Onko hilse hiustenlähtö?

9 marraskuu 2018

Vuodesta epämukavuutta ruma hiutaleet iho saalis teidän niska ja hartiat, hilse on paljon haittoja.

Hilse voi johtua monista eri syistä, öljystä kertyminen aiheuttama ei Hiusten pesu niin usein kuin pitäisi, jotta sairauksia, kuten seborrooinen ihottuma.

Yksi yleisimmistä kysymyksistä, jotka liittyvät hilse vai ei hilse voi mahdollisesti aiheuttaa voit menettää hiukset. Vastaus on hieman monimutkaisempi: vaikka hilse ei suoraan johda hiustenlähtöä, joitakin ehtoja, jotka aiheuttavat hilse voi myös aiheuttaa ohimenevää hiustenlähtöä.

load...

Tämä hiustenlähtö ei ole sama kuin miesten kaljuuntuminen, eli se yleensä kääntää kun korjata perimmäinen ongelma.

Kuulostaa monimutkaiselta? Alla kerromme, miten yleisiä syitä hilseen voi myös aiheuttaa hiustenlähtöä, sekä vaiheita voit päästä eroon hilse ja estää hiusten harvennus takia päänahan ongelmiin.

Taliköhnän, hilsettä ja hiustenlähtöä

Vaikka hilse itsessään ei aiheuta hiustenlähtöä, monet terveyttä, jotka aiheuttavat hilse voi myös vahingoittaa karvatupet ja aiheuttaa leviämistä.

Yksi yleisimmistä hilse liittyviin terveyskysymyksiin, jotka voivat aiheuttaa hiustenlähtöä on taliköhnäihottuma. Taliköhnän on hilseilevä, hilseilevä ihottuma, joka voi muodostaa oman päänahan ja kasvojen. Se kehittyy teidän päänahan, se voi aiheuttaa hilse samalla luomatta väliaikaiset hiustenlähtöä.

load...

Hiustenlähtö aiheuttamat ihosairaudet kuten taliköhnän ei ole sama kuin miesten kaljuuntuminen, mikä tarkoittaa lääkitys kuten finasteridi (joka estää DHT, joka aiheuttaa karvatupet pienikokoisilla ja kasvu pysähtyy) ei ole tehokasta.

Suurimman osan ajasta, seborrooinen ihottuma, voidaan hoitaa käyttäen anti-hilse shampoo kivihiiliterva, ketokonatsoli tai seleenisulfidia aktiivisina ainesosina. Joskus sinun täytyy kokeilla useita eri shampoot ennen löytää joka täysin pääsee eroon seborrooinen ihottuma.

Lue myös:

Koska hiustenlähtö taliköhnäihottuman on väliaikainen, se yleensä kääntää itse, kun olet ratkaissut perimmäinen ongelma. Pidä mielessä, että se voi kestää useita kuukausia hiukset kasvattavat, mikä tarkoittaa luultavasti täytyy olla kärsivällinen nähdä mitään pysyviä tuloksia.

Jotkut hiusten hoito voi kuivua päänahka

Vaikka tutkimukset osoittavat, että minoksidiili ei johda merkittävään kasvuun hilse, on paljon empiirisiä raporttien siellä ihmiset käyttävät minoksidiilin ja kokemisen kuiva, kutiava ja hilseilevä iho ympärillä päänahan jälkeen useita viikkoja.

load...

Tämä on hieman tukena tieteellisen tutkimuksen tiedot, joissa yksi tutkimuksen 2015 osoittaa, että käyttö minoksidiilin johtaa korkeampia päänahan kutina kuin lumelääkettä.

Jos sinulla on herkkä päänahka tai jo hilsettä, siellä on riski, että käyttämällä minoksidiili auttaa pitämään hiukset saattaa pahentaa hilsettä. Riski ei ole suuri - useimmat ihmiset käyttävät minoksidiili ei saa mitään päänahan kysymyksiä - mutta on tärkeää tietää, että se on olemassa.

Todennäköisin syy tähän päänahan kutina ongelma on alkoholi, jota käytetään joissakin minoksidiili tuotteita, kuten minoksidiili spray. Koska alkoholin tiedetään karsia luonnon päänahan tali, se voi aiheuttaa kutinaa ja hilseilyä, mikä johtaa epämukavuutta ja hilsettä.

Jos olet havaitsimme hilseen koska aloit käyttää minoksidiili, tämä voisi olla keskeinen syy.

Miten poistaa hilsettä hyvää

Vaikka hilse ei aiheuta hiustenlähtöä, se on edelleen suuri harmi, joka voi pilata luottamusta ja vaikuttaa kielteisesti elämääsi. Onneksi on olemassa useita tapoja käsitellä hilse, joista lähes kaikki ovat tehokkaita pitkällä aikavälillä.

Miten päästä eroon hilse on hyvä opas kattaa yleisimmät syyt hilseen, yksinkertaisia ​​ja tehokkaita hoitoja, joiden avulla voit poistaa hilsettä ja parantaa hiusten terveydelle pitkällä aikavälillä.

load...