irtoaminen, antaa sinulle ohuempi ja vähemmän terveitä pää hiukset, joka epäsuorasti aiheuttamaa Adderall käytöstä.

Kuitenkin, Adderall ei liity väistymässä hiusraja tai miesten kaljuuntuminen. Tämän tyyppinen hiustenlähtö on aiheuttanut yhdistelmä genetiikan ja mies hormoneja ja on täysin erilainen hoitomenetelmä.

load...