Onko hiustenrakennuskuitu todella toimiva?

14 marraskuu 2018

Tulevat toimeen Miehille hiustenlähdön on jotain, joka on vaikea paljon meitä hyväksymään. Monille kaverit, ensimmäisen vastauksen hiustenlähtö on turhautuminen surua ja kieltäminen. Toisille ne alkavat tutkia erilaisia ​​menetelmiä lopettamaan hiukset harvennus edelleen.

Haastavinta asia Miehille hiustenlähdön on, että siellä on paljon virheellisiä tietoja siellä. Yhdessä muutaman FDA-hyväksytty hoitomenetelmistä, jotka ovat kestäneet kliinisissä tutkimuksissa ja tarkastusoikeuden tiedeyhteisön, siellä lähes kaksinkertainen määrä huijarit yrittävät myydä sinulle fake hiustenlähtöä korjaamiseksi. Monet hoito-ohjelmia, joita mainostetaan * kokonaisvaltaista, kaikki luonnolliset ja homeopaattisia * ovat hieman yli pseudotiede. Heillä teet asioita, kuten hankausta hunajaa, ginseng, ja valkosipuli päänahan kolmesti päivässä edistää hiusten kasvua - ja et koskaan näe mitään tuloksia.

load...

Kun etsit elinkelpoinen hoito-ohjelmia Miehille hiustenlähdön, haluat osaksi hoitoja, jotka on testattu kliinisissä olosuhteissa. Ne tulevat olemaan niitä, jotka voivat auttaa sinua lopettamaan menemästä kalju, ei se päivässä kurkuma laite, joka on mainostetaan salainen ase vastaan ​​hiustenlähtöä.

Joten jos tämä jättää hiukset rakennus kuituja? Ovatko ne laillisia torjunnassa Miehille hiustenlähdön? Vastaus tähän kysymykseen oikeastaan ​​riippuu siitä, mitä etsit tasan. Jos haluat ratkaisun, joka ei tule pysäyttämään kaljuuntuminen ja täytä ne harvennus alueilla, jotta voit kuljettaa saman ylellinen pää hiukset kanssasi koko elämän, niin ei - ne eivät toimi. Mutta jos etsit nopea ratkaisu, joka kattaa oman kaljuuntuva samalla tavalla kuin meikki peittää viat, sitten hiukset rakennus kuituja tehdä työtä.

load...

Mikä on tärkeää muistaa hiukset rakennus kuituja on, että ne eivät juurikaan pysäyttämään syy kaljuuntuva. Sen sijaan ne toimivat peitevoide. Joten kun haet hiukset rakennus kuituja päähäsi, et sitomiskuituja (synteettistä tai luonnollista, riippuen tuotemerkki) omaan päänahan ja olemassa olevat hiukset. Yleisesti ottaen nämä kuidut pysyy paikallaan, kunnes seuraavan kerran pestä hiukset ja ovat hyvä tapa antaa hiusten tilapäinen tilavuus vauhtia. Mutta älä odota hiukset rakennus kuituja tehdä mitään muuta muuta kuin piilottaa kalju paikkoja; he enää tehokasta ehkäisemään miesten kaljuuntuminen kuin yllään peruukki.

Lue myös:

Miten estän hiukseni putoaminen?

Jos etsit jotain tehokkaampaa kuin peittää hiustenlähtö, on olemassa monenlaisia ​​tuotteita markkinoille, jotka on kokeiltu, testattu ja taatusti auttaa taistelussa Miehille hiustenlähdön.

Kaksi suosituimmista hoitomenetelmät ovat lääketieteellisesti testattu ja FDA: n hyväksymä, mikä tarkoittaa, että niiden tehokkuus on torjua kaljuuntuminen on hyvin tutkittu lääketieteellinen yhteisö. Ensimmäinen näistä tuotteista on minoksidiili, ajankohtainen voide, joka levitetään päänahan kahdesti päivässä. 2000-luvulta lähtien, minoksidiili on osoittautunut estää miesten kaljuuntuminen, että suurin osa käyttäjistä.

load...

Muiden johtavien hoitomenetelmä on kerran päivässä tabletti tunnetaan finasteridi. Tämä pilleri toimii estämällä tuotannon DHT, hormoni liittyy miesten kaljuuntuminen. Kliinisissä tutkimuksissa lähes 85% miehistä, jotka ottivat finasteridia havaittiin säilyttäneen hiukset ne alkoivat. Toisin sanoen, se lopetti heidän hiustenlähtöä tyystin. Lisäksi yli 60% miehiä, jotka ottivat finasteridia kertoi myös merkittäviä karvankasvu kolmen ensimmäisen kuukauden käytön.

Lisäksi näitä kahta hiustenlähdön ehkäisyyn, B-vitamiinia aineen nimeltä Biotiini on yhdistetty vahvempi, nopeampi kasvava hiukset. Vaikka Biotiini luultavasti ei riitä pysäyttämään miesten kaljuuntuminen omasta, joten se osa yleistä hoito on hyvä tapa varmistaa menestystä torjunnassa kaljuuntuminen.

Lisää hiustenlähtö

Totuus on, että suurin osa meistä tee mitään hiustenlähtöä vastaan ​​kunnes hiukset on huomattavasti ohut. Jos tämä on sinulle, hiukset rakennus kuituja voi olla tehokas tapa piilottaa harvennus hiukset - varsinkin jos se on jotain sinusta tuntuu itsetietoinen. Mutta jos haluat lopettaa miesten kaljuuntuminen sen lähteellä, olet menossa täytyy noudattaa hoito-ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti hoitoon hiustenlähtöä.

load...