Ovatko hiusten implantit elinkelpoinen ratkaisu hiustenlähtöisille miehille?

9 marraskuu 2018

Ei kauan sitten, väistymässä tai ohenemista hiusraja ollut jotain voisi tehdä paljoakaan. Voisit valita kampauksen joka peitelleet harvennus tai kalju pisteitä, tai ottaa toinen lähestymistapa ja omaksua hiustenlähtö parranajo pään.

Tänään, kaljuuntuva miehillä on erilaisia ​​vaihtoehtoja. Jos hiukset alkaa ohut tai heiketä, voit lopettaa hiustenlähtöä käyttäen hoitoja kuten finasteridia ja minoksidiili. Jos sinulla on jo ohutta tai kaljuuntuva täplät, on ajankohtainen tuotteita, jotka voivat lisätä vähän ylimääräistä vähän esteettinen paksuudesta.

load...

Myös hiukset implantit - keinotekoista tai luonnollista hiukset, jotka voidaan lisätä tiettyjä osia päänahan luoda paksuus alueilla, joilla hiukset ohenee, täytä väistynyt osissa hiusraja ja antaa sinulle täyden, paksu ja täydellinen johtaja hiukset uudelleen.

Ovat hiukset implantit toimiva ratkaisu? Kyllä ja ei. Vaikka menettelyistä, kuten hiusten siirto, joka käyttää omia hiuksiasi täyttää ohuita alueita tai luoda hiusraja, ovat turvallisia ja yleensä hyviä tuloksia, keinotekoiset hiukset implantit eivät yleensä ole paras vaihtoehto kaljuuntuva miehillä.

Hiukset implantit agins hiusten siirto

Ennen kuin pääsemme yksityiskohtiin kunkin menettelyn, on tärkeää tietää, että hiukset implantit ja hiusten siirto eivät ole sama asia.

load...

Termi "hiukset implantit" tarkoitetaan yleensä keinotekoisia hiusten tuotteita, jotka istutetaan päänahkaan sijasta todellinen karva. Yleensä hiukset implantit käytetään lisätä äänenvoimakkuutta kaljuuntuva alueilla tai lisätä hiukset laikkuja hiusraja missä sitä väistynyt.

Esimerkki hiukset implantti on tuote kuin Biofibre, joka on turvallinen tyyppinen keinotekoinen hiuskuitua joka voidaan istuttaa pieni leikkaus.

Hiukset implantit voivat myös viitata vanhanaikainen hiukset pistokkeet, jotka olivat ensimmäinen tapa elinsiirtojen käytetään kääntää vaikutukset kaljuuntuva.

Hiukset tulpat on joitakin merkittäviä haittoja, joista suurin on keinotekoinen ulkoasua hiukset, joka johtuu suurten karvatupet on istuttaa jokaiseen "plug." Suurimmaksi osaksi, hiukset tulpat ei tehdä enää niin hiukset palauttaminen menettely.

Sen sijaan suurin osa nykypäivän hiusten palauttaminen kirurgi käyttää menettelyä nimeltä "hiusten siirto" siirtää karvat yksi osa päänahan toiseen.

load...

Hiustensiirrot ovat turvallisia, yleinen käytäntö ja melko tehokas. Useimmissa tapauksissa hiusten siirto voidaan paksuuntua jopa laikkuja harvennus hiukset tai kokonaan palauttaa väistymässä hiusraja hiukset joka näyttää ja tuntuu täysin luonnollista.

On joitakin rajoituksia tehokkuus hiusten siirto. Esimerkiksi, jos olet täysin kalju ja vain hevosenkengän kuviona hiukset jäljellä takana päänahan, hiusten siirto luultavasti ei voi antaa sinulle paksu, koko pään hiukset.

Suurin haittapuoli hiusten siirto on hinta. Useimmat menettelyt hinnat vaihtelevat muutamasta tuhannesta dollarista kymmeniä tuhansia dollareita, riippuen karvojen määrä, joka on istuttaa ja monimutkaisuus menettelyn.

Lue myös:

Tämän vuoksi se on yleensä halvempaa ja tehokkaampaa säilyttää hiukset sinulla on vielä, sen sijaan, että se irtoa ja "korjaa" ongelma hiusten siirto.

Muista, hiukset implantit ja elinsiirrot eivät paranna kaljuuntuminen

Vaikka hiusten siirto tai keinotekoisten hiusten implantit voivat lisätä hiusten alueilla, joilla se ei enää kasvaa luonnonvaraisena, kumpikaan vaihtoehto ei ole pysyvää "parantaa" kaljuuntuminen.

Tämä johtuu siitä, että mies hiustenlähtöön johtuu pääasiassa dihydrotestosteroni tai DHT - mies sukupuolihormonien, joka aiheuttaa karvatupet pienikokoisilla ja lopettamaan uusia hiuksia ajan.

Oppaamme DHT ja mies hiustenlähtöön selittää suhdetta DHT ja mies kaljuuntuminen yksityiskohtaisemmin. Jos olet alkanut huomata hiustenlähtö ja haluavat oppia, miksi ja miten se tapahtuu, se kannattaa lukea.

Jos hiusraja on väistymässä tai hiusten päälle pään ohenee, hiusten siirto ei estä tätä tapahtumasta. Kaikki se tarvitsee vain lisätä hiukset takaisin alueita päänahka, että se on siirretty.

Jos esimerkiksi hiusraja on väistymässä ja päätät elinsiirron karvat taakse päänahan hiusraja tekemättä mitään perimmäisten syy hiustenlähtö on riski voit menettää edelleen hiukset jälkeenkin siirto.

Tämä voi johtaa joidenkin hyvin epätavallista, luonnottoman näköinen hiustenlähtö kuvioita, varsinkin jos edessä hiusraja koostuu siirrettyjen karvat, jotka ovat haavoittumaton miesten kaljuuntuminen, kun taas loput päänahan koostuu harvennus, DHT- vaikuttaa hiukset.

Puuttua tärkein syy kaljuuntuminen, sinun täytyy käyttää DHT esto kuin finasteridi. Useimmat hiukset palauttamista kirurgien neuvoo ottamaan tämän jälkeen hiukset elinsiirron, joskus toisen hiukset palauttaminen agentti kuten minoksidiili.

Käyttämällä DHT esto jälkeen hiusten siirto vähentää (ja joissakin tapauksissa, pysähtyy täysin) nopeus hiustenlähtöä. Tämä tarkoittaa, että on pienempi riski kuin istutetut laikkuja hiukset alkavat irtoa ja pilata tulokset oman menettelyn.

Älä hiusten implantit ja elinsiirrot toimivat?

Keinotekoinen hiukset implantit ja hiukset elinsiirrot käyttäen hiuksiisi toimivat erittäin hyvin vahvistamaan näihin harvennus alueita ja lisätä hiukset kalju osia päänahan, vaikkakin merkittävä hintalappu.

Kumpikaan ei kuitenkaan vaihtoehto estää sinua menettää enemmän hiuksia, joten saat parhaat tulokset pitkällä aikavälillä toteuttamalla toimia pysäyttämään hiustenlähtö käyttäen 5-alfa-reduktaasin estäjän kuten finasteridi varmista et menetä mitään enemmän hiukset.

Toinen tekijä pitää mielessä on, että istutetut hiukset on tultava alueen päänahan jossa karvatupet ovat immuuneja DHT. Jos hiusten siirto tehdään käyttämällä munarakkuloita, jotka ovat alttiita DHT, siellä on vielä riski hiukset lopulta miniaturizing ja putoaminen.

Kaiken kaikkiaan hiukset elinsiirrot voi olla hyviä tuloksia. Jopa keinotekoisten hiusten implantit kuten Biofibre saattaa parantaa esteettistä vaikutukset mies kaljuuntuminen. Kumpikaan ei kuitenkaan estää hiustenlähtöä tai aiheuttaa nykyistä hiukset tulla vastustuskykyisiä DHT.

load...