Onko sinulla hiusraja? 4 tapaa tietää

15 marraskuu 2018

Se on tosiasia, että useimmat miehet on käsitellä jossain vaiheessa elämäänsä - pelätty väistymässä hiusraja. Olipa halua hyväksyä sitä tai ei, se on tosiasia, että useimmat meistä miehistä joutuu jossain vaiheessa elämäämme. Jos päädyt on yksi onnekkaista elää koko elämänsä täyden pää hiukset, olet lyöty mies kaljuuntuminen kertoimet.

Jotta me muut, että tulee aika, jolloin hiukset alkaa ohut ja meidän otsaan alkaa laajentaa. Alkuvaiheissa, voisimme harjaa se pois ja kertoa itsellemme, että meidän hiusraja oli aina, että korkea. "Se Lesken huippu oli aina siellä," me ajatella itseämme me suostu uskomaan, että hiustenlähtö voi tapahtua meille. Loppujen lopuksi meidän isät ja isoisät eivät kalju.

load...

Ongelma kieltäminen on, että siinä sinut jättämisestä. Kyllä, hyväksyttävä, että sinulla on mies kaljuuntuminen on stressaavaa, mutta se on jotain, joka tapahtuu parhaiten meille. Ja kun pystyt tunnistamaan oireita ja ottamaan ennakoivasti hiustenlähtö, sitten on paremmat mahdollisuudet estää kyseistä väistymässä hiusraja kasvamasta - ja joissakin tapauksissa voit jopa saada hiukset takaisin, että olet menettänyt. Nykyään on olemassa useita erilaisia ​​hoitomenetelmiä, jotka voivat auttaa sinua pitämään koko pään hiukset. Mutta ennen kuin voit tehdä sen, sinun täytyy tietää mitä etsiä.

1. Väistymässä hiusraja aiheuttaa hiukset toimimaan toisin

Osaat hallita hiukset paremmin kuin kukaan muu. Tiedätkö, missä jokainen pieni otsakiehkura on sijoitettu tai mihin suuntaan harjata hiukset. Kuitenkin tippaakaan hiustenlähtö voi muuttaa kokonaan hiukset käyttäytyy. Jos tämä otsakiehkura on yhtäkkiä kadonnut tai hiukset ei tyyli, miten se käytetään, se voi olla merkki hiustenlähtöä.

load...

2. Tarkkailu harvennus alueita hiukset

Monet miehet lähteä kehittämään lesken huippu niiden hiusraja alkaa väistymässä. Sijaan menettää hiukset tasaisesti niiden pään, oikean ja vasemman alakulman hiusraja alkavat ohut eniten luoden hiusraja lopulta lähtevän hevosenkengän muotoinen kaljuuntuva kuvio.

Lue myös:

Kun sivelemällä tai tyyli hiukset, viettää aikaa katsomalla kulmissa hiusraja nähdä, jos ne näyttävät ohuempi kuin normaalisti. Jos näin on, hiusraja voitaisiin väistymässä.

3. Huomioi liiallinen irtoaminen

Vain koska löydät hiukset makaa talon ympärillä ei tarkoita, että olet kaljuuntuva. Loppujen lopuksi keskimääräinen henkilö suojista noin 100 hiuksia päivässä. Se ei ole ennen huomaat poikkeuksellisen paljon hiukset hiusharjaasi tai suihku altaan että sinun pitäisi alkaa miettiä hiustenlähtö. Silti se on hyvä painaa mieleensä siitä, olet irtoaminen enemmän hiuksia kuin tavallisesti tai ei. Koska jos olet ja hiukset ei tyyli siten, että sitä käytetään, voisit olla alkuvaiheessa hiustenlähtöä.

load...

4. Ota kuva hiusraja

Nipping hiustenlähtö alkuunsa edellyttää ennakoivaa lähestymistapaa. Mitä aikaisemmin otat toimia, sitä paremmat mahdollisuudet ovat estää tuota väistymässä hiusraja kasvamasta. Seuraaminen meidän hiusraja n regressio on helpommin sanottu kuin tehty, mutta. Näemme itsemme peilistä päivittäin, joten muutos on niin vähitellen, että se usein esiintyy jättämää tutkan. Jos et ole varma olet menettämässä hiukset tai ei, ottaa kuvan hiusraja ja verrata sitä vanhempia kuvia. Voit tietää, jos hiusraja on todella vetäytyvät... Tai jos olet kuvitellen asioita.

Olet menettämässä hiukset, mitä nyt?

Vain koska hiusraja on vähentynyt, ei tarkoita, että sinun välttämättä tarvitse suudella hiukset hyvästit. On olemassa useita eri tapoja, joilla voit pitää kiinni hiukset, että sinulla on ja joissain tapauksissa jopa kasvaa takaisin osan hiukset, jotka olet menettänyt. Special DHT-esto shampoot ja hoitoaineet, sisältävien lääkkeiden finasteridia ja minoksidiili, ja vitamiineja sisältäviä biotiinia voivat kaikki auttaa lopettaa väistymässä hiusraja etenemistä entisestään.

load...