Onko sahanpalmetti estää hiustenlähtöä?

9 marraskuu 2018

Ostaminen karvankasvu ratkaisuja verkossa voi tuntua hieman takaisin kuja käsitellä. Kun olet hip että monet ihmiset ovat kauppaamisen hiustenlähtö vastaa käärme öljy, on vaikea uskoa, kaikki on laillista. Mutta olet arvostelukykyinen mies. Jolle tosiseikat ja todisteet, voit tehdä viisaita päätöksiä. Joten, mitkä ovat tosiasiat ja todisteet ympäröivän sahapalmu?

Saamme noihin. Mutta ensin ymmärtää: et tällä hetkellä löytää tuotteen, että markkinoilla voi yksiselitteisesti parantaa teidän kaljuuntuminen. Se ei tapahdu, koska tällainen tuote ei ole olemassa. On kuitenkin olemassa tuotteita, jotka voivat auttaa. Monet näistä ovat tukena kanssa tieteellistä näyttöä niiden tehokkuudesta. Sinun tehtäväsi on tulkita joita tuetaan kaikkein vankkaan näyttöön ja jotka ovat todella kannattaa yrittää.

load...

Kun kyseessä on näki Palmetto, havainnot ovat paremmat kuin muilla lisiä. Jälleen se ei ole parannuskeinoa, mutta on näyttöä siitä, että tämä yrtti voi tarjota joitakin hiusten kasvua etuja.

Mitä sinun tarvitsee tietää (TL / DR lyhyt versio):

Mikä on sahapalmu?

Raaka muodossa, näki Palmetto on kasvi kotoisin Karibian ja nykyään löytyy Kaakkois-Yhdysvalloissa. Sitä on käytetty vuosisatojen intiaanien koska molemmat lähteenä ruokaa ja lääkkeitä. Silmiesi edessä lasittuvat on ajatellut meitä suositella murskata sen ja hiero pää, nukkua nippua se tyynysi alle tai kylpyamme sitä - tämä ei ole yksi näistä sivustoista emmekä ole uusi ikä julkkis lausuvat roskatiede voittoa.

load...

Löydät näki Palmetto kapselin ja öljyn muodot ja on olemassa useita laillisia tutkimuksia linkittämällä se mahdollisia hyötyjä.

Sahapalmu, terveydelle, ja hiukset

Sahapalmu voidaan käyttää hoitamaan useita terveyteen liittyviä kysymyksiä kuten migreeni, keuhkoputkentulehdus, alhainen sukupuolen asemaan, tulehdus, ja diabeteksen, mukaan klinikalle. Kuitenkin todisteita sen tehokkuudesta kaikki oireet on sekoitettu. Jossa sahapalmun paistaa - tai ainakin jos on kunnollinen määrä tieteellistä näyttöä siitä paistaa - on hoidossa kaksi ehtoa: laajentuneen eturauhasen ja hiustenlähtö.

Kun ymmärrät, miten yrtti toimii, se on helppo nähdä, miksi se voi olla avuksi näissä näennäisesti liity oireita.

Se uskoi, että näki Palmetto estää testosteronin osaksi DHT tai dihydrotestosteroni. Tämä on tärkeää, koska DHT on ensisijainen androgeeni tai sukupuolihormonien, sekä eturauhasen liikakasvua ja androgeeni hiustenlähtö.

DHT, johdannainen testosteronia, on vihollinen karvatupet pään päälle. Yksinkertaisesti sanottuna DHT haluaa niitä munarakkuloita kuollut. Se käytännössä toimii kutistuu karvatupet, tukehtuminen hiukset pois sen käyttöikää lähteestä.

load...

Vaikutukset sahapalmun sanotaan muistuttavan toiminnan ja vaikutusten lääkkeen finasteridi, joka tunnetaan myös sen tuotemerkki Propecia. Molemmat uskotaan estävän tyypin 2 5-alfa-reduktaasin, tarvittava entsyymi muuntaa testosteronin DHT. Ja kuten näki Palmetto, finasteridi käytetään pääasiassa hoitoon eturauhasen laajentumisen ja hiustenlähtö.

Tutkimus

Ei ole olemassa runsaasti tutkimusta näki Palmetto ja androgeeni hiustenlähtö. Ja tutkimuksista, jotka ovat olemassa, kukaan ei ole täydellinen. On kuitenkin olemassa kolme, jotka mainitaan usein mahdollisesti osoittaen myönteisiä vaikutuksia laitoksen uutetta hoidossa hiustenlähtöä.

Lue myös:

Turvallisuus, sivuvaikutukset ja varotoimet

Kaiken kaikkiaan on olemassa muutamia sivuvaikutuksia ja turvallisuusnäkökohdat käyttöön sahapalmun. Journal vaihtoehtoisen ja täydentävän Edellä mainitun tutkimuksen, haittavaikutuksia raportoitiin 7 tutkimuksen aiheet. Näihin kuuluivat akne (raportoitu vain yksi osallistuja) ja ruoansulatuskanavan oireet.

Clinic kertoo, että jotkut ihmiset voivat olla allergisia kasvi. He mainitsevat sisältävän tutkimuksen täydennys sisältävä sahapalmun yhdessä seitsemän muun yrttejä, jossa 3/70 osallistujista kertoi allergisia reaktioita. Koska oli useita muita yrttejä täydennyksessä reaktiot ei voida lopullisesti kytkeä näki Palmetto.

Yleisimpiä haittavaikutuksia täydennyksen ovat ruoansulatuskanavan luonteeltaan, ja sisältävät asioita, kuten ummetus ja ripuli, vatsavaivat, pahoinvointi, ruoansulatushäiriöt, ilmavaivat, närästys, ja oksentelu. Nämä vaikutukset voidaan lieventää ottamalla sahapalmu ruoan kanssa.

Ehkä suurin huolenaihe kanssa ottaen sahapalmu, tai 5-alfa-reduktaasi-inhibiittori, on, että se voi viivästyttää löytö eturauhassyövän. Koska nämä tuotteet voivat hoitaa eturauhasen liikakasvua, syöpä eturauhasen voi mennä diagnosoimatta. Säännöllinen eturauhasen näytökset ovat tärkeitä kaikille ihmisille, mutta erityisesti niitä, jotka uskovat he klo kohonnutta riskiä.

Keskustele lääkärisi kanssa ennen sahapalmu rinnalla finasteridia. Ne toimivat samalla mekanismeja ja tällainen kaksoishoito tuskin paranee tuloksia.

Pohjaton

Kuten olemme aiemmin sanonut, on olemassa todisteita siitä, että näki Palmetto voi hidastaa hiustenlähtöä ja kannustaa hiusten kasvua. Kuitenkin tiedeyhteisö pysyy vakuuttunut. Tutkijat ovat kova väkeä, ja oikeutetusti niin. Kova "todiste" on vaikea saada, mitä terveydentila ja korjaamaan puhut.

Koska näki Palmetto ja finasteridi työtä samalla tavalla, miehet kiinnostunut korjaavat nämä DHA-tukahduttamalla etuja pitäisi puhua lääkärin. FDA hyväksyi lääkitys, kuten finasteridi, on kehitetty tiukempaa valvontaa kuin lisäravinteet, kuten sahapalmu. Koska laatuvaatimukset ovat korkeampia, reseptiä vaihtoehto ole mahdollisuuksia on olla tehokkaampi.

Tästä on todisteita: Jotkut miehet voivat kokea positiivisia tuloksia, kun otetaan sahapalmu. Riskit ovat alhaiset. Nyt pitäisi sijoittaa elämäsi tulot on sahapalmun täydentää tehtaan? Luultavasti ei. Mutta jos päätät valita täydentää yli reseptilääke, investoida aikaa ja suhteellisen nimelliseen hintaan yrittäessään sahapalmun henkilökohtaisesti voisi maksaa pois.

load...