Onko hiustensiirto paras ratkaisu hiustenlähtöön?

12 marraskuu 2018

Kun useimmat ihmiset kuulevat sanan "hiukset elinsiirtoa," tietty kuva ponnahtaa heidän mieleensä: vale ”pluggy” etsivät hiukset, jotka on tietysti seurausta kosmeettinen menettely sijaan luonnollinen hiusraja.

Valitettavasti hiukset elinsiirrot on huono maine. Tämä johtuu vanhan, 1980 "hiukset plug" menettelyjä, jotka istuttaa hiuksia tulpat useita munarakkuloita ja luonut epätavallinen, luonnotonta näköinen hiusraja.

Tosiasia on, että nykypäivän hiustensiirrot tekniikan avulla voit lisätä paksuutta hiukset ja täyttää väistymässä hiusraja ilman väärennös, plug-kuin ulkoasua vanhempia hoitoja.

load...

Kuitenkin hiukset elinsiirrot eivät ole ihmeitä, ja on vielä potentiaalisia haittoja, että sinun pitäisi olla tietoinen.

Tässä oppaassa kerrotaan, miten moderni hiukset elinsiirrot toimivat ja miten niitä voidaan käyttää täyttää hiusraja ja kääntää vaikutukset mies kaljuuntuminen. Otamme myös kattavat varjopuolet hiukset elinsiirrot ja selittää, miten jotkut rajoituksista menettely voisi vaikuttaa sinuun.

Jos harkitset saada hiusten siirto, alla olevat tiedot voivat auttaa sinua tekemään enemmän tietoisen, luottavainen päätös siitä, onko menettely on oikea vaihtoehto sinulle.

Mikä on hiusten siirto?

Hiusten siirto on kosmeettinen menettelyä, jossa korjuu karvat tietty osa päänahan (kutsutaan "luovuttajan site") ja istuttamisen ne sitten eri osa päänahan.

load...

Lyhyesti, saada hiusten siirto tarkoittaa, että otetaan karvat alueita päänahka, jotka eivät vaikuta miesten kaljuuntuminen ja siirtämällä sen alueilla, jotka ovat harvennus tai kalju.

Hiustensiirrot toimi, koska kaikki eivät hiuksenkin vaikuttaa DHT, ensisijainen hormoni, joka aiheuttaa hiustenlähdön. Siirtämällä DHT kestäviä hiuksia takana ja sivuilla pään eteen, hiusten siirto kirurgi voi antaa sinulle tuuheamman pää hiukset.

Alunperin, hiukset elinsiirrot mukana poistamalla ja siirtämällä karvat käyttäen "pistokkeet,", jotka olivat ryhmät useiden karvatupet, jossa on pyöreä, klusteroitu muoto.

Kun hiukset pistokkeet toimi tapa täyttää väistymässä hiusraja, ne tyypillisesti näyttivät luonnoton johtuu siitä, että hiukset siirteitä ryhmiteltiin erilliset alueet, joskus havaittavissa aukon väliin kussakin "plug".

Nykyään hiukset elinsiirrot ovat paljon kehittyneempiä. Kirurgit voivat sato karvat käyttäen FUE tai FUT menetelmiä (josta kerromme hieman alempana sivulla) ja siirtäisivät ne ryhmissä yhdestä kolmeen hiuksia, luoda hiusraja, joka näyttää ja tuntuu luonnolliselta.

load...

Esteettisestä näkökulmasta, hiusten siirto suorittaa kokenut kirurgi näyttää ja tuntuu aivan kuin luonnollinen hiusraja, olettaen että on tarpeeksi luovuttaja hiuksia saatavilla.

FUE aginst FUT: mitä eroa?

Follikulaarinen uuttamalla (FUE) ja follikulaarinen yksikkö elinsiirtoja (FUT) ovat kaksi tärkeintä hyödyntämismenetelmien hiustuppien hiusten siirto.

Kukin menetelmä tuottaa samanlainen tulos, vaikkakin muutamia eroja. FUE liittyy talteen pieni "yksiköt" yhdestä neljään karvat päänahan käyttäen lääketieteellistä laitetta. Nämä hiuksia ja istutetaan sitten päälle päälaen palauttaa hiusraja tai antaa ylimääräistä paksuutta.

Etuna FUE on, että se ei tuota suuria arpi. Sen sijaan se luo satoja pieniä arvet, jotka ovat paljon vähemmän näkyviä jälkeen paranemista, erityisesti ihmisiä, joilla valo hiukset, jotka eivät välttämättä pysty täysin kattamaan perinteisen "nauhat" hiusten siirto arpi.

FUT, toisaalta, liittyy poistamalla kaistale ihoa takaisin päänahan. Karvat uutetaan tämä kaistale ryhmissä yhdestä neljään. Uuttamisen jälkeen karvatupet, kirurgi voi istuttaa hiuksia yläosan päälle päänahan täyttää hiusraja tai kruunu.

Se etu, että FUT on se, että siirretyn karvat on hieman suurempi onnistumisprosentti kuin hiuksia siirtää käyttäen mitä FUE menetelmää. Kuitenkin haittapuoli FUT on, että se luo suurempi arpi takana päänahan, joka on näkyvissä joitakin lyhyitä tai ajeltu aliarvostusta.

Lue myös:

Miinus arpia - joka ei saisi olla näkyvissä, jos hiukset takana päänahan on tumma ja paksu - molemmat menettelyt tuottavat samat esteettiset tulokset hiusraja ja harjannealueella.

On hiusten siirto hyvä ratkaisu hiustenlähtö?

Jos sinulla on väistymässä hiusraja tai moniin hiustenlähtöä ja haluavat tehdä asialle jotain, saada hiukset elinsiirron saattaa olla hyvä idea.

Kun suorittaa kokenut, taitava kirurgi, hiusten siirto voi palauttaa hiusraja ja antaa takaisin määrä ja paksuus, että sinulla oli aiemmin.

Kuitenkin hiusten siirto ei ole ihme hoitoa, ja se ei välttämättä ole yhteensä parannuskeinoa kaljuuntuminen. Tekin ehkä pysty saada koko pään karvat hiusten siirto, joten on tärkeää, että sinulla on realistiset odotukset siitä menettelystä.

Ennen harkita hiusten siirto, sinun tulisi tietää seuraavat:

Jos saat hiusten siirto?

Getting hiusten siirto on merkittävä päätös, joka vaatii tutkimusta ja kärsivällisyyttä. Kuten kaikki lääketieteelliset toimenpiteet, on tärkeää, että ymmärrät vaikutukset, kustannukset ja rajoitukset menettelyssä ennen kuin mennä eteenpäin.

On myös tärkeää olla realistisia, mitä voi saavuttaa hiusten siirto. Jos olet täysin kalju, hiusten siirto todennäköisesti tuottaa parannusta, mutta se ei aio antaa teille täysin koko pään hiukset.

Kuitenkin, jos sinulla on pieniä hiustenlähtöä ja runsaasti luovuttajan hiukset, hiusten siirto voi auttaa kääntämään useita vuosia hiustenlähtöä ja parantaa ulkonäköä.

Vain muistaa, että saa hiukset elinsiirron ei pysyvästi lopettaa hiustenlähtöä. Sinun on silti otettava ennakoivasti suojelemaan ja säilyttämään oman hiukset toimenpiteen jälkeen.

Ennen kuin saat hiusten siirto, säilyttää hiukset teillä

Getting hiusten siirto voi auttaa kääntää kelloa taaksepäin vuosien hiustenlähtöä. Kuitenkin tehokkain tapa antaa itsellesi täyteläisemmän, paksumpi pää hiukset on estää hiuksia putoamasta ensiksi.

Ottamalla ennakoivasti hiustenlähtöön ehkäisyä ja käyttää hoitoja kuten finasteridi, minoksidiili ja muut hiustenlähtö ehkäisy tuotteita, voit pitää enemmän hiukset ja välttää saada hiukset elinsiirron ensiksi.

Tämän seurauksena voit mahdollisesti pystyä tallentamaan tuhansia (tai kymmeniä tuhansia) dollareita sinun yleensä viettää hiusten siirto.

Haluatko toimia? Oppaamme lopettamista väistymässä hiusraja selittää perussyy Miehille hiustenlähdön ja luetellaan joukko taktiikoita voit pysäyttää hiustenlähtö ja pitää yhtä paljon hiukset kuin mahdollista.

load...