Orgaaniset kauneudenhoitotuotteet 2019: parhaat vedot

13 marraskuu 2018

Monet ystäväni ovat erittäin huolestuneita siitä, mitä he ovat tehneet kehoaan ja iholle, joten luonnollisesti, kun puhumme kauneutta, pääkysymykset saan ystäviä pyörivät luonnontuotteita. He eivät halua mitään parabeeneja, he eivät todellakaan halua mitään, joka on testattu eläimillä ja he ovat valmiita maksamaan hieman enemmän rahaa saada todellinen asia.

Hyvä uutinen on olemassa paljon ihania orgaanisen hiukset, ihonhoito ja meikki tuotteita markkinoille tänään. Täällä, werun alas parhaat tuotteet, mitä etsiä, kun poiminta tuotteita, miten lukea etikettejä ja mitä ainesosia välttämiseksi.

Teollisuus ei ole säädetty asianmukaisesti vielä, joten lue tarrat huolellisesti. Pullo on merkitty "luonnonmukainen" saa olla 95 prosenttia luonnonmukaisia ​​ainesosia, mutta ne on merkitty "luonnollinen" tai "luomutuotteista valmistettuja" voi silti olla huonoja juttuja.

load...

Mitä etsiä luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden

Kun se tulee ihonhoito, sinun pitäisi miettiä kahdesti aineista olet laskemisesta ihoon. Iho imee kemikaalit ja jotkut niistä voivat olla myrkyllisiä. Et voi luottaa kaikesta markkinoilla, koska toisin kuin muissa maissa, joissa ne säätelevät niiden kauneuden teollisuuden valitettavasti FDA ei maksa paljon huomiota kosmetiikkatuotteet.

Mitä etsiä

Kun se tulee kasvojen puhdistamiseen, kiinni luonnon saippuat tehty Super kosteuttavia ainesosia kuten vuohen maidosta, sheavoita, kirkas glyseriiniä, neste castile tai oliiviöljyä. Suihkuun, et voi mennä vikaan tohtori Bronner'scastillesoaps. Ne ovat biologisesti hajoavia, kasvipohjaisia ​​(johdettu hamppu), orgaanisia, USDA-sertifioituja ja reilun kaupan sertifioitu.

load...

Kun se tulee kosteuttaa ihoa, kehotan orgaaninen ystäville pidettävä yksinkertaisina ja pysyä öljyjä. Extra virgin kookosöljy, jojobaöljy, manteliöljyä, Argan öljy, oliiviöljy ja oikeastaan ​​minkäänlaista öljyä, toimivat hyvin kosteuttamaan ihoa sekä kasvojen ja vartalon.

Kuorinta on tärkeä osa mitä tahansa ihonhoito rutiinia. Kiinni yksinkertainen fariinisokeria pensaikot tehty öljyjä tai tehdä omia käyttämällä tätä yksinkertaista reseptiä. Vältä kaikkea pensaikot, jotka sisältävät mikrohelmien, jotka ovat todella pieniä muoveja, jotka saastuttavat vesivarantoja ja parhaillaan ollaan poistamassa monia tuotteita, koska kulutuskysyntä.

Parhaat tuotteet

Enemmän rahaa asioita, jotka pysyvät iholla: silmä voiteet, kosteusvoiteita, aurinkovoidetta ja vähemmän tavaraa, joka puhdistaa ja sitten menee alas viemäriin: puhdistusaineet, kuorinta, jne

Mistä ostaa

Kun se tulee etsivät luonnontuotteet, pään Whole Foods tai luontaistuotekaupoista paras valinta. Kun löydät suosikki kohteita, voit ostaa niitä verkossa osoitteessa edullisista hinnoista.

load...

Voit tehdä oman

Saat todella luonnollinen kokemus, voit tehdä oman ihonhoitotuotteita, kuten kehon ja kuorintaa, naamioita ja enemmän. Näin tiedät tarkalleen mitä tapahtuu ihoa. Jotkut reseptit voi kestää kuukausia (ajatella fariinisokeri pensaikot, namia!).

Parasta antiperspirantit

Ihmiset ovat menossa luonnollista reittiä, kun se tulee deodorantit ja antiperspirantit vuosia.

Miksi mennä Orgaaniset

Antiperspirantit sisältävät alumiinikloridia, ainesosa, joka pitää hien lukittu. Alumiini on (ristiriitaisesti, myönnän) liittyy Alzheimerin tautiin ja rintasyöpään.

Kumpikaan näistä väitteistä on tieteellisesti todistettu, mutta on tarpeeksi huolta niistä, että jotkut arvostettu lääkärit varoittavat meitä välttämään alumiinia meidän kosmetiikkatuotteet.

Luonnollinen antiperspirantit eivät sisällä alumiinia tai parabeeneja.

Ainekset välttää

Alumiinikloridi ja parabeenit. Miten kertoa jos deodorantti tai antiperspirantit sisältävät parabeeneja? Katsokaa ainesosaluettelossa seuraaville: etyyliparabeenin, propyyliparabeeni, isobutyyliparabeenin, Butylparaben ja bentsyyliparabeenia.

Lue myös:

Parhaat tuotteet

Olen tehnyt tutkimusta ja keksiä listan rakkaimmat luonnollinen deodorantit markkinoilla tänään.

Paras meikki

Kun ihmiset ajattelevat orgaanisten ja luonnon kauneutta, he ajattelevat ihonhoitotuotteiden ja hoitoaineita, mutta myös meikki teollisuus on hyppäsi orgaanisia kelkkaan.

Miksi mennä orgaaninen

Toisin kuin jotkut ihonhoitotuotteet, jotka pysy iholla muutamassa sekunnissa ennen pestä nurin, meikki pysyy naamasi koko päivän.

Ainekset etsiä

Kun se tulee parasta luonnollinen meikki, harkitse mineraaleja. He paras vaihtoehto, koska ne todella ovat luonnollisia ja monet tuotteet eivät sisällä lisäaineita. Mikä erottaa mineraalimeikkien erilleen muista meikki on mitä se ei ole: säilöntäaineita, parabeeneja, mineraaliöljy, kemiallisia väriaineita ja hajusteita. Kaikki nämä asiat voivat aiheuttaa naisille ihon herkkyydet puhkeaa.

Mineraalimeikkien tulee jauheen muodossa (ajattele luomivärit, säätiöt, punastua, bronzers).

Paras shampoot

Joten rakastat miten shampoo vaahtoaa, mikä sinusta tuntuu, kuin jos hiukset on saada puhdasta? No, se on todella huono.

Sulfaatteja, ainesosat shampoo, joka aiheuttaa sen vaahdossa, ovat hyvin kiistanalaisia.

Ainekset välttää

Monet luonnon terveyden asiantuntijat suosittelevat vältetään shampoot kanssa vaahdotusaineet natriumlauryylieetteri päällä ja ammonium- Laureth sulfaatti pääainesosina. Miksi? Laboratorio tutkimukset osoittavat, että tuotteet, jotka päättyvät "eth" (kuten natriumlaureth sulfaatti, polyetyleeniglykoli, oleth, myreth ja ceteareth) kaikki testit positiivisia 1,4-dioksaani, joka on osoittautunut syöpää aiheuttavia petrokemian.

Onko olemassa riittävästi näitä petrokemian shampoot aiheuttaa pitkäaikaisia ​​vaikutuksia on keskustelun aiheena.

Paras shampoot

Jos haluat olla turvallinen ja ole pahoillani, mene sulfaattia reitillä. Olen myös luettelo suosituimpia Best sulfaattia shampoot. Jos sinulla on hilse, on olemassa luonnollisia tapoja parantua päänahan. Check it out: Hilse korjaustoimenpiteitä: Miten Kohtele Hilse luonnollisesti.

Tee oma

Yksi kuumimmista suuntauksia hiusten hoito on luonnollinen hiusten naamio ja hiusten huuhtelee että voit tehdä perus ainesosia löytyy useimmissa keittiöissä. Loppujen lopuksi miksi tuhlata €€ tai €€€ pullon fancy hoitoaine kun voi tehdä hämmästyttävä yksi tuotteista, jotka maksavat penniä?

Paras hiusten väri

Jos haluat pysyä turvassa kampaamo, harkitse orgaanista kasvipohjaisia ​​väriaine. Näitä pidetään turvallisempia kuin muut hiusten värejä ja väriaineita.

Jälleenmyyjät: Löydät orgaaninen kasvipohjaisia ​​hiusvärit luontaistuotekaupoista ja orgaaninen ruokakaupat tai verkossa.

Paras kynsilakka

Jos käytät kynsilakka voit myös siirtyä orgaanisen reitin valitsemalla "3-vapaa", tai vielä parempaa, "5-vapaa" kiillotusaineet, jotka eivät sisällä monia kamala ainesosia löytyy halpa apteekki kiillottaa.

Ohita tuotemerkkejä, tee oma

Jos todella haluat mennä kaikki luonnolliset reittiä, voit ohittaa säilytys sekä oman ihon ja hiusten tuotteita.

Tee oma Hiustuotteet

Yksi kuumimmista suuntauksia hiusten hoito on luonnollinen hiusten naamio ja hiusten huuhtelee että voit tehdä perus ainesosia löytyy useimmissa keittiöissä. Loppujen lopuksi miksi tuhlata €€ tai €€€ pullon fancy hoitoaine kun voi tehdä hämmästyttävä yksi tuotteista, jotka maksavat penniä?

Tee oma ihonhoitotuotteita

Aivan kuten voit tehdä oman hiustuotteita, voit tehdä saman ihoa.

load...