Onko masturbaatio aiheuttamaan hiustenlähtöä?

11 marraskuu 2018

On monia kaupunkien legendoja itsetyydytys aina uskomukset itsetyydytys voi johtaa aiot sokea myyttejä itsetyydytys aiheuttaa hiukset kasvamaan kämmenten.

Yksi legendoista on, että itsetyydytys voi aiheuttaa voit menettää hiusten, joko muodossa väistymässä hiusraja tai koko kaljuuntuminen.

Kuten muut itsetyydytys myyttejä, ajatus siitä, että itsetyydytys aiheuttaa hiukset putoavat pois ei ole totta. Ei ole mitään tieteellistä näyttöä yhdistävät itsetyydytys hiustenlähtöä, eikä ole mitään suhdetta määrän sukupuolen teillä ja paksuus tai hiusten terveydenhoitoa.

load...

Mielenkiintoista, jotkut sivustot, jotka väittävät itsetyydytys aiheuttaa kaljuuntuminen varmuuskopioida hiustenlähtöä väittää todisteet siitä, että kuulostaa järkevältä. On olemassa paljon tieteellisiä termejä käytetään, ja mainitsee hormonien, proteiinin puutteet ja kivennäisaineita siemennesteessä.

Alla, me tarkastelemme joitakin yleisiä syitä itsetyydytys väitetään aiheuttavan hiustenlähtöä ja paljastaa joitakin nonsense "tiede", jota käytetään tukemaan näitä väitteitä.

Myytti 1: itsetyydytys aiheuttaa kehon tuottamaan dihydrotestosteroni

Dihydrotestosteroni, joka tunnetaan paremmin nimellä DHT, on mies sukupuolihormonien, joka on ensisijainen syy miesten kaljuuntuminen.

load...

DHT reseptoreihin sitoutuessaan päänahan ja miniaturizes karvatupet ympärillä hiusraja ja kruunu, mikä hiustenlähtö miesten geneettinen herkkyys DHT.

Yksi yleisimmistä syistä käytetty varmuuskopioida väitettä, että itsetyydytys aiheuttaa hiustenlähtöä että masturboi johtaa vapautumiseen hormonien, kuten DHT.

Kuten useimmat kaupunkien legendaa, todellinen tieteellisiä tietoja täysin vastoin väitettä, että itsetyydytys on mitään vaikutusta DHT ja muissa mies hormoneja. Itse asiassa on olemassa useita tutkimuksia, jotka osoittavat seksuaalinen aktiivisuus ei ole mitattavaa vaikutusta testosteronin tai DHT tuotantoa.

Eräässä tutkimuksessa verrataan miehiä, joilla on normaali seksuaalinen toiminto miesten seksuaalinen toimintahäiriö. Lopulliset tulokset osoittavat, että molemmat ryhmät miehillä on tilastollisesti samanlainen testosteroni.

Toisessa tutkimuksessa verrataan miehiä, joilla on normaali seksuaalinen aktiivisuus tasoa miehiä että tietoisesti välttää seksuaalista kanssakäymistä. Verinäyte tiedot osoittivat eroa kahden ryhmän tasot testosteronin kokonaispitoisuus, vapaan testosteronin ja luteinisoiva hormoni (LH).

load...

Koska DHT on metaboliitti testosteronia, se on erittäin epätodennäköistä, että seksuaalinen aktiivisuus (onko se itsetyydytys tai yhdynnässä) on vaikutusta, positiivinen tai negatiivinen, on DHT.

Myytti 2: itsetyydytys alentaa proteiinin tasot, mikä aiheuttaa hiustenlähtöä

Vaikka onkin totta, että siemenneste ei sisällä proteiinia, masturbointi tai seksiä ei ole merkittävää vaikutusta proteiinin määrä saatavana karvatupet.

Lue myös:

Keskimäärin siellä noin 5040 mg proteiinia kaikissa 100 ml siemennesteen. Koska keskimääräinen määrä siemennestettä vapautuu aikana jokaisessa siemensyöksy on 3,7 ml, tämä tarkoittaa sinun täytyy joko sukupuoleen tai masturboida 27 kertaa vapauttamaan runsaat viisi grammaa proteiinia.

Jotta tämä näkökulmasta, te kuluttaa noin kuusi grammaa proteiinia joka kerta syöt muna, ja 30-60 grammaa aina syöt kananrintaa.

Proteiinin määrä häviät kun orgasmi on vähäinen verrattuna keskimääräiseen henkilön proteiinitarpeeseen. Vaikka et viettää koko päivän masturboi, voit silti kuluttavat noin 10-50 kertaa enemmän proteiinia ruokavalioosi, edellyttäen syöt suhteellisen terveellisesti.

Aivan kuten oletettu yhteys itsetyydytys ja DHT, ei ole mitään korrelaatiota itsetyydytys ja proteiinin puutos.

Myytti 3: siemensyöksy ohjaus on tärkeää hormoni tasapaino

Tämä myytti on muunnelma "itsetyydytys vaikuttaa DHT" vaatimus me debunked edellä, vaikkakin lisätty vaatimus itsetyydytys vaikuttavat taseen hormonien elimistössä.

Vaikka onkin totta, että seksi ei ole joitakin vaikutuksia tasot tiettyjen hormonien elimistössä, se on väliaikainen vaikutus, joka ei liity hiustenlähtöä.

Merkittävin hormoni vapautuu seksin aikana on oksitosiini, joka on peptidi hormoni, joka vaikuttaa nautinnon keskuksia aivoissa. Tämä on yksi syy siihen, miksi sukupuoli ja itsetyydytys tuntuu hyvältä, mutta se ei liity terveyteen tai paksuus hiukset.

Kiinnostavaa on jonkin verran näyttöä siitä, että oksitosiini voi vaikuttaa testosteronin DHT. Kuitenkin on olemassa mitään todisteita nimenomaan osoittavat, että itsetyydytys on mitään erityistä vaikutusta DHT jotka eivät esiintyy myös muissa tilanteissa, jotka tuottavat oksitosiini.

Koska elimistöstä vapautuu oksitosiini, kun teet asioita, kuten kädestä kumppanisi kanssa tai katse heidän silmänsä, ei ole mitään syytä erikseen murehtia oksitosiini vapautuu seksin aikana tai itsetyydytys vaikuttavat hiusraja.

Kaljuuntuminen on hormonaalinen ja geneettinen, ei sivuvaikutus masturbaatiosta

Miesten kaljuuntuminen aiheutuu DHT, joka on valmistettu, kun elimistö muuttaa testosteronin DHT kautta 5α-reduktaasin entsyymi. Missään vaiheessa ei itsetyydytys pelata todellista roolia prosessissa aiheuttaa karvatupet pienikokoisilla ja kasvu pysähtyy.

Jos olet huomannut hiukset putoaminen tai hiusraja alkaa heiketä, se on paljon todennäköisemmin sivuvaikutus herkkyys DHT, stressi, ravitsemus- tai elämäntapakysymyksiä kuin tulosta liikaa itsetyydytys.

Voit hoitaa näitä toimimalla alentaa DHT lääkitystä tai muuttamalla ruokavaliota ja elämäntapaa poistamaan tekijöitä, jotka edistävät hiustenlähtöä.

Lyhyesti, voit levätä helppoa. Itsetyydytys ei vaikuta hiusraja, hiusten paksuudesta tai jokin osa teidän hiusten terveydelle. Kumpikaan tahtoa sukupuoli. Jos jompikumpi teki, valtaosa maailman väestöstä olisi vakavia hiustenlähtö ongelmia ja lääketieteellinen yhteisö olisi hyvin tietoinen siitä.

load...